Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
la arkadaş karının kızın erkeğin bilmemneyin bi tarafına bakacağınıza az önünüze bakın takılıp düşceniz
:kop2:
ben 5 yıldır karın kası yapıyorum nasıl zor haberin varmı senin :D
Ben de 4 aydır :d:
bufalo gibi şiş mi :kop2: bi ara geceleri barlarda millet ağzı açık bakardı bana ama bufalo diye hitap eden ilk seni duyuyorum

MrTech

MrTech

Üye
Bana bakan bidaha bakıyo :sirit:

maxirabit

maxirabit

Üye
kısaca şöyle söyleyeyim :D

baban aşırı baskıcı olsa eve 1 dk geç gelince kıyameti koparan biri olsa :D

soruyom sana acaba sen bu durumda gidebilir misin? Durum bu

ama şu var yanına gitmek için bi kaç kez fırsat buldum araba falan ayarladım ama bu kez de o kabul etmedi akraba çevresinin geniş olmasından korkuyla reddetti öyle olunca kaldı ama olsun yaw gönüller bir olsun önemli olan güvenmek ve inanmak haa orda benden habersiz bişey yapıyorsa ki bunu öğrenir öğrenmez gereğini yapar Allah'a havâl ederim olur biter zaten yapamaz da hele ki bana hiç yapamaz o derece :) yapsında görüyüm benim neler yapacağımı bildiğinden yapmayı aklına dahi getiremez o yüzden sorun yok :D
Benimde sevgilim burada değil ama yıllarca dedik görüşemedik artık acısını çıkartmak lazım:)
Aldım biletimi ve gerisi geldi,olumsuz olan ne varsa da yerinde durdu:)
Yani çok ince ayrıntılara takılmanıza gerek yok,hayat kısa tadını çıkarmanız lazım,hayatın tadını sevdiğinin yanında çıkaramıyorsan yada olamıyorsan ömür törpüsü gibi olur hayat:)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
lan noluyir ben yazmıyorum habire emmw yazıyor alıntılarda citizen forumu çökertti

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
abiler bide şöyle bi olay var kızı eve çağırıcam film izlicez falan olmuyor işte aynı mahalledeyiz evlerimizin arasında bi ev var sadece :D gören duyan olur yanlış anlarlar diye gelmiyor çok sinir bozucu başka bi arkadaşıma desem sevgilimle film izlicez bugün eve gelme diye adam yanlış anlar :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Mrtech kas itici değil aşırı kas itici. :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Benimde sevgilim burada değil ama yıllarca dedik görüşemedik artık acısını çıkartmak lazım:)
Aldım biletimi ve gerisi geldi,olumsuz olan ne varsa da yerinde durdu:)
Yani çok ince ayrıntılara takılmanıza gerek yok,hayat kısa tadını çıkarmanız lazım,hayatın tadını sevdiğinin yanında çıkaramıyorsan yada olamıyorsan ömür törpüsü gibi olur hayat:)

sende haklısın ama karşılıklı olarak bu bizim için pek sorun olmuyor hani bu konuda ikimizde anlayış gösteriyoz camda-telde-face'de konuşuyoz en azından yani :)

MrTech

MrTech

Üye
abiler bide şöyle bi olay var kızı eve çağırıcam film izlicez falan olmuyor işte aynı mahalledeyiz evlerimizin arasında bi ev var sadece :D gören duyan olur yanlış anlarlar diye gelmiyor çok sinir bozucu başka bi arkadaşıma desem sevgilimle film izlicez bugün eve gelme diye adam yanlış anlar :D
birde bi dede görse baston :kop2:

alaStar

alaStar

Üye
Boyuna bakarım :)

maxirabit

maxirabit

Üye
evi satın villa alın:D

MrTech

MrTech

Üye
Mrtech kas itici değil aşırı kas itici. :ehe

kızlara göre degisir bence :D
kol kasları itici bence karın kaslarınıda abartınca çok iğrenç oluyor bu arada yeri gelmişken söyliyim profesyonel boksörüm ben.

şimdi ne dicen mrtech ? :op: 7 yıl kick box yaptınmı sende ? :ehe
simdi dicemki abi naber ya :ehe bende kick box'a yazın gidicem :ehe

Üst Alt