Kartal Kiev öncesi moral depoladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kartal Kiev öncesi moral depoladı


por Toto Süper Lig 9. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

Beşiktaş karşılaşmaya hızlı başladı.

8. Dakikada Sağ kanattan Quaresma'nın ortasını Almeida, Simao'ya indirdi. Top kornere çıktı.



12. Dakikada Sol kanatta yapılan ortada Almeida dokunamadı. Arka direkte sahneye çıkan Hilbert, topu filelerle buluşturdu. (1-0)

14. Dakikada Beşiktaş sol kanattan bu kez İsmail ile geldi. Almeida ortayı indirdi. Veli bomboş pozisyonda vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.

22. Dakikada Sağ kanatta Hilbert kesti Seken topu Veli Kavlak tamamladı. Milan Borjan son anda kornere çeldi.

24. Dakikada Beşiktaş bu kez soldan geldi. Simao'nun şutu kalecide kaldı.

28. Dakikada Kontra atakta Quaresma geldi. Ceza alanına kadar girdi. Savunma son anda Mahmut Boz...

35. Dakikada Sağ kanatta Mehmet Nas içeri çevirdi. Hilbert topu aldı. Kontraatakta Almeida topla buluştu. Bomboş pozisyonda topu auta yolladı.

38. Dakikada Sağ kanatta Sivasspor, Erman Kılıç ile serbest vuruş kullandı. Top 3 kez Sivasspor'un önünde kaldı. Önce direk, sonra savunma ve top Mahmut'dan auta çıktı.

43. Dakikada Sivasspor oyunu, Beşiktaş yarı alanına yığdı. Sağ kanatttan ceza alanına giren Erman Kılıç, arka direkte Pedriel Suarez'e kesti. Top direği yaladı ve auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

48. Dakikada Ernst orta alanda oyunun yönünü sola çevirdi. Yapıla orta doğrudan auta çıktı.

Karşılaşmanın 49. Dakikasında Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sağdan Quaresma ortaladı, ters kafa vuruşu direkten döndü, ardından Almeida'nın kafa vuruşunda kaleci Borjan topu çeldi.

54. Dakikada Erman soldan serbest vuruşta içeri ortaladı, ön direkte Pedriel çok rahat vurdu, top direği sıyırıp auta gitti.

57. Dakikada Quaresma sağdan nefis ortaladı, arka direkte Simao çevirdi, Almeida gelişine kafa vuruşunu yaptı, kaleci Borjan topu kornere çeldi..

60. Dakikada Orta alanda kazanılan serbest vuruşu çok çabuk kullandı Sivasspor. Arka alanda Grosicki topu aldı ve Cenk'in üzerinden aşırtıp golü kaydetti. (1-1)

68. Dakikada Eneramo ceza alanı önünde topla buluştu, yanında Pedriel de vardı ama şut denedi fakat defans araya girdi..

Karşılaşmanın 77. Dakikasında Beşiktaş'ta Egemen ceza sahası içinde Mahmut Boz tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Sivasspor'da Mahmut Boz ceza sahası içinde rakibi Egemen'i düşürdüğü için ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü. Penaltı atışında topun başına geçen Simao topu ağlara yolladı. (2-1)

84. Dakikada Beşiktaş atağında Mustafa Pektemek topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

89. Dakikada Beşiktaş atağında Simao ceza sahası içine yerden oynadı, Holosko hareketlendi ama kaleci Borjan çıkarak topun sahibi oldu.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Quaresmanın trivela ortasını Holosko gole çevirdi. (3-1)

Başka gol olmayınca Beşiktaş karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
350
DiaBLoS


Üst Alt