Karşı cinste ilk nereye bakarsınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdı :D öyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw :D lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum :D kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaw paşam içine kapanık bi vatandaşım ben kız konusunda accccayip hassas sakin ve aşırı aşk adamıyım o yüzden sevmelerimin hepsi karşılıksızdı :D öyle olunca kimi koluma takıyım ben yaw :D lise biteli 2 sene oldu iş zaten yok evden sadece ekmek almak için çıkıyorum geri kalan bütün zamanımı ise telefonla geçiriyorum :D kız meselesi ise 3 yıldır kız arkadaşım var ama şehirler farklı olunca ooff dağlar oofff :(
- - - Eklendi - - -

alıntılar olmuyor galiba?

Placebo-

Placebo-

Üye
Yüzüne, gözlerine, saçlarına sonrada vücuduna.. :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -

alıntı pert :D

bozduk la siteyi .Dd

- - - Eklendi - - -

Yüzüne, gözlerine, saçlarına sonrada vücuduna.. :)

vücuduna ? vücudunu ne yapıcaksın ? :D karın kaslarına bakmıyormsunuz bi bayan olarak söylersen çok makbule geçer .D

maxirabit

maxirabit

Üye
aşık olduktan sonra çıplak bile gezsen hissetmiyorsun soğuğu
Öyle:)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Şimdi düzeldi:D

Placebo-

Placebo-

Üye

alıntı pert :D

bozduk la siteyi .Dd

- - - Eklendi - - -

vücuduna ? vücudunu ne yapıcaksın ? :D karın kaslarına bakmıyormsunuz bi bayan olarak söylersen çok makbule geçer .D

Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var. :ehe Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş..

MrTech

MrTech

Üye
yüzüne,gözüne,sonra fizigine sonrası forumu aşar :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şehirler farklı olsada,yanına gidemiyormusun:)

kısaca şöyle söyleyeyim :D

baban aşırı baskıcı olsa eve 1 dk geç gelince kıyameti koparan biri olsa :D

soruyom sana acaba sen bu durumda gidebilir misin? Durum bu

ama şu var yanına gitmek için bi kaç kez fırsat buldum araba falan ayarladım ama bu kez de o kabul etmedi akraba çevresinin geniş olmasından korkuyla reddetti öyle olunca kaldı ama olsun yaw gönüller bir olsun önemli olan güvenmek ve inanmak haa orda benden habersiz bişey yapıyorsa ki bunu öğrenir öğrenmez gereğini yapar Allah'a havâl ederim olur biter zaten yapamaz da hele ki bana hiç yapamaz o derece :) yapsında görüyüm benim neler yapacağımı bildiğinden yapmayı aklına dahi getiremez o yüzden sorun yok :D

__xXx__

__xXx__

Üye
la arkadaş karının kızın erkeğin bilmemneyin bi tarafına bakacağınıza az önünüze bakın takılıp düşceniz

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Biz kızların bazı kriterleri vardır vücutla ilgili burda söylemeyeceğim. Ama kaslar bir anlam ifade etmez. Kas olsa ne olur olmasa ne? Sanki bana yararı var. :ehe Kol kası olsun yeter. Ne öyle bufalo gibi her yer şiş..
ben 5 yıldır karın kası yapıyorum nasıl zor haberin varmı senin :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
edit alıntı kafayı yedi ezgiden alıntı yaptım sanki kaptan yazmış gibi oldu ?

x-scarface

x-scarface

Üye
yok daha neler :D

__xXx__

__xXx__

Üye
bufalo gibi şiş mi :kop2: bi ara geceleri barlarda millet ağzı açık bakardı bana ama bufalo diye hitap eden ilk seni duyuyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
karın kasını falan kenara bırakında siteyi bozduk yaw herkesin alıntıları bi üstteki kişinin yazısı gibi görünüyo :D :d: :ehe :disko:

Üst Alt