Kara Kartal Kayseriden Çıkamadı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kara Kartal Kayseriden Çıkamadı...
Süper Lig tarihindeki en iyi sezonunu yaşayan Kayserispor, evinde Beşiktaş'ı da devirmeyi bildi...







Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu.
Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Guti, maça yedek soyunurken Fatih Tekke de ilk kez 18 kişilik kadroda yer aldı. Eleştiri oklarının hedefi olan Hakan Arıkan'ın yerine ise kaleye Rüştü geçerken deneyimli eldiven, bu sezonki ilk Süper Lig maçına çıktı.




Maça iki takım da kontrollü başlarken ilk net gol pozisyonunu Beşiktaş yakaladı. 16. dakikada Ersnt'in sağdan ortasında Bobo'dan önce son anda Önder Turacı araya girdi. 30. dakikada Rüştü'nün kaçırdığı topa ise Santana'dan önde son anda Zapo topa dokunarak mutlak bir golü önledi.
Kayserispor ise 40. dakikada gole çok yaklaştı. Mehmet Eren'in sol kanattan sert bir ortasında müthiş bir koşu yapan Furkan, Rüştü'yle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa gelişine vurdu ancak top az farkla üstten dışarı gitti.
İlk yarı golsüz eşitlikle geçilirken ikinci yarıda tempo tavan yaptı. Devrenin başlarında Kayserispor, Moritz ve Mehmet Eren'le pozisyonlar yakalarken Beşiktaş da Bobo'yla gol aradı.
VE FATİH TEKKE OYUNDA!
İyi kapanan Kayseri savunmasını aşmakta zorlanan Beşiktaş'ta Schuster'in oyuna müdahelesi gecikmedi. Sakatlıktan kurtulan Guti, genç Onur'un yerine oyuna girerken Fatih Tekke de Nihat'ın yerine oyuna dahil olarak ilk kez Beşiktaş formasını giydi.
74'te Kayserispor'un bir topu direkten dönerken 78. dakikada Fatih Tekke, ilk maçında ilk golünü boş kaleye gönderemedi.
Maçın son bölümlerinde rakip kalede daha çok etkili olan taraf Beşiktaş olsa da 90+1. dakikada savunmanın arkasına sarkan Furkan, Kayserispor'a 3 puanı getiren isim oldu.

İLK YARIDAN DAKİKALAR




Karşılaşmanın 2. dakikasında Selim'in kullandığı korner atışında kale direği önünde topla buluşan Önder'in yerden vuruşunda top yandan auta gitti. 17. dakikada sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Ernst ceza sahasına orta yaptı. Bobo'dan önce araya giren Önder, ters vuruşla topu kornere gönderdi.
20. dakikada Mehmet Eren defansın arkasına sarkıttığı topu ceza sahasına ortaladı. Zamanında hareketlenerek kafa vuruşu yapmak isteyen Furkan'ın dokunamadığı top kaleci Rüştü'de kaldı.
25. dakikada ceza sahası dışından kaleyi yoklamak isteyen Nihat'ın kötü vuruşunda top yandan auta çıktı.
31. dakikada, Serdar'ın sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Furkan ve Santana topa dokunamayınca kale önünde oluşan karambolde araya giren Zapotocny tehlikeyi uzaklaştırdı.
33. dakikada Hasan Ali'nin sağ kanattan kullandığı uzun taç atışında defanstan seken topu Ömer kafayla kaleye göndermek istedi. Ömer'in zayıf kalan kafa vuruşunda top kaleci Rüştü'de kaldı.
34. dakikada Ernst'in pasında topla buluşan Nihat ceza sahası dışından kaleye vurdu. Nihat'ın yerden vuruşunda top kaleci Souleymanou'da kaldı.
40. dakikada, Mehmet Eren sol kanattan korner direğine yakın noktadan ceza sahasına orta yaptı. Furkan'ın çok sert gelen ortaya, bomboş durumda kafayla yaptığı vuruşta top az farkla üstten auta gitti.
43. dakikada Nihat'ın kullandığı serbest vuruşta defansa çarpan top Souleymanou'da kaldı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR







56. dakikada Ömer'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında, Moritz ceza sahası içinde topu düzeltmek isterken Beşiktaş savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı. 58. dakikada Hasan Ali'nin pasıyla ceza sahasına giren Mehmet Eren'in ayağından fazla açtığı topu, kalesinden çıkan Rüştü kornere gönderdi.
59. dakikada Selim'in sol kanattan kullandığı korner atışında iyi yükselen Hamza'nın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.
61. dakikada Nihat aşırtma vuruşla Bobo'yu ceza sahasında topla buluşturmak istedi. Bobo'dan önce davranan Souleymanou topa sahip oldu.
68. dakikada Mehmet Eren'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında Ömer topa iyi vuramayınca takımını bir golden etti.
74. dakikada Moritz'in sağ kanattan kullandığı korner atışında iyi yükselen Amisulashvili'nin kafa vuruşunda top üst direkten döndü.
79. dakikada Guti'nin kullandığı korner atışında ceza sahası içinde Kayserispor savunması topu uzaklaştırmak istedi. Defansa çarpan topu önünde bulan Fatih Tekke'nin kafa vuruşu az farkla yandan auta gitti.
82. dakikada sağ kanatan topu taşıyan Mehmet Eren, geriye dönerek ceza sahası önünde topu Moritz ile buluşturdu. Moritz'in vuruşunda defansa çarpan top kornere çıktı.
84. dakikada İbrahim Üzülmez'in ortasında Guti, ceza sahasında topla buluşmak istedi. Guti'den önce araya giren Serdar topu uzaklaştırdı.
90 1. dakikada, Hasan Ali'nin sol kanattan derinlemesine pasında ceza sahası içinde topla buluşan Furkan, topu filelere gönderdi: 1-0
Karşılaşma, ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYSERİSPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 0

Stat: Kadir Has
Hakemler: Kamil Abitoğlu, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç
Kayserispor: Souleymanou, Hasan Ali, Amisulashvili, Serdar, Önder, Furkan, Santana, Selim, Mehmet Eren, Moritz, Ömer
Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Hilbert, Zapotocny, Necip, Ernst, Fink, Onur, Nihat, Bobo
Sarı kart: Dk. 42 Santana (Kayserispor)
Gol: Dk. 90. Furkan (Kayserispor)
 
  • Beğen
Tepkiler: JayJayyy


haltie

haltie

Üye
bazı bölümlerde üstündük ama genelde ortada maç oldu.bu sezon bu kadar kötü beşiktaşı ilk kez izledim.zor maçları atlattık bir galatasaray ve porto maçı kaldı ilk yarı için.ama çok yara aldı beşiktaş bu yolda sakatlıklar çok etkiledi gerçekten.en azından porto maçından sonra bir rahatlama dönemine geçecektir.
 
arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaş resmen tel tel döküldü.Kayserinin kaçan %100 lük en az 3 pozisyonu var hatırladığım kadarıyla.1-0 a aldanmasın kimse
Üstüste kaybedilen 4. maç.Beşiktaş kazanırken iyi değil böyle gitmez demiştim çünkü beğenmiyordum futbolu.Quaresma nın yokluğuna da bağlanmamalı sadece,takım olarak kötü Beşiktaş.
Schuster de yavaş yavaş Rjkaard a benziyor.RMadrid'i şampiyon yapmış o da..Hayırlısı..
 
haltie

haltie

Üye
bende şuna katılmıyorum dünkü maç hariç oynadığı karşılaşmalarda kaybetsede çok güzel oynadı.rakiplere bakarak diyorum bunu.Türkiye liginde en azından ne oynamak istediğini biliyor.Dünkü maç bu yıl en kötü maçıydı beşiktaşın ama zor bir dönemi bol sakatlıkla geçirdik şansızlık diyelim 1 2 futbolcu önemli değil ama porto maçında 15 kişilik kadro vardı.Bundan sonrası böyle olmayacaktır ligde.sakatlar düzelmeye başladı.
 

JayJayyy

Üye
90+1...bjknin beraberliğe sevinmesine bile izin vermedi Kayseri:ehe
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Beşiktaş cephesinde işler bu ara yolunda gitmiyor böyle giderse erken havlu atar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
348
DiaBLoS


Üst Alt