Kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Gkcll sen galaxy s gibi bir cihazı kullanamamışsın ki cihaza, dolayısıyla androide laf atıyorsun.ayrıca wp kullanımı düştü konusuna cevap versene.

- - - Eklendi - - -

Note2nin ekranına berbat dedin ya:ah bunu diyen biriyle muhattap olamıcam.

• Beğen
Tepkiler: KordonCeLiL-dG-

PriZm

PriZm

Üye
Gkcll sen galaxy s gibi bir cihazı kullanamamışsın ki cihaza, dolayısıyla androide laf atıyorsun.
Kalın yazdığım yeri anlaması için arkadaşı şuraya alalım.

• Beğen
Tepkiler: KordonCeLiL-dG-
gkcll

gkcll

Üye
Gkcll sen galaxy s gibi bir cihazı kullanamamışsın ki cihaza, dolayısıyla androide laf atıyorsun.ayrıca wp kullanımı düştü konusuna cevap versene.

- - - Eklendi - - -

Note2nin ekranına berbat dedin ya:ah bunu diyen biriyle muhattap olamıcam.

seni çok kavle almışlar kendi ni dahi sanıyor sun sen kimsinki muhatap olmayacakmış
senin gibi biri wp8 alacağım deyince yırtınmıyorum alma diye sanene kardeşim sanane alırsa diğerleri babanın babanın mı yada ya çocuk sun yada çocuk gibi birisin
wp düşüş haberi de fake hemen fanlığı nı yansıtma android düşse ne wp düşse ne
ne adamlar var yaw :)

PriZm

PriZm

Üye

Kerim.

Kerim.

Üye
seni çok kavle almışlar kendi ni dahi sanıyor sun sen kimsinki muhatap olmayacakmış
senin gibi biri wp8 alacağım deyince yırtınmıyorum alma diye sanene kardeşim sanane alırsa diğerleri babanın babanın mı yada ya çocuk sun yada çocuk gibi birisin
wp düşüş haberi de fake hemen fanlığı nı yansıtma android düşse ne wp düşse ne
ne adamlar var yaw :)
Muhattabım değilsin:bye2:
Daha önce.açıkladım herşeyi sen git wp düşüş konusundaki yorumumu cevapla ne diyeceksin baya merak ettim.

fk555897

fk555897

Üye
Bence yakın zamanda gelme ihtimali var. Çünkü Xperia Z çıktıktan sonra S III ün bir önemi kalmadı. Samsung'un bir atak yapması lazım. Telefon olarak Sony Xperia Z ye bakmanı öneririm.

Kerim.

Kerim.

Üye
İşine gelmedi mi fake olur zaten:kop2:yalan söyleme bari

PriZm

PriZm

Üye
Bu da İstatistik sonucunu yapan site.

:islik

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Beyler lütfen yazışmalı kavga etmeyelim herneyse tekrardan yorumlarınıza teşekkür ederim sizleri gerçekten kaale alıyorum büyük ihtimalle s4 ü bekliyeceğim yorumlarınız için tekrar tkerar teşekkür ediyorum

esokmen

esokmen

Üye
Note2 teyzemde var ve super bir cihaz beklemeye bir basladin mi note3 u de beklersin sonra s5 i de kardesim

lordufuk

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Elbette bu işler beklemekle olmuyor allahıma binlerce şükür para sıkıntımızda yok parayı verdik bile nede olsa yabancıda değil amcamda :) ama bekleyeceğiz belkide note2 alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...