Bu konu vardı ama neyse![]()
Eger kız bana dönükse gözlerine bakarım. Sonra yüz hatlarını incelerim. Sonra saclarına bakarım. O da bittikten sonra fiziğini incelerim. Bacaklar vs.. Arkası dönükse kalça ve bacak sonra saclar![]()

Bu konu vardı ama neyse![]()
Eger kız bana dönükse gözlerine bakarım. Sonra yüz hatlarını incelerim. Sonra saclarına bakarım. O da bittikten sonra fiziğini incelerim. Bacaklar vs.. Arkası dönükse kalça ve bacak sonra saclar![]()
:Bu konu vardı ama neyse![]()

İlk diye bisey mi var yav gözün görüs açısı genis ve her kızın kendine has güzel noktaları var ilk bakısım benim check up sonra kızına göre de gözüm kayar biyerlere.
Kalcalara bakarım desem örnegin kızın kalçaları yok kürdan gibi ama bel ve üzeri saglam napcam simdi kuru kalem gibi kalcalarına mı bakıcam yani![]()

sanada aynı cevabı veriyorum Füzeler![]()

Kosarken görmeden inanmam.
Oldugundan büyük gösteriyo cici kapları![]()

Öyle kızlar varki bakmaya doyamıyorsun ama oturup 5 dakika sohbet edemezsin hayattaki tek gayeleri güzellikleridir başka şey hakkında fikirleri yoktur ordan burdan duydukları başkalarının sözlerini harmanlar birşeyler yaratmaya çalışır ve saçmalarlar genelde ve eğer siz bir kadınla bir ömür geçirecekseniz güzelliğine pek aldırmayın derim bir kız arkadaşım vardı çok güzeldi erkek arkadaşlarım yapışırdı şu kızı ayarla diye ama saf bir kızdı katlanamazdım hiç daha çirkin kızlarlarla oturur sohbet ederdim muhabbeti sevilince insanın yüzüde güzel gelmeye başlıyor![]()
gerçi bi alexandra stan ne biliyim bi hadise kadar güzel değiller 

bkz:esra ceyda kardeşler
bkz: hilal cebeci
bunlar sadece örnek![]()
gerçi bi alexandra stan ne biliyim bi hadise kadar güzel değiller
- - - Eklendi - - -
bkz:hülya avşar. eklenmiştir![]()
düşünsene karşında şöyle biraz tombul çok güzel sayılmayan orta dereceli ama yinede eli yüzü düzgün yüzüne bakalası bir hatunmu iyidir yoksa verdiğin örneklerdekimi ben mesela esra ceydayla aynı odada olsam direk kemerimi çözmeye başlarım 
tavaylan vururum suratlarına hatta tuvalet terliğiyle enselerine ağzına vururum o ne öyle gevşek gevşek hiç sevmem

yeminle aklımdan onlar geçmişti ya la çok yaşıcan behzatdüşünsene karşında şöyle biraz tombul çok güzel sayılmayan orta dereceli ama yinede eli yüzü düzgün yüzüne bakalası bir hatunmu iyidir yoksa verdiğin örneklerdekimi ben mesela esra ceydayla aynı odada olsam direk kemerimi çözmeye başlarım
dövmek için yani başka yere çekmeyintavaylan vururum suratlarına hatta tuvalet terliğiyle enselerine ağzına vururum o ne öyle gevşek gevşek hiç sevmem
![]()
![]()
aynen bende hiç sevmem öyle ya ne o öyle mıyım mıyım ağız yüz eğerek konuşmalar falan bi kemer de benim için vur haa 
yeminle aklımdan onlar geçmişti ya la çok yaşıcan behzatdüşünsene karşında şöyle biraz tombul çok güzel sayılmayan orta dereceli ama yinede eli yüzü düzgün yüzüne bakalası bir hatunmu iyidir yoksa verdiğin örneklerdekimi ben mesela esra ceydayla aynı odada olsam direk kemerimi çözmeye başlarım
dövmek için yani başka yere çekmeyintavaylan vururum suratlarına hatta tuvalet terliğiyle enselerine ağzına vururum o ne öyle gevşek gevşek hiç sevmem
![]()
![]()
ben balkondan atarım o ikisini aynı odada olsam
yada kendim atlarım 
herkes saygı duyucak dostum sanki anormal birşey söylemişiz gibi yansıtıyorlar insanlar diğer bir konuda daha gördüm bu tarz bir mesaj beğenmiyorsan girme zor değil.
Bunlar böyledir sözde rahatsız olurlar ama konulara en önce girerler çok tuhaf![]()