enkazcı Üye karpuz dedinizde yemin ediyorum çok özledim ya biz Konya Çiğil varya oraya gittiydik çiğil su akan yerine koyduk karpuz bi buz gibi olmuştu bi buz gibi olmuştu anlatamam
karpuz dedinizde yemin ediyorum çok özledim ya biz Konya Çiğil varya oraya gittiydik çiğil su akan yerine koyduk karpuz bi buz gibi olmuştu bi buz gibi olmuştu anlatamam
L-LumieRe Üye By_GaBLiN' Alıntı: Off off canım çağla çekti şimdi Genişletmek için tıkla ... erken daha olsun kalk gel malatyaya
By_GaBLiN' Alıntı: Off off canım çağla çekti şimdi Genişletmek için tıkla ... erken daha olsun kalk gel malatyaya
By_GaBLiN Üye L-LumieRe' Alıntı: erken daha olsun kalk gel malatyaya Genişletmek için tıkla ... Bakarız
.BlueTR Üye Karpuz değilde şimdi erik olcaktı tuzla billikte çatur çutur götürecektik. canım çekti ya
zonewars77 Üye Konu Sahibi kcsoft' Alıntı: karpuz şimdide var yemek isteyen irana gitsin Genişletmek için tıkla ... nokta.
mstf_l Üye kcsoft' Alıntı: karpuz şimdide var yemek isteyen irana gitsin Genişletmek için tıkla ... Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem
kcsoft' Alıntı: karpuz şimdide var yemek isteyen irana gitsin Genişletmek için tıkla ... Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem
zonewars77 Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem Genişletmek için tıkla ... Beni beklee
mstf_l' Alıntı: Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem Genişletmek için tıkla ... Beni beklee
kcsoft Üye mstf_l' Alıntı: Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem Genişletmek için tıkla ... Zorla gönderenmi oldu
mstf_l' Alıntı: Oldu ben cüzdande kalan bozukluklarla bi irana gidip gelem Genişletmek için tıkla ... Zorla gönderenmi oldu
By_GaBLiN Üye yahu yaz meyvelerinden sebzelerinden bahsetmeyin canımız çekiyor Kelek olsada yesek veya badem off off off
yahu yaz meyvelerinden sebzelerinden bahsetmeyin canımız çekiyor Kelek olsada yesek veya badem off off off