Bak arkadaşım sana ne dicem.Ben şu anda Galaxy S kullanıyorum ve önceden ciddi ciddi S2'ye geçmeyi düşünüyordum.Fakat cihazın bir türlü çözülemeyen ısınma sorunu(cihaz ısındıkça pil ve donanım ömrünü azaltır),Wi-Fi sorunu(çok az çektiği söyleniyor),Şarj sorunu(kullanıma bağlı olsa da 1 günü devirebilmenin oldukça zor olduğu söyleniyor)ve kamerasının aslında beklendiğinden daha düşük kalitede olması(Arc özellikle fotoğrafta daha kaliteliymiş)beni düşündüren konular.S2 kaba bir hesapla S'in 2,5 katı donanımında fakat kronik problemleri var ve yazılımla da kar etmeyecek gibi görünüyor.Sensation'a hiç girmiyorum.Onunda aynen kronik problemleri var ve sanki tek çekirdekli telefonmuş gibi performans gösterebiliyor.Evo 3D benim de aklım da.Sensationdan daha yeni bir işlemci mimarisi taşıdığından kesinlikle performansı daha fazla olacaktır+3D var.Fakat galaxy'nin Super Amoled Plus'ı kafamı karıştırıyor.S2'nin fiyatının yurtdışı telefonlarında bile halen yüksek olması beni beklemeye itiyor.Bekledikçe Evo 3D'de yaklaşıyor.Şimdi Galaxy S'im de S2 özelliklerini içeren TW4'lü custom rom ve performansı da pil süresi de gayet başarılı.Yapım numarasında F1 Galaxy S2 V6 yazıyor.Herkese öneririm.