Superfan
Üye
gambolun oyun bagımlısı babasıcok zevkli bir cizgifilm gambol
Memelerini maşayla tutturmaya çalışırken çekilen bir resmi olsa daha iyi olurdu
Aslında istediğim resmi belki biliyorsundur.Darwin'i zeki zannediyorlar.Onu bir odaya kapatıyorlar.Daha sonra kalemi alnına sürterek düşünmeye çalışırken kalın bir çift kaş oluyor.İşte o hoşuma gidiyor
Kardeliğin İçine Girersek Ki Aslında Girme Diyemeyiz Karadelik Çok Çok Çok Yüksek Yoğunlukta Bi Madde Ve Bi Püskürteç Gibi Çalışır Şöyleki Mesela Evimizde Bir Karadelik Var İçine Taş Attık Taş Fotonlarına Kadar Ayrılır Dikkat Edin Atom Demiyorum Maddenin En Küçük Yapıtaşı Olan Işık Fotonlarına Ayrılır Bu Durumda Zaten Ortada Madde Diye Bişey Kalmaz Ve İçine Girmiyoruz O Bizi Direk Fırlatıyorhadi arkadaşlar bilimsel konuşuyoruz
onlar nebulaya girmemisler miydiiğrenç bişey söliycem TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI DIYE fı flım vardıya orda girmişlerdi ablanlar gezegeni bulmuşlardı belki bizde bı gezegen bulluruz
hahay pelin sus
iğrençsin
Uzaylıları Bilmem Ama Kuranı Kerimde geçen daha çok boyutta alem dünya topluluğu farklı canlılar varmış. Ama biz bunları göremiyormuşuz. İnternetten Kısa Araştırma ve coğrafyacıyla konuşmuştuk . Yalnız değiliz dünyada .Kara delik asiri yuksek cekim enerjisine sahip boyutsuz bir varliktir. İcine cektigi herseyi atom kucuklugunde bir cekirdegin icine hapseder. Ve karadelihe.nerden bakarsaniz bakin ayni sekilde yuvarlak gorunur. İcine hapseder hani isterse dunya isterse mars olsun ne varsa ceker yutar. - - - Eklendi - - - Diger tarafa atarmi atmazmi bilinmez ama taaada nereye atar o bilinmez. Sunuda ekleyeyim. Bilim teknil dergisi dvd yollamisti bana. Kara delige girerken zaman asiri sekilde genisliyormus genisliyoooor. En snuna beyaz bir noktacik olusuyor ve bu noktada ne oldugu bilinmiyor deniyor video bitiuyor. Yuce Allahin Mukemmel kuvveti. O alemlerin rabbi. - - - Eklendi - - - Alemlerin rabbi demisken lafi gelmisken soyleyeyimAlemlerin! rabbi demek bence bizden baska alemlerde yani uzaylilar dedigimiz.seylerinde var olduguna isaret. Ayrica bu koskocaman evrenin saaadece ama sadece bizim icin yapildigina pek aklim ermiyor. Bence baska canlilarda var...
Uzaylıları Bilmem Ama Kuranı Kerimde geçen daha çok boyutta alem dünya topluluğu farklı canlılar varmış. Ama biz bunları göremiyormuşuz. İnternetten Kısa Araştırma ve coğrafyacıyla konuşmuştuk . Yalnız değiliz dünyada .
Bende çok seviyorum onun avatarını.o nasıl profil fotoğrafı bilader akşam akşam tam uyuycaktım sayfayı aşa çektim olduğum yerden zıplayıp kendi etrafımda 2 tur attım sonra kıbleye dönüp korkudan bayılmadığım için Allaha şükrettim.
Konuyu açan arkadaş çözüm bu. Bir madde birde anti madde var bunu okuyunca hatırladım bilim tekniik dergisinden. yani bu evrenin bir kopyası daha var. Eğerki anti maddeyle buluşurksa madde yok olur. Demekki karadelik anti madde kaynağı. Ve herşeyi yutarken kendisine denk gelecek ve kendisinide yutacak böylece herşey yok olacak. Karadeliğin kardeliği yutmasınıda başka biyerde okumuştum. Çözüm budurdünyadan 470 bin kilometre uzağa kebab yollayacak bir kebabçı varmı ücretsiz servis olsun. bir porsiyon adana kebab adres m1oo galasisi 4. yıldız sonraki sönmüş yıldız olan karadelikteyim. Not: gelirken 9 10 adet elfeneri falan getir burası zifiri karanlık. göz gözü görmüyo.
arkadaşlar karadelikler ışığın bile yutulduğu yerlerdir. Benim fikrime göre kardelikler tam bir anti madde madenidir. çünkü madde ve anti madde buluşurlarsa yok olurlar ve nereye gitti bilinmiyor ortadan yok oluyorlar en azından bilim adamlırı şu an bunu sölüyo eğer karadeliklerde yutup yok ediyorsa o zaman anti madde vardır içinde.
biraz şaka ve biraz bilimle umarım bilgilenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?