Kaptan Alex şok etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaptan Alex şok etti
Maçın 7. dakikasında sakatlanan ve sol arka adalesinde ödem ile yırtık tespit edilen Sambacı'nın sahalardan en az 15 gün ayrı kalacağı belirlendi.


Süper Lig’deki 150. maçına çıkan Fenerbahçe’nin yıldızı Kaptan Alex, bu özel günde yaşadığı sakatlıkla hem kendisi üzüldü hem de camiayı üzdü. Sakatlığı nedeniyle Rize’deki özel maça götürülmesine karşın oynatılmayan yıldız oyuncu, kendisini iyi hissettiğini söyleyince takımın başında sahaya çıktı. Dakikalar 6:50’yi gösterirken, savunmadan çıkarılan topa hamle yapan Sambacı, birden acı içinde sol ayağını tutarak sekmeye başladı. Yıldız oyuncu, hemen kenara alınmasını işaret etti ve bir dakika sonra yerini Deivid’e bıraktı. Devre arasında hastaneye kaldırılarak MR’ı çekilen Alex’in sol arka adalesinde ödem ve kısmi yırtık tespit edildi. Sambacı’nın en az 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirlenirken, bu sürenin uzamasından endişe edildiği öğrenildi.
 


arslansem

arslansem

Üye
Yırtık varsa en az 3 haftadır :oke:
 
SucX

SucX

Üye
:ss Sion maçına hiçbir şekilde yetişemiyormuş
Fernerbahçe için büyük kayıp
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şanssızlık işte,İnşallah kısa sürede yeşil sahalara döner..
 
Atakan

Atakan

Üye
Bilica ve Alex yok,ilk maç nerdeydi?
 
exorcist

exorcist

Üye
hiç birşey olmaz onun yerine mehmet topuz oynar bu kadar basit zaten alex giderse daha yararlı olur 30 yaşındakilerle işimiz olmamalı
 
Atakan

Atakan

Üye
Alex'in dönüşü 1 ayı bulabilir



Fenerbahçe'nin dün Sivasspor ile oynadığı karşılaşmanın ilk dakikalarında arka adelesinden sakatlanan kaptan Alex de Souza'dan kötü heber geldi.



Dün gece oynanan Sivasspor maçının hemen başında sakatlanarak oyundan çıkan Alex'in maç sonunda çekilen MR sonuçlarına göre Brezilyalı oyuncunun tekrar takıma dönüş zamanın bir ayı bulabileceği açıklandı.
Geçen sezon da zaman zaman aynı bölgesinden sakatlık geçiren Alex'in iyileşmesi en iyi ihtimalle iki hafta sürecek. Kaptan Alex'in Eylül ayının 17'sinde başlayacak UEFA Avrupa Ligi'ne yetiştirilebilmesi için kulüp doktorları yoğun çaba içine girdi.

 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bilemezsiniz ne kadar üzüldüm......:dance:....:)
 
Atakan

Atakan

Üye
Salih Baba™;1542627' Alıntı:
Bilemezsiniz ne kadar üzüldüm......:dance:....:)
Avrupa maçı oynayacaklar,kayıp olabilir F.Bahçe için
 
'Davut

'Davut

Üye
GEÇMİŞ OLSUN ALEX DE SAUZA YA İNŞALLAH EN KISA ZAMAN DA SAHALARDA OLUR
:sukur:AMİN
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt