Kararsizim bir yardim lütfen..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
Kararsizim bir yardim lütfen..!!
akadaşlar lg nitro hd ve galaxy nexus arasında kaldım sizce hangisini alayım her iki cihazda 4.1.1 sürümüne yükseltebiliyor iki cihazında donanımı iyi acaba sizce ahngisi daha isabetli karar olur şimdiden teşekküler..!!

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Nexus'u öneririm.Hiçbir LG telefonu önermem daha doğrusu ;)

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
Nexus'u öneririm.Hiçbir LG telefonu önermem daha doğrusu ;)

nexus un sesi çok kısık zil sesi olsun kulaklık olsun çok az geliyor artı hafızada artırılamıyor ama ekanı çok süper valla yarına kadar karar vericez inş satılmaz hala araştırıyoum..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
nexus un ssi çok kısık zil sesi olsun kulaklık olsun çok az geliyor artı hafızada artırılamıyor ama ekanı çok süper valla yarına kadar karar vericez inş satılmaz hala aaştırıyoum..

E sen bilirsin.Nitro HD'den iyi olduğu kesin ama ben bu ikisi yerine Galaxy SII'yi öneririm.Sesi önemliyse Sensation XE'de olabilir.

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
Sensation xe var kardeşim eşimde onun içinede toz giriyor servise verdik ekanını değiştiler bu sefer daha çok girdi htc ye sıcak bakmıyorum gs2 ise ekran çözünürlüğü az ..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Nexus ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sensation xe var kardeşim eşimde onun içinede toz giriyor servise verdik ekanını değiştiler bu sefer daha çok girdi htc ye sıcak bakmıyorum gs2 ise ekran çözünürlüğü az ..
sensation'a sıcak bakmayın ama htc'ye sıcak bakın bence :)

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Galaxy sII düşün bi bence :oke:

15097

15097

Üye
Nexus.Bu iki telefon arasından :oke:

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
orjinal beats audio kulaklıkla bile nexus sınıfta kalıyor lg nitro hd nin sesi gümbür gümbür çıkıyor artı nexus un gpu su nitronun gpu sunun düşüğü yerli ve yabancı bir çok sitede araştırma yaptım genel toplam nitro dedi..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Elbette Nexus..LG nin kağıt üstünde yazanlarına pek inanmanızı önermiyorum :hmmm

sinatt_28

sinatt_28

Üye
    Konu Sahibi
nitronun grafik birimi nexus tan üstün olduğu yazıyor her yerde acaba yazılanlar asılsız olaiblirmi..?:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
nexus derim

abandonware

abandonware

Üye
daima güncel bir android, kesintisiz destek ve benzersiz bir arayüz istiyorsan nexus. ki bende nexusu tercih ederim sesini kafaya takma.

futbol123

futbol123

Üye
Yurtdışından alıcaksınız sanırım 350dolardı. nexus öneririm harika telefon:oke: güncelleştirmeleri ilk alan telefon nexus.

- - - Eklendi - - -

Daha üstün SGX540 dan.
Hayır :) gpular telefon telefona değişiyor.Bunu daha öncede anlatmıştım araştırdım çünkü.Htc evo 3d adreno 220 var.Lg optimus 3d de sgx540 300mhz ancak sgx540 daha yüksek değerler almış.

Başka bir örnek olarak Htc sensation xe vs nexus us

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5117979]Yurtdışından alıcaksınız sanırım 350dolardı. nexus öneririm harika telefon:oke: güncelleştirmeleri ilk alan telefon nexus.

- - - Eklendi - - -

Hayır :) gpular telefon telefona değişiyor.Bunu daha öncede anlatmıştım araştırdım çünkü.Htc evo 3d adreno 220 var.Lg optimus 3d de sgx540 300mhz ancak sgx540 daha yüksek değerler almış.

Başka bir örnek olarak Htc sensation xe vs nexus us
[/QUOTE]
Hayır demek istediğim elbette optimize farkı var ama mimarisi Adreno 220 de Mali400 ile karşılaştırılıyor performans konusunda..Bu arada bunlar benchmark testleri mi ? Eğer öyle ise günümüzde pek anlam ifade etmiyor :) Galaxy S2 de Mali400 ve S2 HD de Adreno 220 kullanılmasının nedeni sence nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt