Ama nexus 4 cabuk isininiyor birde nexus 4 ozellikleri ney
Ya ben zaten oyun icin almicam evimde oyunlar icin ozellikli pcm var ben wifi ile sadece internet ve muzik takilcam oyun yuklersem en fazla 5 10 tane peki bu nexus 4un ortalama fiyati nedir
- - - Eklendi - - -
Ya ben zaten oyun icin almicam evimde oyunlar icin ozellikli pcm var ben wifi ile sadece internet ve muzik takilcam oyun yuklersem en fazla 5 10 tane peki bu nexus 4un ortalama fiyati nedir

Bence doğru karar telefona sadece uygulama güncelleme vs bakımından bakmamak lazım bende s3 ile s4 mini arasında kaldım s4 minide karar verdim bayramdan sonra almayı düşünüyorum. Nexus 4'ü inceledim evet donanım olarak s4 miniden iyi fakat eline aldığında aynı tadı vermiyor tabi bu kişiden kişiye değişir. Tasarımı bence güzel değil arayüz insanın içini karartıyor yani aldığım gibi bırakmak istedim ısınamadım. İkisini de eline al hangisi hoşuna giderse onu al derim. Benimde oyun pcim var telde pek oyun oynamam elime güzel otursun dışarda müzik fotoğraf whatsapp gibi özellikleri rahat kullanayım yeter nexusunda multimedia konusunda kötü olduğunu düşünürsek kriterlerime uymuyor sende seçeneklerini belirle içine sineni al![]()
Dediklerine göre sende Xperia sp almalısın bence.