Karınca Şehri Keşfedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Karınca Şehri Keşfedildi
Bir zamanlar milyonlarca böcek tarafındandoldurulan, bir yeraltı karınca kenti, bilim adamlarından oluşan bir ekip tarafındankeşfedildi.

Geniş yeraltı karayolları, yollar ve bahçeler Brezilya'da toprak altında gömülü bulundu.

Bu şehrin dünyanın en büyük karınca kolonilerine ev sahipliği yaptığı düşünülüyor..

Uzmanlar karıncalar için klima kanalları olarak görev alanı içinde tünelleri ortaya çıkarmak için yüzeydeki deliklerde 10 ton beton kullandı.

Profesör Luis Forgi liderliğindeki bilim adamları, sürdürdükleri kazıda Çin Seddi'ne eşdeğer inanılmaz bir şehir ortaya çıkardı.

KAYNAK:

Teşekkürler kardeşim. Emeğine sağlık. Inşallah bu köşeyi bırakmassin...

Tepkiler: enkazcı
    Konu Sahibi
valla güzel gidiyon. Ben beğeniyorum.... Devam kardeşim.... Saat başı haber yayınlarsan güzel olur...
saat başı değilde gece biriken haberleri sabah-öğlen arası akşama kadar biriken haberleri de akşam bu civar yayınlayacağım son dakikaları zaten direkt getiriyorum

saat başı değilde gece biriken haberleri sabah-öğlen arası akşama kadar biriken haberleri de akşam bu civar yayınlayacağım son dakikaları zaten direkt getiriyorum

güzel bi taktik. Uygundur kardeşim....

Tepkiler: spy ghost
abowww kolonıye bak...
Nufus kaçmış acaba...

O şehirdeki bütün karıncalar ölmüştür. Sizin evinize bacadan yada havalandırma boşlugundan alçı boşaltıgını düşünün

Aynı şey bu karıncalara yapılmış, küçük karıncaların büyük şehirini yerle bir etmişler

2,3 Yıl Önce Bunun Videosunu İzlemiştim Çok Güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...