Akhtoher
Üye
Firmalar yavaş yavaş 16 GB saçmalığından vazgeçmeye başlıyor sistemin kendisine ayırdığı yerden dolayı artık 16 GB bir akıllı telefon için yetersiz bu açık.uzun metrajl film mi cekeceksinen fazla yer kaplayan oyun 2.5 gb. zaten hep oynanmıyor
Glance olmadan asla diyosanız NL930'u seçmeyin
yok.donanımsal.Evet haklısın güncellemeyle gelme ihtimali varmı peki ?
#suseninhayatınhayatınasahipçık
yok.donanımsal.
Değerli insan android tabiki sıkar niye mi çünkü sıkıcı şeyleri kısman gerek . Ama wp de eksik olunca sıkılacak şeyler bile yok . Yani düz duvar . Androidi wp gibi yaparsın ama wp yi hayatta android gibi yapamazsın. Bence aşırı kurcalama sevmeyen insan wp tam ona göre. Birde wp ye aylarca bir uygulama gelene kadar insan torun bekliyor . Bence wp halen zararda. SD kart gelsin launcher serbest olsun market büyüsün bak wp nasıl lider oluyor .şuan S4 kullanıyorum telefon güzel bi sıkıntı yok ama android sıkmaya başladı ayrıca sistem ara sıra kasma da yaptığı için daha stabil bi işletim sistemi olan wp düşünmüyor değil insan. Bir de üzerine nokia nın güzel tasarımı olunca gerçekten insanın iştahı kabarıyor. Cidden beğendim bu cihazı.
Son cümlene katılıyorum. WP de aynı iOS gibi kapalı bir sistem olduğu için çok uğraştırmıyor. ROM, ROOT falan hiç uğraşmayı sevmem öyle şeylerle. Bence WP iOS un kişiselleştirmesi artırılmış uygulaması azaltılmış hali. Yani onunda ayrı bir kitlesi var.Değerli insan android tabiki sıkar niye mi çünkü sıkıcı şeyleri kısman gerek . Ama wp de eksik olunca sıkılacak şeyler bile yok . Yani düz duvar . Androidi wp gibi yaparsın ama wp yi hayatta android gibi yapamazsın. Bence aşırı kurcalama sevmeyen insan wp tam ona göre. Birde wp ye aylarca bir uygulama gelene kadar insan torun bekliyor . Bence wp halen zararda. SD kart gelsin launcher serbest olsun market büyüsün bak wp nasıl lider oluyor .
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbizede bu şekilde mi gelcek yoksa gene uyduruktan sakız kutusu gibi bişiyin içinde elimize mi tutuşturcaklar o.O
nerde op günlerMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbizede bu şekilde mi gelcek yoksa gene uyduruktan sakız kutusu gibi bişiyin içinde elimize mi tutuşturcaklar o.O
930 karaborsaya düşmüş ön sipariş fiyatı ise
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?