MCR Killjoy
Üye
UC Browser çöp Express Asha'larda kullanılan bir tarayıcı zaten, bir Maxthon kaldı. Uygulama direk tarayıcıya yönlendiriyor.
Youtube ekstra mıelim ayağım titredi, ben nasıl kullanabiliyorum bu sistemi bu ekstra uygulamalar olmadan
Youtube yönlendiriyor, uc browser'ı da symbian'dan çok iyi biliyorumUc browser gayet iyi bir tarayıcı. Express'in Ashalarda kullanılması Wp'de iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Ve maxthon'un tarayıcıya yönlendirdiğini nereden çıkardınız?
Youtube yönlendiriyor, uc browser'ı da symbian'dan çok iyi biliyorum
Ayrıca sadece uygulama eksikliği de değil, mesela uyarı seslerini seçemiyorsun sadece klasikler var. Wifi açmak için bile ayarlara girmen gerekli. Multitaskingin eksiklerini saymaya gerek yok.
Ayrıca sadece uygulama eksikliği de değil, mesela uyarı seslerini seçemiyorsun sadece klasikler var. Wifi açmak için bile ayarlara girmen gerekli. Multitaskingin eksiklerini saymaya gerek yok.
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?Bildirim sesleri özelleştirilebiliyor artık. (Bkz. GDR3)
Wifi açmak için de önce ayarlara girmeye gerek yok. Onun da Live Tile'ı konulabiliyor masaüstüne.
Ayrıca muhtemelen WP8.1 güncellemesinde bunu daha da kolaylaştıracak olan ayar kısayolları da gelecek.
Gelecek, gelmek üzere, geliyor ... Benim aklıma gelmeyen çok fazla eksiği var WP'nun. Bildirim merkezi gelecekti o ne oldu ?
Youtube nerde, chrome firefox gibi tarayıcılar nerde, dosya yöneticisi nerde, widget ekleyebileceğin ekranlar nerde ?8.1 ile gelecek. Şu ana kadar yazdığınız her şey var durumda. Eksiklik bulmak için çok kasıyorsunuz, kasmayın.
Launcher ve Rom'larla arayüze neler yapılıyor siz hala renk değişikliğini güzel buluyorsunuzkişiselleştirme bence wpde daha fazla androidde misal kişiselleştirirken ne yapıyorsunuz ki simgeyi ordan alıp oraya koyuyorsunuz ama wpde herkes farklı Bi başlangıç ekranı yapabiliyor mesele çorumda Bi arkadaşımla teknosaya gitmiştik ikimizdede 920 var bende sarı onda beyaz ordaki görevli ikisini farklı telefon sandı ama android cihazlara bakın tema hemen hepsinde aynı bide kasılmaları ve uygulama yükledikten sonraki yavaşlamayıda ele alırsak bence wp
Youtube nerde, chrome firefox gibi tarayıcılar nerde, dosya yöneticisi nerde, widget ekleyebileceğin ekranlar nerde ?
Tile denilen şeyler kısayoldan başka bir şey değil. Sistemin kendi yöneticisi yok, mağazadaki zenginliği sevdim ama 2 yöneticiSen çok yanlış gelmişsin. Wp'de tile denilen şeyler zaten widget'tır. Bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Dosya yöneticisi ise yanılmıyorsam 2 adet vardı mağazada. (Çok gelişmiş olmamakla beraber) Youtube ise gırla dolu mağazada.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Diğer tarayıcılar ise gelmek isterlerse kapımız açık, gelmezlerse sorun yok. Ie kadar hızlı tarayıcı zor bulunur zaten.
launcher ve romlarla neler yapıldığını biliyorum ve zamanında çokta yaptım iki uç gün çalışıyor sonra o durduruldu bu durduruldu hop orjinali geri yükle androidi şimdiye kadar xperia Neo s3 ve note 2 de kullandım o donanımlada kasacaksa benden uzak dursunLauncher ve Rom'larla arayüze neler yapılıyor siz hala renk değişikliğini güzel buluyorsunuz
Bende vestelin sakat tableti var, o bile kasmıyor. İlginçlauncher ve romlarla neler yapıldığını biliyorum ve zamanında çokta yaptım iki uç gün çalışıyor sonra o durduruldu bu durduruldu hop orjinali geri yükle androidi şimdiye kadar xperia Neo s3 ve note 2 de kullandım o donanımlada kasacaksa benden uzak dursun
Tile denilen şeyler kısayoldan başka bir şey değil. Sistemin kendi yöneticisi yok, mağazadaki zenginliği sevdim ama 2 yöneticiOrjinal youtube uygulaması tarayıcıya yönlendiriyor demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?