beyler arabistanda n9'un fiyatı 2700 riyal haberiniz ola.bende n900ü satıp ya samsung galaxy sIII alacam yada nexus.s3 de 12mp kamera 1.5 işlemci olacak.bomba bir cihaz geliyor hadi hayırlısı..n9 almıcam asla..
Fiyat 16 lik icinse bana yuksek geldi hesaplarima gore 1346 lira filan cikiyor Irak'ta 16lik 520$. Kaan kardes nexus u baya inceledim denedim diyorsun batarya nasil gidiyor ?
he birde n9 ile nexus kıyaslaması yapılıyo sanki ama,burada ki kişilerin hepsi üst düzey kullanıcı.n9 ile nexusu nasıl kıyaslarsınızki! yan yatır çamura batır nexus yine önde yine önde! ben şuan için ne nexus alıcam ne n9.ben sIII bekliyorum.ama şubat marta kadar piyasaya gelmezse s3,nexus alıcam.n9ün bir esprisi yok.kamera felan için androidden vazgeçilmez.beğenmediğin bluetooth bile 3.0.yani belki sıklıkla kullanmıcamız bişe bile 3.0.3g hızını felan anlatmama gerek yok.basit ve kolaylık arayan kullanıcılar n9 desin.gerisi nexus desin..fazlada tartışmaya gerek yok diye düşüyorum..
----------Eklendi @ 13:02:18 ---------- Yazıldı @ 13:00:35 ----------
16'lık 2480 riyal..
Fiyat 16 lik icinse bana yuksek geldi hesaplarima gore 1346 lira filan cikiyor Irak'ta 16lik 520$. Kaan kardes nexus u baya inceledim denedim diyorsun batarya nasil gidiyor ?

batarya inceleyecek kadar kurcalamadim cunki telefonu shopda inceledim..zaten hangi telefon gece sarja takilmadan kullaniliyorki cokta ustunde durmuyorum bende huy sanirim her gece takarim bitsin bitmesin![]()
Valla nexus sonucta bedavaya geliyor 16gblik n9 icin minimum 550€ yuksek bi miktar android port edilince nexustaki kadar android istegini karsilayip karsilamayacagi garantisinide sahsen veremem gene gundelik kullanima pek uygun olmayabilir. Sen zaten android in zenginligini yasamak istiyorum demissin tercihini android bi cihazdan 
denizci kardes sen telefonu degistirmistin diye hatirliyorum ama n900 u satmadin galiba degilmi ?n9 alacagınıza halen n900 de kalınız....
Eger n900 bataryası sizi gunluk kurtarıyorsa en verimli video oynatıcısı n900 derim...
N900 den sonra mutlaka cift işlemçi tel kullanın... En stabili optimus 3d işlemçi canavari derim...ama google telin cıkardıgı nexus serilerine destegi tam android 5 kadar bile destek veriyor yazılım derseniz googlenin nexus s (prime) secin derim...