cr7kaan7 Üye 1299€ mu çuş be bu ne bole bizde 2500 bin lira ya mı satılcak şimdi bu asla almam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1299€ mu çuş be bu ne bole bizde 2500 bin lira ya mı satılcak şimdi bu asla almam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Murat Alper Üye bulutsuzgece' Alıntı: Gelecekten gönderildi. Genişletmek için tıkla ... abi birde avrupada telefon fiyatları ucuz diyorlar yahu
bulutsuzgece' Alıntı: Gelecekten gönderildi. Genişletmek için tıkla ... abi birde avrupada telefon fiyatları ucuz diyorlar yahu
MCR Killjoy Üye Bence geç kalmış 1 Nisan şakası bu. 1.299€ Ne ya? Edit: Oha €'da değilmiş. £'muş. :S Son düzenleme: 4 Haz 2014
Akhtoher Üye muratalperr55' Alıntı: 930 karaborsaya düşmüş ön sipariş fiyatı ise Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim
muratalperr55' Alıntı: 930 karaborsaya düşmüş ön sipariş fiyatı ise Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim
muammersefa Üye Bencede çok pahalı peki 32 gb versionu varmı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
luckysleven Üye Iyidir iyi bu fiyatla 925in yerini alamaz boylelikle bizim 925lerin omru dahada uzar : )
beats Üye muammersefa' Alıntı: Bencede çok pahalı peki 32 gb versionu varmı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Tek versiyon zaten, mevcut olan 32GB ROM bellek.
muammersefa' Alıntı: Bencede çok pahalı peki 32 gb versionu varmı MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Tek versiyon zaten, mevcut olan 32GB ROM bellek.
fk555897 Üye cr7kaan7' Alıntı: 1299€ mu çuş be bu ne bole bizde 2500 bin lira ya mı satılcak şimdi bu asla almam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişi de muhtemelen seninle aynı düşünecek. Bu fiyata çok daha iyi alternatifler var.
cr7kaan7' Alıntı: 1299€ mu çuş be bu ne bole bizde 2500 bin lira ya mı satılcak şimdi bu asla almam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişi de muhtemelen seninle aynı düşünecek. Bu fiyata çok daha iyi alternatifler var.
beats Üye Nokia Almanya sitesinden ön sipariş vere tıklayınca: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sitesi açılıyor ve kontrarsız fiyat 609€ olarak geçiyor, yani bize göre fiyatı 1758₺ civarında oluyor.
Nokia Almanya sitesinden ön sipariş vere tıklayınca: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Sitesi açılıyor ve kontrarsız fiyat 609€ olarak geçiyor, yani bize göre fiyatı 1758₺ civarında oluyor.
Pikkaccu Üye Benim yorumu takan olmamış beyler bu fiyat telefonu beklemeden hemen almak isteyen zenginler için. Ön sipariş falan yok hemen teslim.
Benim yorumu takan olmamış beyler bu fiyat telefonu beklemeden hemen almak isteyen zenginler için. Ön sipariş falan yok hemen teslim.
papakudioflu Emekli Yönetici Temmuz 10 veya daha erken satışa sunulabilir demedi demeyin. Ama Haziran bitmeden gelmez. Fiyatı da 1650-1700 civarı olur diye tahmin ediyorum.
Temmuz 10 veya daha erken satışa sunulabilir demedi demeyin. Ama Haziran bitmeden gelmez. Fiyatı da 1650-1700 civarı olur diye tahmin ediyorum.
ArMaGeDdOn_87 Üye papakudioflu' Alıntı: Temmuz 10 veya daha erken satışa sunulabilir demedi demeyin. Ama Haziran bitmeden gelmez. Fiyatı da 1650-1700 civarı olur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam 925 ile aynı tasarımda çıkacak fakat üst düzey donanımlı bir cihaz tanıtımıyla ilgili bir bilgi varmı acaba ?
papakudioflu' Alıntı: Temmuz 10 veya daha erken satışa sunulabilir demedi demeyin. Ama Haziran bitmeden gelmez. Fiyatı da 1650-1700 civarı olur diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... hocam 925 ile aynı tasarımda çıkacak fakat üst düzey donanımlı bir cihaz tanıtımıyla ilgili bir bilgi varmı acaba ?
papakudioflu Emekli Yönetici ArMaGeDdOn_87' Alıntı: hocam 925 ile aynı tasarımda çıkacak fakat üst düzey donanımlı bir cihaz tanıtımıyla ilgili bir bilgi varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Yakın zamanda Lumia 930'dan sonraki cihazla ilgili bir bilgi yok.
ArMaGeDdOn_87' Alıntı: hocam 925 ile aynı tasarımda çıkacak fakat üst düzey donanımlı bir cihaz tanıtımıyla ilgili bir bilgi varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... Yakın zamanda Lumia 930'dan sonraki cihazla ilgili bir bilgi yok.
kaygisiz43 Üye MCR Killjoy' Alıntı: Fiyat gerçek değil. İnanmayın herşeye. 4.300 Tl'ye telefon mu olur?! Genişletmek için tıkla ... Karaborsadaysa olur.
MCR Killjoy' Alıntı: Fiyat gerçek değil. İnanmayın herşeye. 4.300 Tl'ye telefon mu olur?! Genişletmek için tıkla ... Karaborsadaysa olur.