Kararsiz kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
Kararsiz kaldim
Merhaba maxicep sakinleri. Arkadaslar samsung galaxy s4 almayi dusunuyorum. Telefon hakkinda bir kac yerde olumlu olumsuz bir suru sey okudum. Cok karasizim. Bana alip almam konusunda yardim ederseniz sevinirim.. Merak ettigim konular. Telefon donuyor mu hizi nasil kullanislimi v.b seyler... Veya bunun yerine onerebileceginiz ne var acaba. Yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Bence almamalısın. Çünkü bir kaç yerde benchmark testlerinde yalancı sonuç veriyor ve stabilizasyonu sıkıntılı diye şeyler okumuştum. Ayrıca alıpta sorunu olan çok kişi var forumda sürekli görüyoruz konuları. Ama telefon tavsiye et derseniz HTC One veya iPhone 4s - 5 alın derim. Her şey işlemci vb. değildir. Bide koyulan işlemcinin yazılımla olan stabilizasyonu vardır. Bu açıdan bakarsanız bence almayın. İyi forumlar.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Doğrusu Galaxy Note 3 tanıtıldı ve ayın 10unda yeni iPhone tanıtılacak bekle.

Neagf

Üye
S4 rakipsiz dostum. Ama S4 ile ayni seviyedeki telefonlari eline alip inceleyip karar vermen daha dogru. Benim tercihim S4 ten yana.

x-scarface

x-scarface

Üye
bu konuda bir sürü çekilmiş detaylı inceleme videosu bulunmakta tavsiyem onları izleyebilirsin hem böylece sağlıklı bir karar vermiş olursun sonuçta cihazdan senin beklentilerindir asıl olan ben örneğin kamerası derim sen oyun oynuyorum grafik işlemcisi veya ısınma problemi var mı dersin onun için bu konuda kendin karar vermen gerekir bence :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
S4 güzel :)

Adilx05

Adilx05

Üye
S4 Teknik Özellikleriyle Güzel Güzel Olmasınada O Telefonu Vallahi Yanımda Taşımam/Taşıyamam Yahu Utanırım Öyle Bi Tasarım Utancını Taşımaya :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Iphone senin gibi üst seviye kullanıcılar için daha i phone 4 e video resim atamayan pc ye bağlayamayan var ama android az çok biliniyor :)
Bu sefer tercihimi note 3 den yana kullanabilirim zaten.