Karşınızda 3 Iş Yapan 1 Polemik Yaratan Adam Var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Karşınızda 3 Iş Yapan 1 Polemik Yaratan Adam Var.
İşini yapanlarla başlıyalım.
Asist kralı Alex

Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonu ilk yarısında en çok gol pası veren oyuncu Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alexander de Souza oldu.
Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısında filelere gönderdiği toplam 43 golden 9'una imza atan, 11'inin de pasını veren Alex, geçen sezon olduğu gibi bu sezonun ilk yarısında da zirveye çıktı.
Alex, geçen sezon boyunca da 16 asistle, gol pası verme sıralamasında ilk sırada yer almıştı.

Kaynak: Milliyet
------------------
Kasım ayının futbolcusu

Memorial Hastanesi sponsorluğunda düzenlenen ''11 Altın Adam Yarışması''nda, Fenerbahçe'nin Brezilyalı ylıdızı Marco Aurelio, Kasım ayının futbolcusu seçildi.

Kalyon Oteli'nde yapılan jüri toplantısında, Turkcell Süper Ligi'nin 12., 13. ve 14. hafta maçlarının oynandığı Kasım ayı değerlendirildi.

Değerlendirme sonunda Fenerbahçeli Aurelio, ayın futbolcusu seçilirken, Kayserisporlu Bülent Bölükbaşı ikinci, Galatasaraylı Saidou ise üçüncü oldu.

Toplantıda Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan ayın yöneticisi, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ayın teknik direktörü ve Serdar Tatlı da ayın hakemi seçildi.

Memorial Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kalkavan, toplantıya onur konuğu olarak katılan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı, Trabzonspor'un eski yöneticisi İbrahim Şahin'e teşekkür plaketi, Ekim ayının hakemi Fırat Aydınus ile ayın futbolcusu Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya'ya ödüllerini verdi.

Kalkavan ayrıca, toplantıda jürinin sorularını yanıtlayan eski hakemler Hilmi Ok, Ertuğrul Dilek ve Muhittin Boşat'a da plaket takdim etti.

Kaynak: Milliyet
--------------------------
Kupa'da Rüştü var

Teknik direktör Daum yönetimindeki antrenmana kondisyon çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı bir çift kale maç yaptı. Alman hocanın, taktik çalışmada asların olduğu takımın kalesini Rüştü’ye teslim etmesi dikkat çekti.

Daum’un Ankaragücü kupa maçında olduğu gibi yarın da kaleyi tecrübeli oyuncuya vereceği öğrenildi. Bu arada sakatlığı yüzünden oynama ihtimali çok az olan Mehmet Yozgatlı’nın yerine de Deniz Barış’ın forma giymesi bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
--------------------Şimdide sıra polemikçide---------------------------
"İstifaya çağırıyoruz!"
Fenerbahçe, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ı yaptığı açıklamalardan dolayı kınarken, istifaya ve camiadan özür dilemeye çağırdı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yaptığı açıklamaların esefle karşılandığı belirtildi. Açıklamada, "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yaptığı açıklamaları esefle karşılıyor, şiddetle kınıyoruz. İlhan Cavcav'ın kulübümüz ve kulübümüz değerleri ile bölücü terör örgütü arasında yaptığı benzetmeyi ve buna ilişkin açıklamalarını İlhan Cavcav'ın görev aldığı her platformda ortaya koyduğu bilinen Fenerbahçe düşmanlığının dahi artık sınırlarını aştığını, en hassas ilke ve değerlerimizi hedef aldığını üzülerek görüyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmez kalelerinden biri olan Atatürkçülük'ü ve Türkiye sevdası ile övünen kulübümüze bu şekilde saldırıda bulunan İlhan Cavcav'ı derhal istifaya ve kulübümüzün, başkan ve yöneticilerinin manevi şahsiyetini alenen rencide eden açıklamaları sebebiyle kulübümüzden ve taraftarlarımızdan özür dilemeye davet ediyoruz" denildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, cumhuriyetin kuruluşunda doğrudan rol aldığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübübümüz, kurtuluş savaşımıza her alanda katkıda bulunmuş ve bununla daima gurur ve onur duymuştur.

Sportif yarışma hedeflerinin yanı sıra kuruluş tüzüğümüzde açıklanan cumhuriyeti ve kurumlarını korumaya yönelik hedeflerimiz ve buna ilişkin ülkümüz bizi Fenerbahçe yapan asil değerlerdir.

Sportif rekabet sınırlarının ötesine taşınan ve toplumda ekilen kin ve nefret tohumlarının bu şekilde İlhan Cavcav'ın ağzında yeşerdiğini üzülerek görüyoruz.

Tüm yetkili ve ilgilileri, İlhan Cavcav'ın bu seviyesiz sözlerine karşı göreve davet ediyor, vatandaşlarımızı sakin ve sağduyu içinde olmaya ve bu çirkin karalamaya karşı İlhan Cavcav'ı sadece demokratik platformlarda protestoya çağırıyor, futbol ailesinin tüm fertlerini de, İlhan Cavcav'ın ağzından saçılan bu sözlerle en iğrenç noktasına ulaşan sportif rekabetteki duruşlarını yeniden gözden geçirmelerini öneriyoruz.

İlhan Cavcav'ın yaptığı açıklamayı sorumlu mevkide bulunan ve kitlelerin lideri konumunda bulunan kişilerin ağzından çıkmasını tarihi bir gaf, telafi ve tedavi edilemeyecek boyutta zihinsel bir hastalık olarak görüyor ve Türk Futbolu'nun geleceği adına hem üzülüyor, hem de kaygı duyuyoruz.

Kulübümüzün, başkan ve yönetiminin İlhan Cavcav'ın, düzeysiz açıklama ve yersiz yakıştırmalarına karşı her türlü yargısal başvuru hakkını hukuksal platformda kullanacağını kamuoyunun dikkatine sunuyor, camiamızı bu konuda birkez daha sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur"


Kaynak: İHA
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yorumsuz..
 
Caine

Caine

Üye
hımmmmmm anladım. işini türkiyede en iyi yapan 3 kişi
eywallah
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Dec 21 2005, 12&#58;23 AM) [post=232298]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hımmmmmm anladım. işini türkiyede en iyi yapan 3 kişi
eywallah
[/b][/quote]


Ne alakası var anlamadım ben işini yapanla işini yapmayanı ayırt ettim.
 

CisSe

Üye
netice ye bakınn
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
çekeceğim var senden daldın fenerlilerin arasına
 

cosmokramer

Üye
yiğidi öldürelim ama hakkını verelim;
alex gerçekten işini iyi yapıyor, ayağına basılmadığı halde havada takla atıp kendini bir yere atışı var, süper valla, kimsede yok böyle yetenek..
gerçi o kadar kasmasına da gerek yok, hakemler fenere penaltı vermeye hazır zaten..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Çıldırmaya mm kaldı az sonra bütün hakemleri katledicem ya avrupadaki hakeme laf yok İNŞALLAH ŞAİBELİ GOL ATARSINIZDA GÖRÜRÜM SENİ
 

cosmokramer

Üye
atmayız, çünkü biz "El Değmemiş Temiz Bir Lig İstiyoruz"
 

yitik savaşçı

Üye
Türkiye Kupası&#39;nda gördük işini yapan adamları...
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ya siz değilmiydiniz bir maçta tahttan inmeyiz diye şimdi bu lafı ben söylüyorum[Sanırım buda kapak olmuştur.]
 

cosmokramer

Üye
masa başı oyunlarıyla alınan kupalarla taht çıkılmıyor maalesef.
biz o tahta anlı şanlı UEFA ve Super kupalarımızla çıktık.
ha, siz de tahta çıkma iddiasındaysanız alın Avrupa&#39;da kupa, saygı duyarız.. ama almadan konuşmayın lütfen..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
O kadar eminsin masa başı olduğuna yani [ispatla]
 

damadada

Üye
ılhan cavcavı begenmedıgım dogru ama ben fenerıde begenmemkı yaw
 

cosmokramer

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Dec 22 2005, 11&#58;35 PM) [post=234308]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
O kadar eminsin masa başı olduğuna yani [ispatla]
[/b][/quote]
ispat mı dedin, buyur;

Özcan elinde bir CD Rom ile geldi, PSV maçı öncesi.. "Dinle ağabey" dedi.. Kanım dondu dinlerken.. İki defa.. Bir, duyduklarıma.. İki, Kutsal İttifak medyasının bu olayı görmezden gelip yok saymasına..
Spor gazeteciliğinin fanatik kulüpçülük adına geldiği yerin bu doruklara ulaştığını, ben, onlara "Kutsal İttifak" adını takan ben bile tahmin edemezdim..
Program 20 kasım gecesi yayınlanmış.. Yani üzerinden nerdeyse 3 hafta geçmiş bulunuyor. Haber Türk&#39;ün Şeref Tribünü adlı programı.. Haber Türk sunucusunun yanında Kemal Belgin ve Sinan Engin oturuyorlar. İkisi de şu anda spor yazarı.. İkisinin de gazeteleri var.
Sunucu kardeşim, elindeki Johan adlı dergiyi gösteriyor. Kapağında Van Hooijdonk&#39;un resmi var. Hollanda&#39;da yayınlanan aylık spor dergisi bu.. 2004 yılının mart sayısı imiş. Yani onun da üzerinden 20 aydan fazla geçmiş..
Dergide Türk futbolu üzerine altı sayfalık bir bölüm var.. Bu bölümden altı satırı, noter yeminli bir tercümanla çevirtmiş Haber Türk.. Sunucu kardeşim okuyor:
"Beşiktaş&#39;ın 5 kırmızı kart görüp 4-1 yenildiği maçı hatırlar mısınız?. Bu bizim başkanın (Sunucu adını okumuyor, dergide var) hizmetidir. &#39;Ben puromu bitirinceye kadar hakem Beşiktaş&#39;tan bir çok oyuncuyu atacak. Bunun için onunla bir takım angajmanlara girdim&#39; demişti."
Bu sözler kimin?..
Pierre Van Hooijdonk&#39;un.. Şampiyonluk yılına imza atan Fenerbahçe futbolcusunun..
İndi mi başınızdan aşağı kaynar sular?..
Bitmedi.. Sinan Engin hemen lafa giriyor
"Ne şaşıyorsunuz" der gibi ve diyor ki&#33;..
"Bu Türkiye liglerinde hakem yardımı olmadan şampiyon olunuyor mu?.."
Lucescu yalancı pehlivanlar gibi "Ben de ben" diye ortalarda dolanırken, "Lucescu değil, Sinan Engin yaptı, Beşiktaş&#39;ı şampiyon" demiştim, NTV&#39;de, yazmıştım Sabah&#39;ta.. Sinan&#39;dan ses çıkmamıştı ama, Beşiktaşlı dostlardan kızanlar, kırılanlar olmuştu..
İşte aylar, aylar sonra, Sinan&#39;dan itiraf da var, Van Hooijdonk&#39;un itirafının yanında..
Şimdi soruyorum size..
Bunlar haber değil midir?.
Sinan&#39;ın sözleri.. Hele hele Van Hooijdonk&#39;un dedikleri.. "Serdar Bilgili şampiyonluğu Aziz Yıldırım&#39;a sattı" diye komplo teorilerini manşetten girenler, Van Hooijdonk&#39;un müthiş açıklamasını niye tek sütun haber yapmazlar?..
Bu lafı Van Hooijdonk değil de mesela Hagi, Fener&#39;in değil, Galatasaray&#39;ın şampiyonluğu için etseydi, şimdi dünya yıkılmıyor muydu?.
Konu Fener, okkanın altındaki Aziz Yıldırım olunca "Tısss" durumuna düşmek sadece Fenerbahçeli olmakla izah edilebilir mi?. Yoksa için içinde Aziz Yıldırım korkusu, dehşeti mi var?.
Fener Başkanı niçin dokunulmaz, bu ülkede, Beşiktaş ve Galatasaray&#39;ın ve de Trabzon&#39;un başkanları yerden yere vurulurken..
Bu dergiyi bir senede gören duyan Türk gazetecisi yok mu, Hollanda&#39;da yüzbinlerce Türk yaşarken, hepsinin Hollanda muhabirleri varken..
Hadi yok..
Haber Türk&#39;ün patlattığı bombadan hiçbirinin haberi olmaz mı, nerdeyse bir ayda?..
Aha Fener Hollanda&#39;ya gitti.. Peşine de sürüyle gazeteci takıp.. Oradan Van Hooijdonk&#39;la resim çektirip gönderdiler gazetelerine.. Birinin aklına gelmedi mi, adama sormak "Bu ne iş?.. Sen bu lafları ettin mi" demek.. Ettiyse derinliğine deşmek?..
"Van Hooijdonk Daum&#39;la konuşmadı" haber oluyor da, "Van Hooijdonk&#39;un &#39;Şampiyonluk Beşiktaş&#39;tan Fener&#39;e dönerken, başkan hakem satın aldı&#39; demesi nasıl hem de oradayken, Hollanda&#39;da, yerli yerinde deşilmiyor, Van Hooijdonk ve dergi yetkilileri ile konuşulup haber yapılmıyor?.. Nasıl üzerine bin köşe yazısı yazılmıyor?.. Gidenlerin hepsi birinci sınıf gazeteci iken..
"Haber yapmadılar" değil.. Yapamadılar.. Ya- pa- ma- dı- lar&#33;.. Siz hâlâ, Fener aleyhine verilmeyen, ama Galatasaray aleyhine verilen penaltıların tesadüfi hakem hataları olduğuna nasıl inanırsınız, bu tabloya bakarak?..
"Türkiye ligleri, bu medya ile bitmiştir" dersem çok mu haksızlık etmiş olurum acaba?..


Artik ne denebilir ki?


not:alıntıdır
 

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Dec 22 2005, 02&#58;30 PM) [post=233531]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[Sanırım buda kapak olmuştur.]
[/b][/quote]

Kapak ne? Gozoz kapağı mı, tencere kapağı mı, göz kapağı mı, dergi kapağı mı, diz kapağı mı?

Bu kapak ne kardeşim?
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
kapak yani susması ve daha çok konuştukça battığını anlatan bir kelimedir
o kadar uzun bir yazının içinde sadece bir olay anlatmışsın beşiktaş tek malubiyetle şampiyonluğu kaçırıyorsa bunu bize maal edemezsin bu alıntı açıklamalar kimden çıktıysa afferin ona
van hooijdonk&#39;un attığı gollerdemi şike firikiklerdemi şike yaptığı asistler ve çizgiden çevirdiği 13 top.
 

cosmokramer

Üye
yazıyı okumadan yorum yapıyorsun..
önemli olan nokta beşiktaşın o mağlubiyeti nasıl aldığı..
önemli olan nokta Aziz Yıldırım&#39;ın şu sözleri:
&#39;Ben puromu bitirinceye kadar hakem Beşiktaş&#39;tan bir çok oyuncuyu atacak. Bunun için onunla bir takım angajmanlara girdim&#39; demişti."

ve bu sadece bir örnekti, bunun gibi daha birçok olay var..
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
öteki örnekleride görmek istiyorum
 

cosmokramer

Üye
aç gözlerini, küçük bir araştırma yap..
herşeyi hazıra beklemeyelim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
481
tragedie
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
420
Kingmortall
India
Cevap
1
Görüntüleme
468
greenmile


Üst Alt