Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
o zaman benim burnum kanadı sadece yani yüze falan darbe almadım pek şimdi ben neyim :D

- - - Eklendi - - -

züürtüm ben züürt babam cerrah :naughty:

Giderin var oluyor o zaman. :ehe Şaka maka görmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye

Bana göre. :ehe Bir sevgilim vardı lisede iken body ile ilgileniyordu. Böyle mi iğrenç olunur. 1 yıl içinde her tarafı şişirdi havalı havalı geziyordu. Bastım tekmeyi. :ehe Kafa dikdörtgen oluyor vücut desen dana gibi.

Sözüm sana değil, yakışır belki sana ama her yüze olmuyor ya. :d:

yok bi yerde sana katılıyorum mesela bu yüzden midir kızlarla konuşamam fazla alakadar değilim (tabi etkisi çoktur) ondan mıdır bilmem hiç kız arkadaşım olmadı ama olsaki birine bişi sorsam hemen kaçıyolar sanki yicekmişim gibi ha beni beğenipte ağzın laf yapmıyor diyende var ama kaslı erkeğede dana bufalo diyen de ilk seni duydum be

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi

Eğer karnında kas varsa kollarında biraz olsun gelişmiştir çünkü karın kası burunla yapılmıyor:D
Ya el yada kolla olur:)

koydugum fotoğrafa göre söyledim karnım aynı o şekilde ama kollarım o kadar geniş değil anlatabildimmi abi :)

- - - Eklendi - - -

Tl mi:D
€ olmasın o fiyata sıfırı olmaz,olur ama pert olmuşudur:D

tl abi yanlışın var :D

- - - Eklendi - - -

Tl mi:D
€ olmasın o fiyata sıfırı olmaz,olur ama pert olmuşudur:D

galeriden sıfır aldık nakit para :D

- - - Eklendi - - -

Giderin var oluyor o zaman. :ehe Şaka maka görmek lazım.

ezgi çok hızlısın :aha:

MrTech

MrTech

Üye

yok bi yerde sana katılıyorum mesela bu yüzden midir kızlarla konuşamam fazla alakadar değilim (tabi etkisi çoktur) ondan mıdır bilmem hiç kız arkadaşım olmadı ama olsaki birine bişi sorsam hemen kaçıyolar sanki yicekmişim gibi ha beni beğenipte ağzın laf yapmıyor diyende var ama kaslı erkeğede dana bufalo diyen de ilk seni duydum be
en iyisi bekarlık abim

koydugum fotoğrafa göre söyledim karnım aynı o şekilde ama kollarım o kadar geniş değil anlatabildimmi abi :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

telefonda şarz kalmadı taktım şarza dolsun biraz upload yaparım çekip :)
:good:

Placebo-

Placebo-

Üye

Yaa alınma amaaaa. Sana demedim ki, bazılarına yakışıyor. Ama evet biraz ürkütücü görünüyor. :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ne konuda? :ohannes:

MrTech

MrTech

Üye
iksiksiks abi nerdesiin ne alınıyon be yaaa :ehe

- - - Eklendi - - -

Yaa alınma amaaaa. Sana demedim ki, bazılarına yakışıyor. Ama evet biraz ürkütücü görünüyor. :)

- - - Eklendi - - -

:ohannes: ne :ohannes: :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
telefonun şarzı dolmuş biraz traş olmaya üşendiğim için kafadan aşşağısını çeksem olurmu .D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dur resim çekiyorum :D

Üst Alt