Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi kargo meselesi pc yı kargoya vereli bir hafta oldu daha gelmedi ne kadar daha sürer sizce
Mert Üye Bilgisayarı nerden aldıysan o siteden gönderi koduna ulaşabilirsin. Sonra da buraya girip nerede olduğunu görürsün. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayarı nerden aldıysan o siteden gönderi koduna ulaşabilirsin. Sonra da buraya girip nerede olduğunu görürsün. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi kargo hala garantide. Simdi ben başka adrese geçiyorum kargoyu yeni taşındığım yere gönderebilirler mi,
kargo hala garantide. Simdi ben başka adrese geçiyorum kargoyu yeni taşındığım yere gönderebilirler mi,
[ENGİN] Üye 10baros10' Alıntı: kargo hala garantide. Simdi ben başka adrese geçiyorum kargoyu yeni taşındığım yere gönderebilirler mi, Genişletmek için tıkla ... verdiğin adrese gönderilir ama servisi arayıp adresi değiştirebilirsin.
10baros10' Alıntı: kargo hala garantide. Simdi ben başka adrese geçiyorum kargoyu yeni taşındığım yere gönderebilirler mi, Genişletmek için tıkla ... verdiğin adrese gönderilir ama servisi arayıp adresi değiştirebilirsin.
[ENGİN] Üye 10baros10' Alıntı: eyvallah kardeşim peki numarasi nedir Genişletmek için tıkla ... pc'yı gönderdiğin servisi kasdetmiştim.
10baros10' Alıntı: eyvallah kardeşim peki numarasi nedir Genişletmek için tıkla ... pc'yı gönderdiğin servisi kasdetmiştim.
StunnerDead Üye ürün kargo kodu olması lazım . o kodla yurtıcı kargonun sıtesınden kargonun nerde olduğunu öğrenirsin.
ürün kargo kodu olması lazım . o kodla yurtıcı kargonun sıtesınden kargonun nerde olduğunu öğrenirsin.
Nedensiz-Sebebsiz Üye Konu Sahibi kargo simdi hala garantide görünüyor... Ben başka adrese göndermelerıni istiyorum onun için hangi numarayı aramam lazım...
kargo simdi hala garantide görünüyor... Ben başka adrese göndermelerıni istiyorum onun için hangi numarayı aramam lazım...