Karabasanlı iki günüm ve Cafer amcam.. :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebuş...

ebuş...

Üye
bu çocukkk beni güldürüyo :kop: fakat gerçekten şizofren olabilir ciddi bir problemi filan :hmmm :islik

Buster_B

Buster_B

Üye
:aha: bunu kısa film falan yapalım, güzel senarya olur

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Bu ne s*çmş resmen :kop:

crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
Karabasan artık gelmiyor

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:d::d::d::d::d:

aLone

aLone

Üye
isa abi süpersin ya:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
aLσηє;2264841' Alıntı:
isa abi süpersin ya:ehe
Şu anda Guantanamo hapishanesinde golf oynuyorum.:D:D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Bugün bende damda şortumu giymiş uzanıyordum elimde sigara vardı sigaranın külünü çırparken yanımdan geçen kedinin gözüne kaçtı kedi bağırdı o kadar heybetli bağırdı ki civardaki kediler ona tecavüz etmeye kalktılar çok utanmıştım ve korkuyordum kedi çığlıklar içerisindeydi hiç durmaddılar tek tek değil hep birliktelerdi zavallı kedi acılar içinde kıvaranıyordu ve bu benim suçumdu.
Sonra bu acı olay sonrası bozulan sınırlerım dogrultusunda uykum gelmişti ve oracıkta dalıp gitmiştim.
Rüyamda kara kara sakallı bır dede elinde bir sopayla beni dürtüyordu hayırdır dede dedim sen kimsin çek şu sopayı ,dedi ki ben rüyalara giren ak sakallı dedeyım dedım dede benım bıldıgım o dedenın sakalı ak olur senınkı nıye böyle dediki benim henüz yaşım genç o dedıgın benım buyuk babam idare et işte,tamam dedim dede ne diion sen şimdi ne işim var benim rüyamda dedim o da dedi ki sen dedi o külü niye dedi o kedinin gözüne attın,ben de dedim ki dede bilmeden oldu affet o da affederim ama bir şartla dedi hayrola dede dedim,dedi bana sizin şu komşu huriye neneyi ayarla yalnızlık çekiyorum olum dedi.dedim dede sen manyak mısın nasıl ayarlıyayım gıt sen konuş,tamam dedi bağırdı kendi işimi kendim hallederim dedi cektı gıttı.
sonra ben de uykudan uyandım hemen hurıye nenenın yanına koştum kapısı acıktı ıcerı daldım ona olanları anlatacaktım ıcerı gırdım ki ne göreyim huriye nene erotik film açmış izliyor beynimden vurulmuşa döndüm,nene dedim nene ne bu hal dedim beni duymamıştı bile filme kendini o kadar kaptırmıstı kı sehpasının üzerine cıkardıgı takma dişlerindeki kırıntıları yiyen karıncaların farkında bile değildi.resmen dünyam kararmıştı hemen kendimi sokağa attım,aman tanrım o da neydi bu bizim mahallenin imamıydı eline bir şarap almış satmışım anasını bu dünyanın dıye bas bas bağırıyordu mahalleye,meğersem bizim imam da mahallenin bakkalı süleyman efendinin kızına vurulmuş sıradaki ezanımı onun şerefine okuyacağım diye cübbesiyle camiye doğru delıler gıbı koşuyordu,olanlara bir anlam verememiştim,bari cıkayım da bıraz carsıya gıdeyım bunlar kafayı yemısler dedım kendı kendıme,otobüse binmek üzere durakta beklıyordum ve kızın biri yanıma gelip ne kadar seksisin dedı,cok gururlanmıştım ben de ona sen de öylesin bebek dedim gel biraz çarşıya gezelim dedım,o da senle her şeye varım deyıp benle otobüse bindi.arka koltuga cam kenarına oturmustuk otobus yol aldı ve sonrakı durakta yolcu alıyordu derken conolardan bır cocuk gelıp pencerenın camına balgam attı,balgam bır serıt gıbı akıyordu sevdıgım kızın yanında gururum kırılmıstı,o narin kelebek bu pis şeyi görmemeliydi,otobüsten inip cocugu yakaladım napıon lan sen dedım dedi ki abi benim annem hamıleyken develere cok bakmıs ben bu yüzden sürekli tükürürüm kusura bakma deyıp istem dışı olarak tekrar suratıma tükürdü,yüzüme bulaşan bu pis şeyi temızledıkten sonra bu huyundan vazgecmelı ve topluma faydalı bır bırey olarak yetısmelısın dedım o da tamam abi deyıp yoluna gıttı.ben cocukla konusurken arkamdakı otobus yok olmustu,dunyam karardı sevdıgım kız neredeydı,cok sonra öğrendım kı meğer bizim otobüsün şoförü ünlü sapık ahlaksız rızaymış oysa ben bır efsane olarak bılıyordum,dıger gun gazetelerde okudum,bütün otobüsü bir çamlıkta sıradan gecırmıs ve benım meleğim kirlenmişti,bu acı beni kahrediyordu hemen silah kuşandım askeriğimi hakkaride denizci olarak yapmıştım ama karada da iyi savaşabilirdim ve namusu temizlemek için ahlaksız rızanın peşine düştüm,rızanın nelerden hoşlandıgını arastırdım kızılları cok severmıs,hemen bır tane kızıl peruk aradım ama bulamadım ben de sacımı kırmızıya boyamaya karar verdım sacımı kızıla boyadıktan sonra gunlerce otobüs duraklarında otostop cektım ve tam umudu kestıgım bırgunde rızanın otobusu duraga yanastı ve bana elma sever mısın dedı,ben de severım dedım,gelsene dedı o zaman bende bir elma var beraber kırtlayalım,ben de tamam dedım ve otobüse bındım,sonra bana yolda sen kırmızı başlıklı kız mısın dedı ben de ona gerizekalı dedım benım sacım kırmızı başlığım değıl,o da atesım basıma vurdu affet benı dedı ve bana aşk dolu ıfadelerle bakmaya başlamıstı ,ona benı hatırladın mı dedım hayır dedı nerden bıleyım al o zaman dedım,ben o kırlettıgın kızın yıgıt sevgılısıydım bak ne hale geldım senı bulcagım dıye,cektım tabancamı alnının orta yerınden vurdum,rıza ölmüştü ve ben de oradan kactım,polısler boyle bır cınayetı ancak benım ısleyecegımı dusunup pesıme dustuler,su an agrı dagının tepesınde bulunan gızlı bır odadan nete gırıyorum ne yapmalıyım akıl verın

Az önce helikopterlerle Amerikan özel birlikleri dağın tepesine kondular birazdan teslim olcağım

Timin içerisinden birisi beni sünnet eden doktor cıktı askerıyede doktorluk yapıyormus sonra tim'e katılmıs,bana kıyak yapacak

Salih Baba™;2240166' Alıntı:
2.Edwird vakası...:D

Karabasan artık gelmiyor

Şu anda Guantanamo hapishanesinde golf oynuyorum.:D:D
:ehe:kop::d::ehe:kop::d: gülmekten gözlerim yaşardı ,karnıma ağrılar girdi .

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:d::d:

OğuzcanAbi

Üye
hacı napaptın sen git roman falan yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt