Karasız Kaldım??? Galaxy W - Wave 3 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sibirya_kurdu

Üye
    Konu Sahibi
Karasız Kaldım??? Galaxy W - Wave 3 ?
Merhaba Arkadaşlar kısa bir süre içersinde Galaxy W almayı düşünüyorum. Baya bir araştırdım. Bide Wave 3 gördüm oda güzel bir telefon 700 tl ye indiği için 2 sinede bütçem yetiyor. Sizce Hangisini alıyım. Android almak istiyorum ama Bada daha önce kullanmadım güzele benziyor. Galaxy W kullananlar varmı memnunlarmı ?

Galaxy W seçme nedenlerim:

1- Android var. Teamspeak ve Teamviewer gibi uygulamarı açabiliyorum. Her türlü uygulama nerdeyse var.

Wave 3 Seçme Nedenlerim:

1-Kamerası yüksek çözünürlü.

2-Ekranı Super Amoled.

3-Dahili hafızası yüksek.

4-Ekran Boyutu büyük.

Wave 3 Seçmeme Nedenlerim.

1-Bada 2.0 var. Android uygulamalarını açamıyorum.

Toros542

Toros542

Üye
bende galaxy w kullaniyorum.alali 1 ay kadar oldu.suana kadar bi sorun cikarmadi.imkanim olsa galaxy advance alirdim.ama suan icin bu kadarina gücüm yetti.bence bada suan samsung icin 2.planda kalan bi sistem.tipki nokianin symbiani gibi.zamanla samsung da destegini cekecektir.o yüzden ileriye dönük bi karar vermen lazim.karar senin arkadas...

-Emre

-Emre

Üye
bence galaxy w. Ben de almayı planlıyorum teknosada 700 bimekste 690 lira . Teknosa da indirim yok ama bimekste %25 indirim war :D

Umutcoo

Üye
bende aynı kararlar arasında kaldım ama su anda galaxy w var elimde karar sana kalmış wawe bada galaxy w ise bilindiği üzere android wawe nin kasası her ne kadar sağlam olsada galaxy ve her zaman önde ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android ve bada..Aslında tek gerçek bu.

15097

15097

Üye
bence android olmaması o cihazı almamak için yeterli bir sebep

Apol16

Üye
wonder kullanıcısı olarak wonderi tercih etmeni öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt