Kartal galibiyet serisine hasret: 2-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kartal galibiyet serisine hasret: 2-2


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında İnönü'de Konyaspor'u ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrılırken istikrarsız gidişini sürdürdü.

Çalkantılı dönemini atlatmaya çalışan Beşiktaş geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetinin ardından bir seri yakalamak adına İnönü’de Konyaspor’u ağırladı. Uzun zamandır da bir türlü ideal kadrosuyla sahada olamayan siyah-beyazlılarda forvet oyuncularının sakatlıkları can sıkarken işin içine bir de Schuster’in inadı mı dersiniz, kararlığı mı dersiniz, Fatih Tekke’yi kadroya almaması girince sıkıntı büyüyordu.
Beşiktaş’ın sezon başından beri en iyi oyuncularından biri olan Bobo’nun sakatlığı, Guti’nin de sarı kart cezası nedeniyle kendine yer bulamadığı kadroda kaleyi Cenk’e emanet ederek karşılaşmaya başladı. Beşiktaş tribünlerinin gözdesi Necip yerine Aurelio ilk 11’de yer alırken, forvette de Nobre, Quaresma destekli ileri uç elemanı olarak gol ayakları olmaya çalışacaktı.
Siyah-beyazlılar müsabakaya baskılı başlasa da son vuruşlardaki yetersizlik nedeni ile skor bulamadı. Konyaspor golü kontrataktan bulursa bulacaktı ki öyle oldu. 16. dakikada atağa çıkan Beşiktaş’ın geri dönememesi ile Grajciar kendi alanında topla buluştu ve yaklaşık 60 metre topu sürdükten sonra ceza alanına girmeden düzgün bir vuruşla Cenk’in solundan fileleri buldu.
Beşiktaş taraftarı alışık buna. Acılar içerisinde maç seyretmeye. Guti’ye rağmen, Quaresma’ya rağmen bu yıl da değişmedi bu. Yine kendi evinde geriye düşen Kara Kartal, pozisyon üretmekte sıkıntı çekse de, Konyaspor kendini içeriden vurdu. Tabata’nın ortaya çevirdiği topu Kere şık bir kafa vuruşuyla kendi filelerine gönderince tabela da eşitliğe dönüyordu.
27’de gelen beraberlik golünden sonra 39. dakikada Quaresma ortaladı, Nobre penaltı noktası yakınlarındaki Tabata’ya indirdi. Brezilyalı futbolcu iyi kontrol etti, vuruşu kaleciden döndü. Holosko doğru zamanda, doğru yerdeydi ve tamamlayarak takımını öne geçirdi.
Beşiktaş taraftarını belki de gol yemekten daha çok üzen şey iki dakika sonra gerçekleşti ve Q7 kenara “Beni değiştirin” işaretini gönderdiğinde Beşiktaşlıların da kalpleri kırılıyordu. İlk yarı 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.
Siyah-beyazlılar 2-1’in rahatlığı ile ikinci yarıya da baskılı başladı ancak üçüncü gol şanslarından yararlanamadı. Hâl böyle olunca konuk ekip en sonunda bir gol buldu. 62’de Montano’nun ortasında arka direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Hakan pasını kale sahasındaki Grajciar’a verdi. Bu futbolcuya dokunmak kaldı.
Bir gol-bir sakatlık kampanyası kapsamında Ersan 70. dakikada sakatlanıp yerini Necip’e bıraktı. Bu değişiklik Aurelio’nun stoperde oynayacak olması demekti. 80. dakikada tıpkı Beşiktaş’ın ikinci golünde olduğu gibi şutu sektiren Gökhan’ın önünde Holosko golü attı ancak pozisyon ofsayttı.
Bundan sonrası İnönü’deki bilindik görüntü. Son 10 dakikasına yenik ya da berabere girdiği müsabakalarda rakip takımı boğan ancak savunmasında derin boşluklar bırakan bir takım. Bazen o aranan gol geliyor, bazen gelmiyor. Hatta bazen Beşiktaş kendi kalesinde golü görüyor...
Bu sefer gol olmadı. Siyah-beyazlılar bu beraberlikle 21 puana yükselirken, Konyaspor da puanını 10’a yükseltti. Kartal son 11 resmi maçında yalnızca iki kere galibiyet sevinci yaşayabildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Samsun55''


Mert

Mert

Üye
Takmı hamama götürsünler. Sonrada kurşun döktürsünler:D
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Hayır etmez gibi :D Kartala ne oldu yahu öyle ben isterim ki başa oynasın ama görüntü göstermiyor onu Türkiye kupası çok değerli oldu bu sene geleçek sene Avrupaya gitmek için yoksa ilk 4 de girmek bile zor...:)
 
arslansem

arslansem

Üye
Schuster in yorumuna bayıldım:"1960 ların futbolunu beklemiyordum" :kop: adam ne diyeceğini şaşırmış artık :D
Quaresma sakatlanmış haftaya Beşiktaşın tam kadro gelmesini isterdik ASY'ye
 
Mert

Mert

Üye
Schuster in yorumuna bayıldım:"1960 ların futbolunu beklemiyordum" :kop: adam ne diyeceğini şaşırmış artık :D
Quaresma sakatlanmış haftaya Beşiktaşın tam kadro gelmesini isterdik ASY'ye
O maçı çok büyük bir heyecanla bekliyorum. İki takımda birbirinden kötü:kop:
Mükemmel olacak gibi:D
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Shustere Armağan Ediyorum Bu Şarkıyı :zuhaha:

 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Püh şampiyon olamayacak güzelim takım...:ah:
 
haltie

haltie

Üye
bu maç diğer maçlara nazaran daha iyi oynadığımız bir maçtı.kazanabilirdik 2 1 iken çok net pozisyonlar kaçtı.ama liderle aramızda 9 puan fark var kısacası 3 maç:)

ayrıca şampiyon olduğunu zannedip kutlamaya başlayıp sonra şampiyon olmadığını öğrenip stad yakmaktan iyi:ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İyi o zaman sevindim şimdiki halinize...:d:
Biz on dakika kendimizi şampiyon hissettik adamlar Ligi başlayınça şampiyon ilan etdiler Bunu keşke 10 dakikada anlayabilselerdi...:kıskıs:
Başarılar Bjk'ye iyi işler yapıyorlar...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt