anılbaran
Üye

ayakkabı mı kayıyor ?
----------Eklendi @ 18:31:13 ---------- Yazıldı @ 18:26:51 ----------
neyse![]()

İşin uzmanı ve karın-buzun memleketinden geldiğim için konuşacağım
iş aslında dengede bitiyor. ve tabi ki Düşecem düşecem diye yürürseniz elbette düşersiniz.işi kafada bitirmek lazım.Düşmeyi kafanızdan silin ve emin adımlarla ve kısa aralıklarla yürüyün.tabi kendinize fazla güvenmeyin.Buzda Porche de olsanız,Mercedes de olsanız kayarsınız
Bir tavsiyem de şayet alabiliyorsanız,100-150 tl verip su geçirmez kauçuk tabanlı bir bot almanız.greyder-scooter vb.
Kazasız belasız günler dileği ile![]()
ya ayakkabını altına bişi falan takmak lazım çok kayıyor 
Harley Davidson bot aldım. Ama sırf güzel görünüyor diyeİşin uzmanı ve karın-buzun memleketinden geldiğim için konuşacağım
iş aslında dengede bitiyor. ve tabi ki Düşecem düşecem diye yürürseniz elbette düşersiniz.işi kafada bitirmek lazım.Düşmeyi kafanızdan silin ve emin adımlarla ve kısa aralıklarla yürüyün.tabi kendinize fazla güvenmeyin.Buzda Porche de olsanız,Mercedes de olsanız kayarsınız
Bir tavsiyem de şayet alabiliyorsanız,100-150 tl verip su geçirmez kauçuk tabanlı bir bot almanız.greyder-scooter vb.
Kazasız belasız günler dileği ile![]()
Tabanına falan hiç bakmamıştım
dümdüz taban
kayıp duruyor 
Artistt..
Harley Davidson bot aldım. Ama sırf güzel görünüyor diyeTabanına falan hiç bakmamıştım
dümdüz taban
kayıp duruyor
![]()

Harley Davidson bot aldım. Ama sırf güzel görünüyor diyeTabanına falan hiç bakmamıştım
dümdüz taban
kayıp duruyor
![]()

zincir tak
zincir tak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

zincir tak
Hiç uğraşma usta iz olan yerlernden gitme hiç basılmamış yerlere bas düşmessin ve evden çıkmadan önce ayakkabının altına ballı tuz sür .