karda ayakkabının kaymaması için çözümler ?

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
karda ayakkabının kaymaması için çözümler ?
selam dostlarım. Spor ayakkabısı ile dışarı çıkmam lazım .1 saat dolandım buzda kötü oluyom ya . Çanagı kırıyodum az kalsın . Kaymaması içi n nasıl bi çözüm bulabiliriz . Magdurum :( fikir verin ya . Raptıye falan mı çaksam ne yapsam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
ayakkabı mı kayıyor ?

----------Eklendi @ 18:31:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:51 ----------

neyse :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
İşin uzmanı ve karın-buzun memleketinden geldiğim için konuşacağım :D
iş aslında dengede bitiyor. ve tabi ki Düşecem düşecem diye yürürseniz elbette düşersiniz.işi kafada bitirmek lazım.Düşmeyi kafanızdan silin ve emin adımlarla ve kısa aralıklarla yürüyün.tabi kendinize fazla güvenmeyin.Buzda Porche de olsanız,Mercedes de olsanız kayarsınız:D
Bir tavsiyem de şayet alabiliyorsanız,100-150 tl verip su geçirmez kauçuk tabanlı bir bot almanız.greyder-scooter vb.
Kazasız belasız günler dileği ile :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ayakkabı mı kayıyor ?

----------Eklendi @ 18:31:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:51 ----------

neyse :D

kayma diyom yine kayıyor :D

----------Eklendi @ 19:00:01 ---------- Yazıldı @ 18:58:31 ----------

iş aslında dengede bitiyor. ve tabi ki Düşecem düşecem diye yürürseniz elbette düşersiniz.işi kafada bitirmek lazım.Düşmeyi kafanızdan silin ve emin adımlarla ve kısa aralıklarla yürüyün.tabi kendinize fazla güvenmeyin.Buzda Porche de olsanız,Mercedes de olsanız kayarsınız:D
Bir tavsiyem de şayet alabiliyorsanız,100-150 tl verip su geçirmez kauçuk tabanlı bir bot almanız.greyder-scooter vb.

sagolasın adaşım :spr ya ayakkabını altına bişi falan takmak lazım çok kayıyor :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Harley Davidson bot aldım. Ama sırf güzel görünüyor diye :D Tabanına falan hiç bakmamıştım :D dümdüz taban :D kayıp duruyor :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Alışınca kolay :)

mstf_l

mstf_l

Üye
zincir tak

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

Revengeful

Emekli Yönetici

minoo

minoo

Üye
:kop:

tempestshine

tempestshine

Üye
Yavaş yürü.En kolay çözüm :D

Revengeful

Emekli Yönetici
haklı

pelın_

valla daha hiç düşmedim Allah da düşürmesinn:)):

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Hiç uğraşma usta iz olan yerlernden gitme hiç basılmamış yerlere bas düşmessin ve evden çıkmadan önce ayakkabının altına ballı tuz sür .

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
Hiç uğraşma usta iz olan yerlernden gitme hiç basılmamış yerlere bas düşmessin ve evden çıkmadan önce ayakkabının altına ballı tuz sür .

millet yiyecek bal bulamıyor sen de ayağının altına sür diyorsun hacı

Revengeful

Emekli Yönetici
Zenginlik bu olsa gerek :ehe