Karar Verme asamasindayim fikirlerinizi bekliyorum Nokia N9 yada GaLAxy NEXUS....?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
Donanım olarak Galaxy nexus, N9'a göre daha iyidir. Ancak uygulama ve oyun için alacaksanız İphone 4S'yi inceleyin derim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9 derim kesinlikle bir kere eline aldığında o hazı o coşkuyu sende hissedersin eminim çok değişik muhteşem tasarımlı bir cihaz. arayayüzü mühtiş ikonlar çok canlı ve son derece hızlı düşünme derim N9 mükemmel bir işçilik ürünü :oke:

Türe

Türe

Üye
galaxy nexusu al geç bu kadar uğraşma daha öncede dedim donanımsal ve yazılımsal olarak kat kat üstün ;)

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
beyler arabistanda n9'un fiyatı 2700 riyal haberiniz ola.bende n900ü satıp ya samsung galaxy sIII alacam yada nexus.s3 de 12mp kamera 1.5 işlemci olacak.bomba bir cihaz geliyor hadi hayırlısı..n9 almıcam asla..

mert_1047

mert_1047

Üye
beyler arabistanda n9'un fiyatı 2700 riyal haberiniz ola.bende n900ü satıp ya samsung galaxy sIII alacam yada nexus.s3 de 12mp kamera 1.5 işlemci olacak.bomba bir cihaz geliyor hadi hayırlısı..n9 almıcam asla..

Fiyat 16 lik icinse bana yuksek geldi hesaplarima gore 1346 lira filan cikiyor Irak'ta 16lik 520$. Kaan kardes nexus u baya inceledim denedim diyorsun batarya nasil gidiyor ?

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
he birde n9 ile nexus kıyaslaması yapılıyo sanki ama,burada ki kişilerin hepsi üst düzey kullanıcı.n9 ile nexusu nasıl kıyaslarsınızki! yan yatır çamura batır nexus yine önde yine önde! ben şuan için ne nexus alıcam ne n9.ben sIII bekliyorum.ama şubat marta kadar piyasaya gelmezse s3,nexus alıcam.n9ün bir esprisi yok.kamera felan için androidden vazgeçilmez.beğenmediğin bluetooth bile 3.0.yani belki sıklıkla kullanmıcamız bişe bile 3.0.3g hızını felan anlatmama gerek yok.basit ve kolaylık arayan kullanıcılar n9 desin.gerisi nexus desin..fazlada tartışmaya gerek yok diye düşüyorum..

----------Eklendi @ 13:02:18 ---------- Yazıldı @ 13:00:35 ----------

Fiyat 16 lik icinse bana yuksek geldi hesaplarima gore 1346 lira filan cikiyor Irak'ta 16lik 520$. Kaan kardes nexus u baya inceledim denedim diyorsun batarya nasil gidiyor ?

16'lık 2480 riyal..

mert_1047

mert_1047

Üye
he birde n9 ile nexus kıyaslaması yapılıyo sanki ama,burada ki kişilerin hepsi üst düzey kullanıcı.n9 ile nexusu nasıl kıyaslarsınızki! yan yatır çamura batır nexus yine önde yine önde! ben şuan için ne nexus alıcam ne n9.ben sIII bekliyorum.ama şubat marta kadar piyasaya gelmezse s3,nexus alıcam.n9ün bir esprisi yok.kamera felan için androidden vazgeçilmez.beğenmediğin bluetooth bile 3.0.yani belki sıklıkla kullanmıcamız bişe bile 3.0.3g hızını felan anlatmama gerek yok.basit ve kolaylık arayan kullanıcılar n9 desin.gerisi nexus desin..fazlada tartışmaya gerek yok diye düşüyorum..

----------Eklendi @ 13:02:18 ---------- Yazıldı @ 13:00:35 ----------

16'lık 2480 riyal..

Fiyat bilgisi icin tesekkur ederim.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi

batarya inceleyecek kadar kurcalamadim cunki telefonu shopda inceledim..zaten hangi telefon gece sarja takilmadan kullaniliyorki cokta ustunde durmuyorum bende huy sanirim her gece takarim bitsin bitmesin:)

mert_1047

mert_1047

Üye
batarya inceleyecek kadar kurcalamadim cunki telefonu shopda inceledim..zaten hangi telefon gece sarja takilmadan kullaniliyorki cokta ustunde durmuyorum bende huy sanirim her gece takarim bitsin bitmesin:)

:) Valla nexus sonucta bedavaya geliyor 16gblik n9 icin minimum 550€ yuksek bi miktar android port edilince nexustaki kadar android istegini karsilayip karsilamayacagi garantisinide sahsen veremem gene gundelik kullanima pek uygun olmayabilir. Sen zaten android in zenginligini yasamak istiyorum demissin tercihini android bi cihazdan
Yana yapman bu sebepten oturu daha uygun dusecektir. 4.0 nexus da hazir olarak gelecek bu da diger android cihazlara karsi avantajlarindan biri. Cihazin donanimina kesinlikle bi lafim yok. Mumkunse eger 32lik olan modelde ucretsizse nexus un 32lik olan modelini oneririm. Daha once dedigim gibi micro sd slotu yok. Google bu cihazi samsunga urettirdi illede custom rom atarsan sifirlayacaginda yapi itibariyle Samsung oldugundan jig aparati gerekebilir cinde 2$ filan(kargoda bedava ustelik) olan bu aparat trde gittigidiyor da 25 lira gibi fiyatlara satilmaya calisilmaktadir. Gerci custom rom cihaza destek oldugu icin ihtiyac duymayabilirsin gene de bilgi olarak sunayim dedim. Hollanda'da bu aparatin Fiyati nedir bilemiyorum. Simdiden hayirli olsun umarim beklentilerini isteklerini bosa cikarmaz.

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
16 yeter gibi geliyor mert cunki simdi n900 e bakiyorum 32+8 gb depolama . hafiza karti bos digerinde ise 26 gb yer var oyle pek hafizaya film atayim muzik atayim diyenlerden degilim. belki bi kac oyun bunun icinde 16gb yeterde artarda zaten o aparatlardan falanda hic anlamam :)

denizci535

denizci535

Üye
arkadaslar nexus alin rahat edin bakin uzun sure bekledik elimizde patlati... N900 yeni yazılım bekledik avucumuzu yaladik...

Gidin nexus s prime neyse alin rahat edin derim...
Yada androidin son modelini alin rahat edin derim...
Ugrasmayin yok flash yok program derdi aklınızı kullanın derim.... Hurmetler...

serserim1905

serserim1905

Üye
nokia olsun taştan olsun zaten sen n9 almazda diger teli alırsan bunu sende anlıyacaksın çok sürmez sıkılırsın bence

enolaguy

Üye
grafik islemeyecegimize gore (rendering) batarya omrunu goze aldigimizda zaten 1ghz tek cekirdek bir cihaz kafidir hatta mantik olarak cift cekirdekten daha iyidir cunku en azindan batarya omru uzun olur ayrica ben n9 ile nexus arasinda islemci hizi acisindan pratikte gozle gorulur bir fark olacagini sanmiyorum...Yalniz n9 un yazilim destegi yok ve bildigim kadariyla n900 kadar bile programa sahip degil asil bunu goz onune almak lazim derim....

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
gorunus olarak n9 cokdaha cazip fakat konunu en basindan buyana kadar soyledigim tek sey en buyuk gercek market konusu...N9 icin android marketin ceyregi kadar uygulama cikacagini hic sanmiyorum ilk ciktigindan beri N900 kullaniyorum yukledigim uygulama 20 den fazla degi yok cunki.. ee ayni parayi verip niye mahrum kalayim ki.. keske nexus N9 selinde uretilseydi bak iste o zaman tadindan yenmezdi:)

denizci535

denizci535

Üye
n9 alacagınıza halen n900 de kalınız....
Eger n900 bataryası sizi gunluk kurtarıyorsa en verimli video oynatıcısı n900 derim...
N900 den sonra mutlaka cift işlemçi tel kullanın... En stabili optimus 3d işlemçi canavari derim...ama google telin cıkardıgı nexus serilerine destegi tam android 5 kadar bile destek veriyor yazılım derseniz googlenin nexus s (prime) secin derim...

enolaguy

Üye
n9 alacagınıza halen n900 de kalınız....
Eger n900 bataryası sizi gunluk kurtarıyorsa en verimli video oynatıcısı n900 derim...
N900 den sonra mutlaka cift işlemçi tel kullanın... En stabili optimus 3d işlemçi canavari derim...ama google telin cıkardıgı nexus serilerine destegi tam android 5 kadar bile destek veriyor yazılım derseniz googlenin nexus s (prime) secin derim...
denizci kardes sen telefonu degistirmistin diye hatirliyorum ama n900 u satmadin galiba degilmi ?

denizci535

denizci535

Üye
sattim sirf cıldırtan sarjı yuzunden...
Optms 3d kullandim... Sunu demeden gecemiyecem ısınma oranı nerdeyse yok gibiydi...
Optimusun cift bellek cift kanal drr2 işlemcisine bittim telefon bir kez bile kasmadi... Ve cok stabil 2.2.2 bile ucuyor bu canavarı kullanmak muthiş zevk verdi...

denizci535

denizci535

Üye
........................belki pazartesiden sonra n900 alabilirim..........

enolaguy

Üye
Haklisin bazilari belki daha hizlilar ama maemo nun da kullanimi keyifli, ve belki programlari android kadar yok ama repolarda system adi altinda cihazi en ince ayarlarina kadar degistirebilecegin her tarafiyla oynayabilecegin detayli seyler var birde digerlerinde olmayan hack programlari var mesela telnet programi add on olarak kurabiliyorsun network u scan edebiliyorsun sifre ile giris yapmaya kalkabiliyorsun hacklemek icin pasword kutuphanesi ekleyip faydalabiliyorsun linux yamalarinin neredeyse tamami N900 de var ki bunlarin cogu onbinlerce programina ragmen android te bile yok

Kisacasi macera isteniyorsa N900 bence hala alternatifsiz bir cihaz :)

• Beğen
Tepkiler: osmanayman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt