Keçiören cok az yağıyo dikmente tutmaya başlamış haberler geliyo gündüz de kızılayda atiyodu tek tekHocam semt neresi ?![]()
Nerde o eski karlar. Bakkala , markete gidemezdik. Sabah kalktığımızda okulların tatil olduğunu televizyondan öğrenmenin tadı başkaydı. Şimdiki gibi internet yaygın değildi o zamanlar.Çok özledim gelsin artık.
arabalar yolda kalsın diye çukurlar kazardıkNerde o eski karlar. Bakkala , markete gidemezdik. Sabah kalktığımızda okulların tatil olduğunu televizyondan öğrenmenin tadı başkaydı. Şimdiki gibi internet yaygın değildi o zamanlar.
Nerde o eski karlar. Bakkala , markete gidemezdik. Sabah kalktığımızda okulların tatil olduğunu televizyondan öğrenmenin tadı başkaydı. Şimdiki gibi internet yaygın değildi o zamanlar.
Abartmıyorum ama ben İstanbullu olarak gerçek manada 10 yıldır adam akıllı kar görmedim. 
En sağlam kar 2011 de mi ne yağdı. Belime kadar karla kaplandığımı bilirim. Millet arabasını okulda, yolda bırakıp dolmuşla döndü evlerine. Ertesi gün arabalar gözükmüyordu, karın altında kaybolmuşlardı.Ben 16 yasindayim, Ankarada cok az hatirliyorum boyle bileklere dizlere gelen kar.. Gecen sene ve ondan onceki sene nerdeyse hic denecek kadar yagmadi. 1 gun yagip diger gun yagmadigi zaman hicbir anlami yokki...
Aynen bu şekilde belirtin gençler.5-6 cm kar var (Schook Haber Ankara)