Nexus'u öneririm.Hiçbir LG telefonu önermem daha doğrusu![]()
nexus un ssi çok kısık zil sesi olsun kulaklık olsun çok az geliyor artı hafızada artırılamıyor ama ekanı çok süper valla yarına kadar karar vericez inş satılmaz hala aaştırıyoum..
sensation'a sıcak bakmayın ama htc'ye sıcak bakın benceSensation xe var kardeşim eşimde onun içinede toz giriyor servise verdik ekanını değiştiler bu sefer daha çok girdi htc ye sıcak bakmıyorum gs2 ise ekran çözünürlüğü az ..

Adreno 220 kullanıyornitronun grafik birimi nexus tan üstün olduğu yazıyor her yerde acaba yazılanlar asılsız olaiblirmi..?![]()
Asılsız olmasa bile....Ne kadar doğrudur orası tartışılırnitronun grafik birimi nexus tan üstün olduğu yazıyor her yerde acaba yazılanlar asılsız olaiblirmi..?![]()

Adreno 220 kullanıyor![]()
Daha üstün SGX540 dan.Adreno 220 şimdi dahamı üstün oluyor kardeşim yoksa eşit veya dahamı düşük ..?
güncelleştirmeleri ilk alan telefon nexus.Hayır
Daha üstün SGX540 dan.
gpular telefon telefona değişiyor.Bunu daha öncede anlatmıştım araştırdım çünkü.Htc evo 3d adreno 220 var.Lg optimus 3d de sgx540 300mhz ancak sgx540 daha yüksek değerler almış.
güncelleştirmeleri ilk alan telefon nexus.
gpular telefon telefona değişiyor.Bunu daha öncede anlatmıştım araştırdım çünkü.Htc evo 3d adreno 220 var.Lg optimus 3d de sgx540 300mhz ancak sgx540 daha yüksek değerler almış.
Galaxy S2 de Mali400 ve S2 HD de Adreno 220 kullanılmasının nedeni sence nedir ?