Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Ama şunuda söylemeden geçmeyeceğim, bir kız erkeklerin orasına burasına bakıyorum yazsa idi, kıyameti kopartırlardı. Değil sapıklığımız, namusa laf gelirdi. Neyse önemli değil. Siz döndürün muhabbetti. Biz kimiz ki.

Ön yargılı olma. Bi erkeğin bi kızın kalçasına bakması
da bi gerçektir bi kızın bi erkeğin kaslarına orasına burasına da bakması bi gerçektir. Bunları inkar edecek bir insan tanımıyorum ve bu herzaman böyledir. İnsanın doğası.

Aşırıya kaçmamak şartıyla bu tip konularda ufak çaplı yorumlar olabilir...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

istediğini et bakalım sonunda kim ceza alacak göreceğiz.Şaka falan beni ilgilendirmez sadece sapıklar sözün değil ırkı pislik sözünde şikayette.Nasıl istediğin yorumu yapmakta serbestsin sen ya.İyi bir gelsin o da sizin ırkınız bilmem ne falan desin ne güzel dünya.

Biz zaten göğüs,kalçalarına bakıyorum derken şaka söylemiyoruz bakıyorum var mı yasak mı? Konun başlığını oku önce bakmakla alakalı zaten.İstediğimiz yere bakarız.Her bakış içine düşürek bakılacak birşey değil zaten.

Kelime cambazlığını yapan sensin şaka falan diyerek kendini kurtarma çabası.Ben neyse onu konuşuyorum.

Karşı taraf iğrençmiş falan filan italyan çok arkadaşım var hepsi de çok iyi insanlar.Sen kendini ne sanıyorsun da elalemin ırkına laf ediyorsun yahu.

Dediğim gibi göreceğiz kim ceza alıyor kim almıyor.Evet erkeklerin şikayet etmesini istiyorum.Sapık lafını sana demedim diyorsan konudaki tüm erkeklere ettin ikisinden biri 3.ihtimal yok.Kendilerine hakaret eden birini de herkes şikayet edecektir zaten.

Diğer konuda italyanlara etmen de ceza gerektirici bir durum zaten orada şaka falan deme şansında yok ne yazık ki.

SBARRO İtalyan lezzetleri. çok güzel abi

greenmile

greenmile

Üye
konuyu videolar ile destekleyelim :)

cukuleaks

Üye
arkadaşlar, burda haddimizi aşmadığımız sürece yapılan yorumların hiç bi kötü yani yok. Doğruları söylüyoruz burda. Karşısında kız gördüğünde kalçalarına bakmayan erkek gördünüz mü? Ha gördüyseniz bilmiyorum artık o erkekmidir nedir...

• Beğen
Tepkiler: greenmile
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
bi erkekte ilk baktığınız yer demiş

biri gelmiş ayakkabıları diyor öteki gelmiş sempatik olsun diyor

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, burda haddimizi aşmadığımız sürece yapılan yorumların hiç bi kötü yani yok. Doğruları söylüyoruz burda. Karşısında kız gördüğünde kalçalarına bakmayan erkek gördünüz mü? Ha gördüyseniz bilmiyorum artık o erkekmidir nedir...

o ılıktır panpa :D

Placebo-

Placebo-

Üye

:ehe , aradığım yorm buydu. Baksr elbet ama burda absrtıldığı kadar değil herhalde ama. Yoksa o kadar da ben mi fark etmiyorum? :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
greenmile

bi kadının ilk neresine bakarsınız adlı videonun yorumlarına bak koptum :D

- - - Eklendi - - -

Kim o şirineler? :) Bu forumdan mı yoksa? :ohannes:

greenmilenin eklediği ilk videoda diyo kamiller :)

cukuleaks

Üye
sapık kelimesi çok ağır bi laf erkekler için ezgi. Git bi anlamına bak bakalım sapık ne demek... Bunun şakası olmaz. Resmen bize..... demişsin orayı sen anla. Konu daha fazla uzamasın...

greenmile

greenmile

Üye
greenmile

bi kadının ilk neresine bakarsınız adlı videonun yorumlarına bak koptum :D

- - - Eklendi - - -

greenmilenin eklediği ilk videoda diyo kamiller :)

yorumlar ayrı onları ekleme :ehe sapık ilan edilmeyelim başkalarının yüzünden :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
sapık kelimesi çok ağır bi laf erkekler için ezgi. Git bi anlamına bak bakalım sapık ne demek... Bunun şakası olmaz. Resmen bize..... demişsin orayı sen anla. Konu daha fazla uzamasın...

tamam panpa sen adımı yazdınmı bakıyım ? dümdüz ederim seni ha

cukuleaks

Üye

:ehe , aradığım yorm buydu. Baksr elbet ama burda absrtıldığı kadar değil herhalde ama. Yoksa o kadar da ben mi fark etmiyorum? :ehe

1) yazdığın şeyden bişey anlamadım.

2) sapık kelimesi ağır laftir. Şakası olmaz..

Placebo-

Placebo-

Üye

İnsanca söylediğin için teşekkür ederim. Özür dilerim öyleyse. Ben gerçek anlanda söylememiştim. :)

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ilk bakış göğüs veya gözleri falan olabilir 2. defa içine düşmedikçe sorun yok.. kafamı çevirir giderim.
Ama karşıdaki sevgilim ise yüzüne gözlerine uzun uzun bakarım : )

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt