Kararimi verdim

Sponsorlu Bağlantılar

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Kararimi verdim
Arkadaslar kararimi verdim s4 mini aliyorum ne dúsunuyorsunuz ?

MrExpert

MrExpert

Üye
pişman olursun aynı fiyata nexus4 almak varken nexus 4 , s4miniyi 2 ye katlar.

hikmet366

hikmet366

Üye
s3 le s4 mıni aynı sayılır bencede nexsux 4 e yönel

- - - Eklendi - - -

s3 le s4 mıni aynı sayılır bencede nexsux 4 e yönel

messevim

messevim

Üye
kararırını verdiysen bize laf düşmez ki...

Buğra

Buğra

Admin
Nexus daha iyi tabikide çünkü tüm güncellemeleri daha önce alacaktır yinede karar senin :spr

• Beğen
Tepkiler: -efşan

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Ama nexus 4 cabuk isininiyor birde nexus 4 ozellikleri ney

Buğra

Buğra

Admin
Ama nexus 4 cabuk isininiyor birde nexus 4 ozellikleri ney

İsinmayan telefon var mi? Telefon islemcileri isiya dayaniklidir her telefon isinir merak etmeyin. Nexus4 gsmarena yazarak netten bakabilirsiniz detayli sekilde mobil oldugum icin yazamiyorum

123ql

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben zaten oyun icin almicam evimde oyunlar icin ozellikli pcm var ben wifi ile sadece internet ve muzik takilcam oyun yuklersem en fazla 5 10 tane peki bu nexus 4un ortalama fiyati nedir

- - - Eklendi - - -

Ya ben zaten oyun icin almicam evimde oyunlar icin ozellikli pcm var ben wifi ile sadece internet ve muzik takilcam oyun yuklersem en fazla 5 10 tane peki bu nexus 4un ortalama fiyati nedir

Buğra

Buğra

Admin

- - - Eklendi - - -

1100

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence doğru karar telefona sadece uygulama güncelleme vs bakımından bakmamak lazım bende s3 ile s4 mini arasında kaldım s4 minide karar verdim bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Nexus 4'ü inceledim evet donanım olarak s4 miniden iyi fakat eline aldığında aynı tadı vermiyor tabi bu kişiden kişiye değişir. Tasarımı bence güzel değil arayüz insanın içini karartıyor yani aldığım gibi bırakmak istedim ısınamadım. İkisini de eline al hangisi hoşuna giderse onu al derim. Benimde oyun pcim var telde pek oyun oynamam elime güzel otursun dışarda müzik fotoğraf whatsapp gibi özellikleri rahat kullanayım yeter nexusunda multimedia konusunda kötü olduğunu düşünürsek kriterlerime uymuyor sende seçeneklerini belirle içine sineni al :oke:

61semih

61semih

Üye
doğru karar vermişsin

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bence doğru karar telefona sadece uygulama güncelleme vs bakımından bakmamak lazım bende s3 ile s4 mini arasında kaldım s4 minide karar verdim bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Nexus 4'ü inceledim evet donanım olarak s4 miniden iyi fakat eline aldığında aynı tadı vermiyor tabi bu kişiden kişiye değişir. Tasarımı bence güzel değil arayüz insanın içini karartıyor yani aldığım gibi bırakmak istedim ısınamadım. İkisini de eline al hangisi hoşuna giderse onu al derim. Benimde oyun pcim var telde pek oyun oynamam elime güzel otursun dışarda müzik fotoğraf whatsapp gibi özellikleri rahat kullanayım yeter nexusunda multimedia konusunda kötü olduğunu düşünürsek kriterlerime uymuyor sende seçeneklerini belirle içine sineni al :oke:

Dediklerine göre sende Xperia sp almalısın bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
kardeş yukarıda yazanları bilmem ama en iyi donanım yani özellikleri varken aynı fiyata ben telefonun tasarımına bakmam. hangisi iyiyse onu al. aynı fiyat olmasa tamam.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt