MrTech
Üye
yoksa elden fiçüfiçü
Hayırlısı,askerde asıl dikkat etmen lazım![]()

yoksa elden fiçüfiçü

ezgi bişey sorucam bi bayan gözüyle cevap ver boksör erkekler itici geliyormu ?
- - - Eklendi - - -
cebimde 50 lira var onuda sana veriyim gel![]()

suan sixpackler olusuyor böyleaynı böyleyim ama esmerimkollarım biraz daha kassız
![]()
ama daha var ya hele bi yaz gelssiin 
Bütün parayı bmw'ye verdiler![]()

adam işi biliyor ya
Ağzı yüzü dağılmadıkça sexi.![]()

abi sende para bool o dede ben olayım seni vurayımyok be abi sadece 69 milyar 999lira cık![]()

Ağzı yüzü dağılmadıkça sexi.![]()

adam işi biliyor ya
- - - Eklendi - - -
abi sende para bool o dede ben olayım seni vurayım![]()

Eğer karnında kas varsa kollarında biraz olsun gelişmiştir çünkü karın kası burunla yapılmıyoraynı böyleyim ama esmerimkollarım biraz daha kassız
![]()

heeemo zaman benim burnum kanadı sadece yani yüze falan darbe almadım pek şimdi ben neyim
- - - Eklendi - - -
züürtüm ben züürt babam cerrah![]()

karnım belirginlesiyor gitgide kollarda sertlesti
Eğer karnında kas varsa kollarında biraz olsun gelişmiştir çünkü karın kası burunla yapılmıyor
Ya el yada kolla olur![]()

o zaman benim burnum kanadı sadece yani yüze falan darbe almadım pek şimdi ben neyim
- - - Eklendi - - -
züürtüm ben züürt babam cerrah![]()
Şaka maka görmek lazım.Evet görelimm behzaaad
Giderin var oluyor o zaman.Şaka maka görmek lazım.

Tl miyok be abi sadece 69 milyar 999lira cık![]()

Bana göre.Bir sevgilim vardı lisede iken body ile ilgileniyordu. Böyle mi iğrenç olunur. 1 yıl içinde her tarafı şişirdi havalı havalı geziyordu. Bastım tekmeyi.
Kafa dikdörtgen oluyor vücut desen dana gibi.
Sözüm sana değil, yakışır belki sana ama her yüze olmuyor ya.![]()
Eğer karnında kas varsa kollarında biraz olsun gelişmiştir çünkü karın kası burunla yapılmıyor
Ya el yada kolla olur![]()

Tl mi
€ olmasın o fiyata sıfırı olmaz,olur ama pert olmuşudur![]()

Tl mi
€ olmasın o fiyata sıfırı olmaz,olur ama pert olmuşudur![]()

Giderin var oluyor o zaman.Şaka maka görmek lazım.

Evet görelimm behzaaad![]()

en iyisi bekarlık abim
yok bi yerde sana katılıyorum mesela bu yüzden midir kızlarla konuşamam fazla alakadar değilim (tabi etkisi çoktur) ondan mıdır bilmem hiç kız arkadaşım olmadı ama olsaki birine bişi sorsam hemen kaçıyolar sanki yicekmişim gibi ha beni beğenipte ağzın laf yapmıyor diyende var ama kaslı erkeğede dana bufalo diyen de ilk seni duydum be
koydugum fotoğrafa göre söyledim karnım aynı o şekilde ama kollarım o kadar geniş değil anlatabildimmi abi
- - - Eklendi - - -
tl abi yanlışın var
- - - Eklendi - - -
galeriden sıfır aldık nakit para
- - - Eklendi - - -
ezgi çok hızlısın![]()
telefonda şarz kalmadı taktım şarza dolsun biraz upload yaparım çekip![]()

yok bi yerde sana katılıyorum mesela bu yüzden midir kızlarla konuşamam fazla alakadar değilim (tabi etkisi çoktur) ondan mıdır bilmem hiç kız arkadaşım olmadı ama olsaki birine bişi sorsam hemen kaçıyolar sanki yicekmişim gibi ha beni beğenipte ağzın laf yapmıyor diyende var ama kaslı erkeğede dana bufalo diyen de ilk seni duydum be

koydugum fotoğrafa göre söyledim karnım aynı o şekilde ama kollarım o kadar geniş değil anlatabildimmi abi
- - - Eklendi - - -
tl abi yanlışın var
- - - Eklendi - - -
galeriden sıfır aldık nakit para
- - - Eklendi - - -
ezgi çok hızlısın![]()

Yaa alınma amaaaa. Sana demedim ki, bazılarına yakışıyor. Ama evet biraz ürkütücü görünüyor.
- - - Eklendi - - -
Ne konuda?![]()
ne

en iyisi bekarlık abim
![]()
Yaa alınma amaaaa. Sana demedim ki, bazılarına yakışıyor. Ama evet biraz ürkütücü görünüyor.![]()

Yaa alınma amaaaa. Sana demedim ki, bazılarına yakışıyor. Ama evet biraz ürkütücü görünüyor.
- - - Eklendi - - -
Ne konuda?![]()