Karşı cinsin neresi sizi etkiler?

Sponsorlu Bağlantılar

Karşı cinsin ilk neresi dikkatinizi çeker?

• Dişler

Kullanılan: 0 0.0%
  • Boyun

• Eller

Kullanılan: 1 3.3%
  • Yürüyüş

• Saçlar

• Konuşma

• Bacaklar

Kullanılan: 2 6.7%
  • Gözler

Kullanılan: 8 26.7%
  • Dudaklar

Kullanılan: 3 10.0%
  • Göğüsler

Kullanılan: 3 10.0%
  • Popo / kalça

Kullanılan: 7 23.3%
  • Kaslı kollar

• Diğer

Kullanılan: 4 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dudaklar ve gözün güzelligini yansıtan kirpikler :)

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
Ne bileyim cvplar pek tatmin etmedi beni:) Birini ilk kez görüyon ama :islik

spartuas

spartuas

Üye
gelde gulme :) ankete bak ya. :D

pelın_

Ne bileyim cvplar pek tatmin etmedi beni:) Birini ilk kez görüyon ama :islik

canım sapık ta dıyılızkı hemen gıdıp başka yerlere bakalım
ama şimdi erkek olarak cvp verıyım açana bakardım:)

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Karşıdan vücut hatları güzel ve iyi giyinmiş bir bayan gelecek sizde sadece gözlere bakacaksınız öylemi :)
Buna kim inanır kadir inanır diyecem ama çok bayatladı bu espiride kimse inanmaz :D

Açık açık konuşun önce hatlarına bakarım sonrada gözlerine... bu ilk görüş için geçerli sonrası ne olur bilinmez :D

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
mangdaşire

mangdaşire

Üye
gerçeği itiraf etmek gerekirse ilk bacakları dikkatimi çeker :) ama bu yerlere baktığım içindir :D

Şizofren_

Şizofren_

Üye
    Konu Sahibi
He şöyle özünüze dönün:kop:

spartuas

spartuas

Üye
Guzelligine + gozlerine olursa saçina bakarim. :naughty:

greenmile

greenmile

Üye
ne amacla baktigima bagli bu normal bi kizsa karsimdaki yani oyle bi kizsa insanca sade sade yuzune bakarim ama icim gittiyse komple bastan asagi yada duruma gore yukaridan asagi suzerim

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Mau5Trap
Ateş Böceği :)

Üye
Uzun boylumu ilk önce ona dikkat ederim,vücut yapısı orantılımı o da önemli tabi:)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Saçları ve gözleri

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Diğer'i işaretledim çünkü, birden çok yeri dikkatimi çeker, Öncelik Yürüyüş, Bayan dediğin yürümesini bilmeli, öyle yoldan geçen ergenler gibi sallanarak yürümemeli, sonraki durum Yüzü, Güler yüzlü olması önemli, bir insan gülmedikten sonra güler yüzlü olmasının ne anlamı var. Sonuncu durum, Konuşması, Her gün görüyorum bisikletle bir yerde otururken, bazen bayanlarda küfür duyuyorum, hakaret lafları duyuyorum, onun için konuşması düzgün olsun yeter. Çok uzun bir dikkat çekme şekli var galiba bende :D

Üye
Diğer'i işaretledim çünkü, birden çok yeri dikkatimi çeker, Öncelik Yürüyüş, Bayan dediğin yürümesini bilmeli, öyle yoldan geçen ergenler gibi sallanarak yürümemeli, sonraki durum Yüzü, Güler yüzlü olması önemli, bir insan gülmedikten sonra güler yüzlü olmasının ne anlamı var. Sonuncu durum, Konuşması, Her gün görüyorum bisikletle bir yerde otururken, bazen bayanlarda küfür duyuyorum, hakaret lafları duyuyorum, onun için konuşması düzgün olsun yeter. Çok uzun bir dikkat çekme şekli var galiba bende :D

Küfür ve hakaret..Bunlara sonuna dek katılıyorum:oke:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
:oke:

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Bakışları , öyle bir bakışı olucak ki üstümden kamyon geçmiş gibi hissedeceğim.Yani Gözler de diyebiliriz.

Burak

Üye
yazardımda ban yemek istemiyorum ve eller diyerek yalan söyleme hakkımı kullanıyorum. :D

__xXx__

__xXx__

Üye
benim bakacağım kadın izbandut gibi olmalı bu sayede orasına burasına bakmaya gerek kalmaz direk kendini belli eder:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Açık konuşmak gerekirse kalçaları çok önemlidir benim için.
Kalçaları çirkin olan bir kadına karşı, başka yerleri güzel olsa dahi ilgimi kaybederim. Ama güzel kalçalar pek çok çirkin yeri kapatabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt