Karar Veremiyorum Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Karar Veremiyorum Yardım Edin
iyi günler. yeni telefon alacağım fakat blackberry mi yoksa android mi arasında kaldım. Bana lazım olan şarj. Çünkü arada facebook ve bol bol mesaj atan birisiyim. dokunmatik alırsam dayanamıyacağını düşünüyorum. ve karar veremeyincede sizlere danışmak istedim. şimdiden teşekkürler.
-Bütçe önemli değil.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Blackberry ölüyo.Zaten yoz gezdirincede anlarsın.Ben gun icinde heran internetteyim.Gunde 2 saatte oyun oynuyorum sarj 1 gun gidiyo.Bence htc chacha tam senlik.Sarj konusunda ne kadar basarılı bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Blackberry ölüyo.Zaten yoz gezdirincede anlarsın.Ben gun icinde heran internetteyim.Gunde 2 saatte oyun oynuyorum sarj 1 gun gidiyo.Bence htc chacha tam senlik.Sarj konusunda ne kadar basarılı bilmiyorum.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Dokunmatik konusunda eskiden senin gibi düşünüyordum ama son 1.5-2 yıllık periyodda çıkan telefonların dokunmatiği inanılmaz güzel. Şarj konusu senin için önemli bir etkense android konusunda 2 kere düşün ve özellikten ziyade şarja yönelik olumlu olan android modellere bak.
Blackberry kullanmışlığım var facebook, twitter, mail ve mesajlaşma konusunda hoş. 2 sene sonra klavyesinde bariz hatalar meydana gelmişti ama bu benden kaynaklı olabilir. Şarj konusunda android telefonlara göre çok çok iyi, tabi modeline göre fark gösterir

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik konusunda eskiden senin gibi düşünüyordum ama son 1.5-2 yıllık periyodda çıkan telefonların dokunmatiği inanılmaz güzel. Şarj konusu senin için önemli bir etkense android konusunda 2 kere düşün ve özellikten ziyade şarja yönelik olumlu olan android modellere bak.
Blackberry kullanmışlığım var facebook, twitter, mail ve mesajlaşma konusunda hoş. 2 sene sonra klavyesinde bariz hatalar meydana gelmişti ama bu benden kaynaklı olabilir. Şarj konusunda android telefonlara göre çok çok iyi, tabi modeline göre fark gösterir
çok sık mesajlaştığım için dayanmaz diye düşünüyorum şimdik aşağı çekecem uçacak başka yere sinirlenecek kötü şeyler olacak :) o yüz den blackberry dedim şarj ve mesaj bakımından güzel bir telefon markası

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sen bi chacha ya bak

by*cambaz

Üye
chacha iyi sana

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ya da Galaxy Pro.Ama şarz konusunda hiçbir akıllı telefon seni memnun etmez onu söyleyim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok şarj istiyorsan android den uzak dur kardeş..Ama dur şöle bir şey diyim benim montenin şarjı 3-4 gün çok kullansam bile rahat gidiyor..Monte alabilirsin..Bak ben de satıyorum zaten :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok şarj istiyorsan android den uzak dur kardeş..Ama dur şöle bir şey diyim benim montenin şarjı 3-4 gün çok kullansam bile rahat gidiyor..Monte alabilirsin..Bak ben de satıyorum zaten :D

:DSen de varya...

geneluye

geneluye

Üye
ben şöyle diyeyim bence oyun yoksa android veya iphone almanın mantığı yok blackberry alın sorunsuz kullanın o kadar firma boşuna mı twitter facebook paketlerini blackberry üstünde yoğunlaştırıyor
Hayır tabiki de sarjı dayanır çünkü dokunmatik yok aman aman çift çekirdek 4 çekirdek yok utanmasalar 10 çekirdek yapcaklar benim bilgisayar bile donuyor telefon sorunsuz xD
tek çekirdek bir blackberry yeter

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Şarj yönünden yeterli olucak klavyeli e72 derim çünkü o zaman şarj aletiyle uğraşmazsın:)

Rygebin

Rygebin

Üye
mesaşlaşma, facebook, twitter dersen sana tavsiyem blackberry

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teker teker teşekkür ederim. önceden samsungun bi telefonunun kullanmıştım dokunmatikti bir süre sonra bastığım ekrana bastırmaya başlıyor :D şimdi ki dokunmatiklerde öyle olur diye cesaret edemiyorum

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
cevaplarınız için teker teker teşekkür ederim. önceden samsungun bi telefonunun kullanmıştım dokunmatikti bir süre sonra bastığım ekrana bastırmaya başlıyor :D şimdi ki dokunmatiklerde öyle olur diye cesaret edemiyorum

Yeni nesil samsunglarda öyle bir problem olmadığına emin olabilirsin. Ama bence senin istediklerin blackberryde var

sabaru

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim :) blackberry hangi model önerirsiniz peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt