Kartal civarında oturanlar az önce gök yüzünde bi cisim gördüm!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
Kartal civarında oturanlar az önce gök yüzünde bi cisim gördüm!
Kesin ufodur demiyorum fakat çok hızlı yükseldi bulutların orda gizlendi sonra gök kuşağı gibi ışık saçarak kayboldu normal uçaklardan hızlıydı ayrıca yükselirken beyaz ışık baya bi parlaktı sonra iyice yükseldikten sonra kayboldu görüş açımdan çıktı garip inanmazdım ufoya falan fakat olabilitesi var.

otostopçu

otostopçu

Üye
bende dün gece çankırıda gördüm turuncu bi ışık çıkarıyodu hızlıydı baya sonra söndü galiba kayboldu gözden

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
bende dün gece çankırıda gördüm turuncu bi ışık çıkarıyodu hızlıydı baya sonra söndü galiba kayboldu gözden

Ya ben baya bi takip ettim ucak sandım ilk anda baya parlak ışık saçıyodu takip etmeye başladım yere baya yakındı oldugu yerden yükselmeye başla öle yükseldiki bi ara buluttan dolayı göremedim sonra bulutu aşınca göründü ilei gelince rengarenk ışık saçmaya başladı sonra gözden kayboldu garip hani ucak helikopter falan desem o kadar hızlı olmasının imkanı yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sarıyer civarı temiz :polis:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, technoshark ve Esendağlı
NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
    Konu Sahibi
tuzla tarafına gidiyodu en son hemen istanbul hava sahasında o anda olan ucaklara baktım siteden ucak değiş arkadaşlar kesinlikle. burdan baktım o anda ucak falan yoktu.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Uzaylı istilası:ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Pendikte tık yok :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
yalova temiz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

codblackops2

codblackops2

Üye

:kop2:

Symbianize

Symbianize

Üye
bu iyidi :)

ismail

ismail

Üye
aydın temiz

plusnettr

plusnettr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CasuS_87
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ufo'dur

• Beğen
Tepkiler: Dede
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ara sıra Çankırı'da bende görüyorum böyle şeyler. Bazen gök taşı oluyo ama ... neyse :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Kartaldır o kartal :)

karayel90

karayel90

Üye
Burdur temiz

Bemde alanyaya gittiğimde denizin üstünde farklı ışıklar saçılıyodu ufo sandım ama değilmiş sonradan öğrendim sahil güvenlik tatbikat yapıyomuş :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Rambo'nun gördüğünden olmasın:d:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gebze temiz :) sarıyerli arkadaşlara selam. Eski tarabyali olaraktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt