Kar Yağışı

Sponsorlu Bağlantılar

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Çok özledim gelsin artık.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Şimdi yine baktimda catilar beyazlamış sabaha kadar devam ederse 5-10 cm olur güzel olur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Çok özledim gelsin artık.
Nerde o eski karlar. Bakkala , markete gidemezdik. Sabah kalktığımızda okulların tatil olduğunu televizyondan öğrenmenin tadı başkaydı. Şimdiki gibi internet yaygın değildi o zamanlar.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar ve DeV/AsA
SHS

SHS

Üye
Yağmur başladı

The Pancar

The Pancar

Üye
Nerde o eski karlar. Bakkala , markete gidemezdik. Sabah kalktığımızda okulların tatil olduğunu televizyondan öğrenmenin tadı başkaydı. Şimdiki gibi internet yaygın değildi o zamanlar.
arabalar yolda kalsın diye çukurlar kazardık

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye

Sabah kalkıp (ilk önce anneye sorulurdu olumsuz cevap alınır akabinde) okula güç bela ve habersiz gidip, sonra da ''bugün tatil ilan edilmiş çocuklar'' cümlesini duymak daha da haz vericiydi.İşte o zaman tam macera oluyordu. :) Abartmıyorum ama ben İstanbullu olarak gerçek manada 10 yıldır adam akıllı kar görmedim. :yagmur:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve Furkan Emekli
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Her sene aynısı oluyor. Yağıyor kar, birazcık tutuyor herkes mutlu oluyor. Gece uyuyoruz sabah heryerin ben beyaz olması umuduyla. Sabah bi bakıyorum karlar erimeye başlamış. Sonra yağmur sendeliyor ve karlar eriyor. Ve başka zaman tekrar yağıyor ve tekrar aynı şey oluyor. Bi adam akıllı yağsa ve 2 3 hafta Full karlı geçse ne güzel olurdu...

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ben 16 yasindayim, Ankarada cok az hatirliyorum boyle bileklere dizlere gelen kar.. Gecen sene ve ondan onceki sene nerdeyse hic denecek kadar yagmadi. 1 gun yagip diger gun yagmadigi zaman hicbir anlami yokki...

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben 16 yasindayim, Ankarada cok az hatirliyorum boyle bileklere dizlere gelen kar.. Gecen sene ve ondan onceki sene nerdeyse hic denecek kadar yagmadi. 1 gun yagip diger gun yagmadigi zaman hicbir anlami yokki...
En sağlam kar 2011 de mi ne yağdı. Belime kadar karla kaplandığımı bilirim. Millet arabasını okulda, yolda bırakıp dolmuşla döndü evlerine. Ertesi gün arabalar gözükmüyordu, karın altında kaybolmuşlardı.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye

Hadi bakalım bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Lux brignest uygulaması ile ekran parlaklığını düşürdüm ondan karanlık

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için herhangi bir yağış yok. ( İstanbul )
Arabaların üzerinde hafiften bir kar vardı ancak sadece yağmur yağıyor.

Baydırman

Baydırman

Moderator
5-6 cm kar var (Schook Haber Ankara)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sadece güneş...((Beylikdüzü,Büyükçekmece))

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Kocaeli'nde yağdı ancak şimdi durdu. İstanbulda pek bir şey olmamıştır o zaman.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Sakaryaya da bekliyoz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle Umuttepe hariç hava gayet güzel. Güneş açtı.

0MG90

0MG90

Üye
Dışarıda olanları da düşünelim arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Takipçi Satın Al

Üst Alt