Haber Karşınızda Nokia Lumia 930 (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefon çıksın bir görelim ama bir 1520 değil yani aynı fiyat olsun

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
2000 TL mi ne diyorsunuz yahu tahmini de olsa çok fazla bu sayı. Borçlarımı öderim daha iyi.

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
İşyerinde bir çok android kullanan arkadaşım G2 gibi uygun fiyatlardan girecekki deniyelim diyorlar kaldı ki hepsinin görüşü aynı paraya Xperia Z2 yada G3 almak daha mantıklı. Adamlar haklı o kadar para verecekler bir de beğenmezlerse uğraş dur çekingen kalıyor millet Windows'a.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İşyerinde bir çok android kullanan arkadaşım G2 gibi uygun fiyatlardan girecekki deniyelim diyorlar kaldı ki hepsinin görüşü aynı paraya Xperia Z2 yada G3 almak daha mantıklı. Adamlar haklı o kadar para verecekler bir de beğenmezlerse uğraş dur çekingen kalıyor millet Windows'a.

Haklısın bilinmedik şey uygun olması lazım pazara giriyorsan bir albenisi olmalı değilmi ?

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben hala lumia 925'te olduğu gibi sürpriz bir fiyatla geleceğini düşünüyorum

The Benefit

The Benefit

Üye
Görüntü güzel. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
925 gibi bir fiyatla girerse windows phone 8.1'i denemek için bir tane almayı planlıyorum arkadaşlar bana wp düşmanı diyen varsa okusun :) yeniliklere açık biriyim

kraliletisim

Üye
Bende merakla bekliyom...

beats

beats

Üye
Bu sitede de cihaz 499 € ve değişik paket halinde ek fiyatla da satılıyor. Bu fiyatlar bizde de uygun fiyatın habercisi olabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu sitede de cihaz 499 € ve değişik paket halinde ek fiyatla da satılıyor. Bu fiyatlar bizde de uygun fiyatın habercisi olabilir.

Resim gerçekse bildirimler görünüyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Maalesef görünmeyecek.

Peki nasıl olacak yani saat falan olmayacak mı bu teknoloji nasıl bir şey eski telefonlarda bile var saati görebiliyoruz şimdi sadece duvar kağıdımı olacak

beats

beats

Üye
Peki nasıl olacak yani saat falan olmayacak mı bu teknoloji nasıl bir şey eski telefonlarda bile var saati görebiliyoruz şimdi sadece duvar kağıdımı olacak
Abi olmayacak olan glance yani göz atma ekranı şu biliyorsun:

Bu şekilde bir görüntü olmayacak, cihazın ekranı desteklemediği için göz atma uygulaması da yok. Ama göz atma yerine başka bir şey geliştireceklerinden bahsetmişlerdi fakat onun hakkında bilgi yok. Yani Lumia 930 şimdilik kilit ekranıyla idare edecek.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi olmayacak olan glance yani göz atma ekranı şu biliyorsun:

Bu şekilde bir görüntü olmayacak, cihazın ekranı desteklemediği için göz atma uygulaması da yok. Ama göz atma yerine başka bir şey geliştireceklerinden bahsetmişlerdi fakat onun hakkında bilgi yok. Yani Lumia 930 şimdilik kilit ekranıyla idare edecek.

Bende onu diyorum illa yerine birşey vardır belki dedim

fraps34

Üye
Bu keriz nokia şu telefona 3000 mah batarya ve glance özelliği koysaydı telefon eksiksiz olacaktı. ama gözatma ekranı olmayan bir telefon bende bir ayağı çukurdadır. Ayrıca bunun bataryasıda yetersiz kalacaktır.

Ayrıca eski lumia icon telefona wp8.1 yükleyip l930 olarak satmakta neyin kafası oluyor. İcon geçen senenin modeliydi daha Türkiyeye gelmeden cihaz eskidi.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1600 tl den fazla bir fiatla girerse kimse yüzüne bakmaz

• Beğen
Tepkiler: goktas19 ve enessrsy

Üst Alt