Kararımı verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Kararımı verdim
Tablet geldikten sonra kendime 3 ay banı çekiyorum.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
tablet mi

OPC

OPC

Üye

3 ayda anca unutulur kardeşim.

Sıkma canını unutulur be ben bu konu hakkında düşüncelerimi söyledim artık kararını sen ver çok üstüne gelen olursa tamam eyvallah dersin ne var yani ha seni desteklemiyorum yanlış yaptın yaptım dedin eyvallah mevzu bitti ben bu sene takılmaya başladım forumda 3 sene olmuş üye olalı sadece gereksizlerdeki samimi ortam var diye burdayım kardeşim

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
çok kırıldım be kardeşim.

hikmet366

hikmet366

Üye
metin çok fazla kafaya takmışın boşver sal gitsin tamam bir heves yüzünden kendini üzmeye değmez oldu bitti daha fazla takma kafana ne yaparsan yap kardeşim ama yeterki üzme kendini

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Tablet gelince maxicep lazım olacaktır Metin :) iyi düşün bence :ehe

Mert

Mert

Üye
Sürekli bu olayla ilgili konu açarsan 3 ayda da unutulmaz. Annemler sayesinde her perşembe odama kadar sesi gelen zengin kız fakir oğlan'daki kadının dediği gibi "akışına bırak" :D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Türe

Türe

Üye
Sürekli bu olayla ilgili konu açarsan 3 ayda da unutulmaz. Annemler sayesinde her perşembe odama kadar sesi gelen zengin kız fakir oğlan'daki kadının dediği gibi "akışına bırak" :D

Peltek kadın :ehe

x-scarface

x-scarface

Üye
Zaten yönetim gerekeni yapacak sende hatanı anladığına göre uzatmanın gereği yok metin geçer bunlarda geçer önemli olan düştüğün hatalara tekrar düşmemen.

umitgul18

umitgul18

Üye
Metin'in mesaj sayısı çok olsa diğerleri için ne olacak yani. Bak Mücoyla bana onun rütbesine bir de benimkine bak. Aramızda fark var ama o fark ahbaplığımızı etkilemiyor. Senin olayını kıskananlar seni suçlu buluyorlar. Gerçek dostların seni çoktan affetti bile. Zaten mesajların silenecek. O anlık gelen bir şehvet ve sen pişmansın. Sorarım seni affetmeyenlere hiç pişman olduğunuz birşeye bulaşmadınız? Ya da sadece o anki şehvetle salakça birşey yapmadınız ? Biraz empati yapsanız aradaki buzlar çözünücek. Kimileri bu mesajımı takmayacak bile ama Metin bu kadar uzatma bu olayı. Seni affeden arkadaşlarınla, abilerin ile , kardeşlerin ile yani bizimle takıl. Affetmeyen affetmesin bırak. Yani ban atmaya felan gerek yok. Biz senin yanındayız. :op:

Legendary.

Legendary.

Üye
Metin gitme :nono: Sen gidersen bende çok sık girmem bak :(

Akıncı

Akıncı

Üye
benim rütbem ne ki revengeful varken

Takipçi Satın Al

Üst Alt