papakudioflu
Emekli Yönetici
925te de amoled var ama glance ile geldiglanceın olmamasının nedeninin donanımsal olduğu (amodel ekranda ait hafıza birimi olmaması filan) açıklandı. yani yazılımsal güncelleme ile gelmesini beklememek lazım
930da kullanılan hafızasız amoled demek925te de amoled var ama glance ile geldi930a gelmemesini anlayamıyorum zaten ama bence gelir
edit: Ali Kemal abi açıklamış. gelmezmiş tamam
adı 830 olsaydı da yine glance yok derdik malum 820de de varbence bu cihazın adı 830 falan olmalıydı 930 da ise Glance hafıza kartı yüksek pil kalitesi harika bir kamera hd görüntü mükemmel bir ses sistemi vs vs olmalı
Arkadaşlar yapmayın etmeyin glance yok diye bu kadar yüklenilmemeli bir telefona. Ha cebinden çıkarmış ekrana bakmışsın saat için, ha cebinden çıkarmış tuşa basmış ekrana bakmışsın.
İnsanlar ne tuhaf istiyoruz ki hiç hareket etmeyelim teknoloji böyle iyi yanı kadar kötü yanı da var
Hava kompresörüyle gönderildi
Lumia 930 yeni nesil chipset avantajıyla Lumia 925'ten daha uzun batarya ömrü verecektir fakat Lumia 1520'ye yaklaşamaz.Tek merak ettiğim şey batarya performansının 925'ten iyi olup olmadığı.
1520 almayı düşünüyodum, ama 930'un batarya performansını görmeden karar vermek istemedim
Lumia 930 yeni nesil chipset avantajıyla Lumia 925'ten daha uzun batarya ömrü verecektir fakat Lumia 1520'ye yaklaşamaz.
uzun metrajl film mi cekeceksinBirisi 32 GB nasıl yetmiyor demiş 20 MP kamera var fotoğraf çekeceksin 1080p video oyunlar artık çok gelişti Nasıl yetecek? @Dexter Morgan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?