Kar geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Kar geliyor!

Devlet İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, hava sıcaklıklarının yarından itibaren mevsim normallerinin altına ineceğini, cumartesi günü Kütahya, Bilecik, Bolu, abük ve Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar beklendiğini bildirdi.
Çağlar, yurdun bu akşam saatlerinden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini belirtti. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülmesinin beklendiğini anlatan Çağlar, şunları kaydetti:

''Balkanlardan gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisiyle, cumartesi günü yağışların Kütahya, Bilecik, Bolu, abük ve Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını tahmin ediyoruz. Halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklığı, yarın batı bölgelerimizde 4-6, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Ege'de 8 ila 10 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Cuma günü ise hava sıcaklığı güneybatı kesimlerde 3 ila 5, İç Anadolu'nun güneydoğusunda 6 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar bugün ve yarın Marmara'da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde, yarın ve Cuma günü Marmara ve Kuzey Ege'de Yıldız ve dan kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek.''

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Samsunada yağsa keşke kar
Geçen sene kar felan yağmadı :(

Toffee

Toffee

Üye
gelse de oynasak :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
haTay/iskenderun'a en son 8 yiL once yagmis.
ondan da bi 30 sene once yagmis.ne kdr sanssiziz :D kar nedir biLmiyoruz :hmmm

ama beLende 1 defa gormusTum :gul: yagarken degiL Tabi :(

loss_pain

loss_pain

Üye
Bi izmire gelmez zaten :s

Samsun55''

Samsun55''

Üye
haTay/iskenderun'a en son 8 yiL once yagmis.
ondan da bi 30 sene once yagmis.ne kdr sanssiziz :D kar nedir biLmiyoruz :hmmm

ama beLende 1 defa gormusTum :gul: yagarken degiL Tabi :(
Çok güzel oluyor abi kar ben anlatırım istersen sana :ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
yaw ne kadar acidim size bi bilseniz.. megersem erzurumda hayati bize zindan eden kar ne kadarda kiymetliymis.. bu arada sehir takasi dusunen olursa pm atsin..:kop:

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Εthnic;2813737' Alıntı:
yaw ne kadar acidim size bi bilseniz.. megersem erzurumda hayati bize zindan eden kar ne kadarda kiymetliymis.. bu arada sehir takasi dusunen olursa pm atsin..:kop:
haha evet erzurum ama erzurum kar nedir bilmezki :ehe:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Inşallah yağar, buz gibi olur hava ... Bıktım sicaklardan, soğuğu iliklerime kadar hissetmek istiyorum .

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Inşallah yağar, buz gibi olur hava ... Bıktım sicaklardan, soğuğu iliklerime kadar hissetmek istiyorum .
Bir bakıma özledim ama bir bakımada bu yıl ramazan yüzünden denize pek giremedim ona yanıyom..
aman aman kar gelsin kartopu yapak kayak hacı :ehe

Dafny

Dafny

Üye
cok da soguk olmasın be donuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...