karanlıkta kapı kolunu bulmak artık sorun olmayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
karanlıkta kapı kolunu bulmak artık sorun olmayacak.

içerisine led lamba monte edilen saydam kapı kolları .

• Beğen
Tepkiler: haltie

Berlin Boleyn

güzel fikir ama bide anahtar deliğinede ışık koyarlarsa güzel olur çünki gece genelde anahtarı kilide sokamama gibi bi sorunla karşı karşıya geliyoruz..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
koldaki ışık deliğide aydınlatır zaten;) ama bence elektrik ısrafı :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bisürü anahtarlık var hepside ışıklı düğmeye basınca yanıyor bence çok gereksiz

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
ilginç bi fikir ama günümüzde kapı kolunu bulamamak çok rastlanılan bi şey değilmiş gibi geliyo bana.. :hmmm paylaşımın için teşekkürler.. :)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
EroL

EroL

Emekli Yönetici
fosforlu olanlarımı diyosun

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
koldaki ışık deliğide aydınlatır zaten;) ama bence elektrik ısrafı :)

bunun yaktığı elektrik ne kadar yüksek olabilir ki ? çok az bişeydir.

günümüzde televizyonu kumandasından kapatıp uyuyanlarda var.yani ekran kapalı,kırmızı on/off lambası yanık sadece.yalnız birçoğumuz bilmiyor ; bu şekilde televizyon açıkken ki halinden bile çok elektrik tüketiyor..

Berlin Boleyn

günümüzde televizyonu kumandasından kapatıp uyuyanlarda var.yani ekran kapalı,kırmızı on/off lambası yanık sadece.yalnız birçoğumuz bilmiyor ; bu şekilde televizyon açıkken ki halinden bile çok elektrik tüketiyor..

:oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
bencede anahtar deliğinide aydınlatır zaten.:oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Televizyonun açıkken yaktığı elektrik kadar olmasada elektrik tüketiyor, ışık yanmasada fişi takılı olan her türlü elktronik cihazlarınız elektrik tüketir. Kimsenin televizyonunu kapatırken fişinide çekeceğini sanmıyorum, e buda haliyle haddinden fazla elektrik tüketimi demek ;)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Televizyonun açıkken yaktığı elektrik kadar olmasada elektrik tüketiyor, ışık yanmasada fişi takılı olan her türlü elktronik cihazlarınız elektrik tüketir. Kimsenin televizyonunu kapatırken fişinide çekeceğini sanmıyorum, e buda haliyle haddinden fazla elektrik tüketimi demek ;)

katılıyorum .:oke:

canım_sıkılıyor

canım_sıkılıyor

Üye
güzle fikir :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ilginç birşey. :)

catalfleg

catalfleg

Üye
gereksiz bence hiç ışık yoksa aç telefonunun ışığını bak kapı nerde kol nerde :ss

haltie

haltie

Üye
walla süper olur mesela lamba düğmelerinde cok işe yarıyor fosfor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt