musicianfaruk
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende de aynı sorun vardı şuan değişimde cihaz yeni gelende de aynı sorun devam edecek mi bakalım
bence bir 2g ile deneyin. Sorun devam ediyorsa servise verin. Eğer ses gitmeme sorununu sürekli yaşıyorsanız mutlaka bir arıza vardır. Fakat her aramada olmuyorsa gurultu önleme sistemindendir. Gurultu önleme sistemi de 2g'de çalışmaz.
Küçük bir ekleme daha yapayım gurultu önleme sistemin kusursuz çalışması için operatorun ve o an bağlı bulunduğunuz baz istasyonunun HD sesli görüşmeyi destekliyor olması lazım.
Çünkü kulaklıkla konuştuğunda mikrofon olarak kulaklığın üzerindeki tek mikrofon devreye giriyo ve saçmalıktan ibaret olan gürültü engelleme olmuyo .
Gerçekten ayıp . yazık . o kadar sevdiğim bi telefonki . şöyle bi sorunu eminim bi çok geri dönüş olduğu halde ilgilenmiyodur nokia efendi .
Bi süre bekleyip görücez düzelip düzelmediğini . Bi telefon 1600 TL olup böyle gülünç bi sorunu varsa Nokia efendinin acil bi müdahelede bulunması lazım diye düşünüyorum
Ve moderatör ali abide kabul derse nokia ya ulaşalım arkadaşlar . yani neymiş çözümü ne yapılcakmış yada yapacağız bilelim . Bu resmen müşteriyi kandırmaktır .
- - - Eklendi - - -
Abi ama 2g ye geçersek internet zayıflar ve buda işime gelmez . Bahsettiğin HD sesli görüşme avea türkiyede mevcutmu peki ? Bu sistemi 2g yi kapamak harici nasıl kapatırız . yada ilerde bi çözüm olurmu
Abi az önce denedim aradım arkadaşı . Telefonu yüzüme yapıştırınca iyi gitti ses ama hafif uzaklaştırdınmı azalıyo ses . Yani en dandik telefonda bile ses her türlü gidiyo . Bu telefonda nası böyle olur .
Bide şebeke ayarlarında veri dolaşım seçenekleri var o nedir ? Dolaşımı aç ve dolaşımı kapat var . onla alakalı olabilirmi ? değilse bile nedir bu ayar hiç bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?