Kartal Antalya'da 3 puanı kaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kartal Antalya'da 3 puanı kaptı







Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasından Beşiktaş ile Medical Park Antayaspor karşılaştı. Antalya Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalarken, Özkahya'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Asım Yusuf Öz yaptı.



Ev sahibi ekip Medical Park Antalyaspor karşılaşmaya Sammy, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, İbrahim, Uğur, Doğa, Tita, Ali Zitouni, Necati 11'i ile başlarken, Beşiktaş ise Cenk, Ekrem, Sivok, İbrahim, İsmail, Veli, Ernst, Simao, Fernandes, Edu ve Almeida 11'i ile sahadaki yerini aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası Antalyasporlu futbolcuların vuruşu ile başladı. Mücadelenin ilk 20 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken iki takımda birbirine üstünlük sağlamakta zorluk çekti. 20. dakikadan itibaren oyun biraz hareketlemeye başladı. Maçın ilk tehlikeli atağını Beşiktaş 22. dakikada Almedia ile yakaladı. Manuel Fernandes'in ortasında oldukça müsait bir durumda kafa vuruşu yaptı Almeida. Ancak top Ndjock Sammy'nin kucağında kaldı.
Organize bir atakla Beşiktaş kalesine yüklenen Antalyaspor Ali Zitouni ile önemli bir pozisyondan sonuç alamadı. Sol kanatta Doğa'nın pasıyla topla buluşan Minev'in ortasında Ali Zitouni'nin kafa vuruşu üstten auta çıktı.


Maçın 36. dakikasında çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Sağdan ceza alanına giren Ali Tandoğan çıkardı. Necati kayarak vurdu. Cenk topu kale ağzında çıkardı ancak Antalyaspor'lu oyuncular gol diye sevinirken hakem golü vermedi.


Rakip kalede ataklarını arttıran Antalyaspor golcü oyuncusu Necati Ateş ile inanılmaz bir pozisyondan sonuç alamadı. Ali Zitouni'nin muhteşem topuk pasıyla Necati topla buluştu. Kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden vuruşu az farkla auta çıktı.


İlk yarının son dakikasında Antalyaspor Tita ile galibiyet golüne bir kez daha çok yaklaştı. 44. dakikada İbrahim Dağaşan'ın pasında sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Tita'nın yerden vuruşunu kaleci Cenk, ayaklarıyla kornere çeldi.


Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz beraberlikle sona erdi.


İkinci yarıya daha etkili başlayan konuk ekip Beşiktaş 64. dakikada Almedia ile galibiyet golünü buldu. Ali Tandoğan kaleye paralel bir pasla topu Deniz'e gönderdi. Prese başlayan Almeida'dan topu kurtarmaya çalışan Deniz'in hatasını iyi değerlendiren Portekizli araya girdi ve topu Antalya ağlarına gönderdi:1-0.
Maçın 90. dakikasında Hugo Almeida'nın savunmanın arkasına attığı şık ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fernandes, çok şık bir pasla kaleci Polat Keser'den sıyrıldı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Antalyaspor'dan Tita oldu. Penaltı vuruşunu gole çeviren Tita skoru belirledi:2-1.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş, Antalyaspor'u Almedia ve Fernandes'in attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 42'ye çıkarırken, ev sahibi ekip Antalyaspor ise 27 puanda kaldı.



KARŞILAŞMADAN NOTLAR

Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor karşısına yenilmezlik serisini sürdürmek amacıyla çıktı.
Beşiktaş'ın en istikrarlı futbolcusu olan Egemen, cezası nedeniyle ilk defa resmi bir maçta forma giymedi. Egemen, daha önceki 20 lig maçı ile 8 UEFA Avrupa Kupası ve Ziraat Türkiye Kupasındaki bütün maçlarda forma giymişti.

Siyah-beyazlılarda Quaresma, Hilbert, Necip ve Aurelio sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giyemedi. Bursaspor maçında forma giyemeyen Tomas
Sivok ise Antalyaspor karşısında kadrodaki yerini aldı.


İki takım karşılaşmadan yaklaşık 1 saat önce ısınmak amacıyla sahaya çıktı. Antalyasporlu taraftarlar futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Kırmızı beyazlı taraftarlar Antalyalı olan Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü'yü de tribünü çağırarak alkışladı.


Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü doldurdu. Beşiktaşlı taraftarlar futbolcularını tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.
Karşılaşmanın başlama düdüğü öncesinde stadyumdaki dijital reklam panolarından Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ile Antalyaspor İkinci Başkanı Ali Yılmaz'ın doğum günlerini kutlayan yazılar geçmesi dikkati çekti.

Medical Park Antalyasporlu futbolcular sahaya ''Parkinson hastalığının cerrahi tedavisi olduğunu biliyor muydunuz?'' yazılı pankart ile çıktı.




BEŞİKTAŞ, 13 RESMİ MAÇTIR YENİLMİYOR

Bu sezon 13 resmi maçında rakiplerine yenilmeyen Beşiktaş, yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıktı. Resmi maçlardaki son yenilgisini 6 Kasım 2011'de Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne karşı alan siyah-beyazlılar bu tarihten sonra oynadığı 10 lig maçından 6 galibiyet, 4 beraberlik alırken, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2 karşılaşmayı da kazandı. Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.


----------Eklendi @ 22:02:52 ---------- Yazıldı @ 22:00:12 ----------

Necatinin pozisyonu goldü gerçekten keşke verseydi hakem golü.Beşiktaş oyun olarak çok iyi değildi ama artık daha bir takım gibi oynuyor.Ama bu tarz kötü oynanan maçları kazanmak her zaman çok iyidir.Şunu da söylemek gerek Antalya iyi bir takım Beşiktaş açısından güzel bir sonuç oldu.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş ikramı geri çevirmedi diyebiliriz ...
İlkyarı Antalyaspor un buz gibi golü verilmedi . İlkyarı Antalyanın ezici bir üstünlüğü ile geçti . Çok rahat 3 olurdu becerekli olabilseler ...

Maçın 2.yarısını ise maçı hiç izlemedim ... Onun için birşey diyemiyorum ...

Deniz de , resmen golü hediye etmiş şimdi ligtv nin resmi sitesinden baktım da . HEY MAŞALLAH ...:ehe

Az birşey girse tamam diyeceğim ama , BU KADAR OLMAZ..!



 

Ekli dosyalar

greenmile

greenmile

Üye
her hafta aynı artık bilinçli yapıldığını düşünüyorum,üstüne antalya bu kadar oynarken.Tuhaf ötesi
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Geçen haftaki gol değildi tamamı geçmedi ama bu haftaki goldü.

Keşke verilseydi gol.Ama hayret genelde beşiktaşın golleri verilmezdi iyi hatırlayalım geçen yılı;)

Aziz yıldırım şimdi hapishaneden bir açıklama yayınlar hakemlere:ehe


Bir beşiktaşlı olarak diyorum ki goldür ve verilmesi gereken bir gol.Her takım taraftarından da bekleriz bu tavrı.Sadece canımız yanınca konuşmamak lazım.;)
 
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
tamam açıklayalım hakemleri satın aldık :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
345
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS


Üst Alt