Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Gozlerine :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu konu vardı ama neyse :D
Eger kız bana dönükse gözlerine bakarım. Sonra yüz hatlarını incelerim. Sonra saclarına bakarım. O da bittikten sonra fiziğini incelerim. Bacaklar vs.. Arkası dönükse kalça ve bacak sonra saclar :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Eger kız bana dönükse gözlerine bakarım. Sonra yüz hatlarını incelerim. Sonra saclarına bakarım. O da bittikten sonra fiziğini incelerim. Bacaklar vs.. Arkası dönükse kalça ve bacak sonra saclar :D

Füzeler? :d:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
He bide saclar :sirit:

- - - Eklendi - - -

:islik:

MeLih_061

MeLih_061

Üye

Gayet açıklayıcı :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İlk diye bisey mi var yav gözün görüs açısı genis ve her kızın kendine has güzel noktaları var ilk bakısım benim check up sonra kızına göre de gözüm kayar biyerlere.
Kalcalara bakarım desem örnegin kızın kalçaları yok kürdan gibi ama bel ve üzeri saglam napcam simdi kuru kalem gibi kalcalarına mı bakıcam yani
:pro:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
İlk diye bisey mi var yav gözün görüs açısı genis ve her kızın kendine has güzel noktaları var ilk bakısım benim check up sonra kızına göre de gözüm kayar biyerlere.
Kalcalara bakarım desem örnegin kızın kalçaları yok kürdan gibi ama bel ve üzeri saglam napcam simdi kuru kalem gibi kalcalarına mı bakıcam yani
:pro:

sanada aynı cevabı veriyorum Füzeler :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Öyle kızlar varki bakmaya doyamıyorsun ama oturup 5 dakika sohbet edemezsin hayattaki tek gayeleri güzellikleridir başka şey hakkında fikirleri yoktur ordan burdan duydukları başkalarının sözlerini harmanlar birşeyler yaratmaya çalışır ve saçmalarlar genelde ve eğer siz bir kadınla bir ömür geçirecekseniz güzelliğine pek aldırmayın derim bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi erkek arkadaşlarım yapışırdı şu kızı ayarla diye ama saf bir kızdı katlanamazdım hiç daha çirkin kızlarlarla oturur sohbet ederdim muhabbeti sevilince insanın yüzüde güzel gelmeye başlıyor :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Öyle kızlar varki bakmaya doyamıyorsun ama oturup 5 dakika sohbet edemezsin hayattaki tek gayeleri güzellikleridir başka şey hakkında fikirleri yoktur ordan burdan duydukları başkalarının sözlerini harmanlar birşeyler yaratmaya çalışır ve saçmalarlar genelde ve eğer siz bir kadınla bir ömür geçirecekseniz güzelliğine pek aldırmayın derim bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi erkek arkadaşlarım yapışırdı şu kızı ayarla diye ama saf bir kızdı katlanamazdım hiç daha çirkin kızlarlarla oturur sohbet ederdim muhabbeti sevilince insanın yüzüde güzel gelmeye başlıyor :D

bkz:esra ceyda kardeşler
bkz: hilal cebeci

bunlar sadece örnek :D :D gerçi bi alexandra stan ne biliyim bi hadise kadar güzel değiller :D

- - - Eklendi - - -

bkz:hülya avşar. eklenmiştir :D

onurca06

onurca06

Üye
Gözler ve fizik :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bkz:esra ceyda kardeşler
bkz: hilal cebeci

bunlar sadece örnek :D :D gerçi bi alexandra stan ne biliyim bi hadise kadar güzel değiller :D

- - - Eklendi - - -

bkz:hülya avşar. eklenmiştir :D

yeminle aklımdan onlar geçmişti ya la çok yaşıcan behzat :ehe düşünsene karşında şöyle biraz tombul çok güzel sayılmayan orta dereceli ama yinede eli yüzü düzgün yüzüne bakalası bir hatunmu iyidir yoksa verdiğin örneklerdekimi ben mesela esra ceydayla aynı odada olsam direk kemerimi çözmeye başlarım :D

dövmek için yani başka yere çekmeyin :ehe tavaylan vururum suratlarına hatta tuvalet terliğiyle enselerine ağzına vururum o ne öyle gevşek gevşek hiç sevmem :nono: :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye

yeminle aklımdan onlar geçmişti ya la çok yaşıcan behzat :ehe düşünsene karşında şöyle biraz tombul çok güzel sayılmayan orta dereceli ama yinede eli yüzü düzgün yüzüne bakalası bir hatunmu iyidir yoksa verdiğin örneklerdekimi ben mesela esra ceydayla aynı odada olsam direk kemerimi çözmeye başlarım :D

dövmek için yani başka yere çekmeyin :ehe tavaylan vururum suratlarına hatta tuvalet terliğiyle enselerine ağzına vururum o ne öyle gevşek gevşek hiç sevmem :nono: :D

Adamın dibisin yeminle yaaa :D :ehe aynen bende hiç sevmem öyle ya ne o öyle mıyım mıyım ağız yüz eğerek konuşmalar falan bi kemer de benim için vur haa :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

hocam her pozisyonu değerlendirmeye bak ilerde ararsın bunları :D ben balkondan atarım o ikisini aynı odada olsam :D yada kendim atlarım :op:

cukuleaks

Üye
esra ceydamı??? :s yapmayın bunu

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
saç ve yüz

___kaptan___

___kaptan___

Üye

herkes saygı duyucak dostum sanki anormal birşey söylemişiz gibi yansıtıyorlar insanlar diğer bir konuda daha gördüm bu tarz bir mesaj beğenmiyorsan girme zor değil.

Bunlar böyledir sözde rahatsız olurlar ama konulara en önce girerler çok tuhaf;)

aynen öyle her daim yanındayım :bira: :)

By-HaCk

By-HaCk

Üye
göz ve kulak.

Üst Alt