yağmurmu karmıı? anlamadım he:)
pelın_ Konu Sahibi vapur dumanı' Alıntı: burda kar var buluşmamı düzenlesek yaaa Genişletmek için tıkla ... bende onu beklıyorum zaten azcık kar yağsın konuyu açıyorum hemen bebem
vapur dumanı' Alıntı: burda kar var buluşmamı düzenlesek yaaa Genişletmek için tıkla ... bende onu beklıyorum zaten azcık kar yağsın konuyu açıyorum hemen bebem
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: bende onu beklıyorum zaten azcık kar yağsın konuyu açıyorum hemen bebem Genişletmek için tıkla ... valla bekliyorum sabırsızlıkla.uzun hava okuyasım geldi yine
pelın_' Alıntı: bende onu beklıyorum zaten azcık kar yağsın konuyu açıyorum hemen bebem Genişletmek için tıkla ... valla bekliyorum sabırsızlıkla.uzun hava okuyasım geldi yine
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: sakın esra deneme bile Genişletmek için tıkla ... o nekiiii bu sefer feci coşucaz düşünsene kar yağacak yaaa..artık vay haline herkesin
pelın_' Alıntı: sakın esra deneme bile Genişletmek için tıkla ... o nekiiii bu sefer feci coşucaz düşünsene kar yağacak yaaa..artık vay haline herkesin
pelın_ Konu Sahibi Bende tam aynı şeylerı düşünüyodum valla umarım benımle pek uğraşmazsın:d ZİRA yüzüme kar yağmur gelmesınden nefret ederımde
Bende tam aynı şeylerı düşünüyodum valla umarım benımle pek uğraşmazsın:d ZİRA yüzüme kar yağmur gelmesınden nefret ederımde
fullwar Üye Yağacaksa yağsın ya. Bir yağıyor bir kesiliyor. MaxiCep kardanadam yapma ve yaşatma (hönk!) buluşması olabilir.
Yağacaksa yağsın ya. Bir yağıyor bir kesiliyor. MaxiCep kardanadam yapma ve yaşatma (hönk!) buluşması olabilir.