Kararsız Kaldım - Nokia, i-phone, samsung, HTC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sethaa

sethaa

Üye
    Konu Sahibi
Kararsız Kaldım - Nokia, i-phone, samsung, HTC
Merhaba arkadaslar,

Çinden bir tanıdığım hediye olarak bana telefon getirecek ve fiyatı önemli değil. BAna sadece marka ve model söyle diyor. AYın 13 ünde geliyor. Ben cok kararsız kaldım. Acaba nasıl bir telefon istesem.

Kendim şu anda Nokia N79 kullanıyorum ve cok memnunum. Acaba Nokia N97 mi istesem, yine Nokia olsun. Ya da i-phone mu istesem. I-phone hiç kullanmadım. Daha dogrusu dokunmatik ekranlı telefon hiç kullanmadım. Becerir miyim, hosuma gider mi bilemiyorum.

Kullanım olarak telefonda benim için internet cok onemlidir. Internete cok sık girerim, Bu yüzden wi fi kesin olmalı. MEsajlasma ve dolayısıyla, kolay yazmak da önemlidir benim için. Turkcell kamu1500 tarifesi kullanıyorum. Dolayısıyla günde yaklasık 1 saat telefonla konusurum. ŞArj süresi de bu yuzden önemli benim için ve kullanım ergonomikliği sağlaması lazım.

BAna bir fikir verin lutfen..

Tesekkurler.

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
Bence samsung B7320 omnia pro iste çok güzel bir telefon. :oke:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bence de nokia işte..

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
çinden gelicek madem eline zor bozulcak bi telefon olsun sonra yurtiçinde garanti kapsamıyor sanırsam.. kızaklı filan olmasın bar tipi al bence.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
nokia kullanıcısıysan bence pek başka markalara yönelme sıkıntı veriyorlar insana :)

kaya6031

kaya6031

Üye
bence n97 iste yada samsung omnia da isteyebilırsin 2 side güzel telefon . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt