.Behzat Ç.
Üye
o kadarda kas yapmam yabak benim dediğim yere geldinkimisi abartıyor çok kastan adamın yüzü görünmüyor
![]()

baston mutüfekle gelir s.
![]()
tampon kolla v1 
Konuşun tabi ama ben şu yüzden böyle dedim,bir sarılamadım bile işte o zamanla insanın içine oturuyor yapamazsansende haklısın ama karşılıklı olarak bu bizim için pek sorun olmuyor hani bu konuda ikimizde anlayış gösteriyoz camda-telde-face'de konuşuyoz en azından yani![]()

kızlara göre degisir bence
simdi dicemki abi naber yabende kick box'a yazın gidicem
![]()
ezgiye niye alıntı yapıyon adamım bana yap![]()
Her şeyi devletten beklemever parayı alalım![]()

o kadarda kas yapmam ya
tampon kolla v1
[/QUOTE
la kendimi korurum korumasınada dedeye el kalkmaz![]()
Her şeyi devletten bekleme![]()
para yoğğAlıntı yapmayı keselim. Üste bakarsak ben boksörüm yazmışım.![]()

kızlara göre degisir bence
ezgiye mi yapmısımezgiye niye alıntı yapıyon adamım bana yap![]()
vay be ezgi demek kaslı erkek bufalo gibi ha![]()
bekleyecen de gocum
Her şeyi devletten bekleme![]()
yess
o kadarda kas yapmam ya
tampon kolla v1
[/QUOTE
la kendimi korurum korumasınada dedeye el kalkmaz![]()
![]()
hayırlı olsun,güle güle kullanın.Çok yakıyormu demiyeceğim zaten yeni nesil sistemler kokluyorbmw 520i aldık 2012 modelpara yoğğ

para yog mubmw 520i aldık 2012 modelpara yoğğ
- - - Eklendi - - -
boksör benim![]()

para yog mu![]()

Bütün parayı bmw'ye verdiler
para yog mu![]()

Konuşun tabi ama ben şu yüzden böyle dedim,bir sarılamadım bile işte o zamanla insanın içine oturuyor yapamazsan![]()
dime öyle yaw yüreeme dokunuyo
/ yaani ah vah keşke diyoz ama o gelme diyor bizde gidemiyoz ama sorun değil 21 şubatta TSK çatısı altına gircem 15 ay bitsin o zaman çok şey değişcek yani 
vay be ezgi demek kaslı erkek bufalo gibi ha![]()
Bir sevgilim vardı lisede iken body ile ilgileniyordu. Böyle mi iğrenç olunur. 1 yıl içinde her tarafı şişirdi havalı havalı geziyordu. Bastım tekmeyi.
Kafa dikdörtgen oluyor vücut desen dana gibi. 
hayırlı olsun,güle güle kullanın.Çok yakıyormu demiyeceğim zaten yeni nesil sistemler kokluyor![]()

ne güzel oluurezgi bişey sorucam bi bayan gözüyle cevap ver boksör erkekler itici geliyormu ?
- - - Eklendi - - -
cebimde 50 lira var onuda sana veriyim gel![]()

abooo
Bütün parayı bmw'ye verdiler![]()

Hayırlısı,askerde asıl dikkat etmen lazımahanda vurdun beniiiii yawdime öyle yaw yüreeme dokunuyo
/ yaani ah vah keşke diyoz ama o gelme diyor bizde gidemiyoz ama sorun değil 21 şubatta TSK çatısı altına gircem 15 ay bitsin o zaman çok şey değişcek yani
![]()