Kaplumbağanın güvercini yuttuğu an!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaplumbağanın güvercini yuttuğu an!!!
Kaplumbağanın güvercini yuttuğu an

Hayvanlar âleminde sıradan bir gün... Su kenarında karınlarını doyurmaya çalışan güvercinler ve su kenarına çıkmaya çalışan bir su kaplumbağası...
Bu görüntüler hayvanlar aleminde sıkça gördüklerimizden. Her şey normal seyrinde ilerliyor. Ancak güvercinleri su içtiği yerden karaya çıkmaya çalışan su kaplumbağası akılalmaz bir olayı gerçekleştiriyor.
Yavaşlığıyla nam yapıp, fıkralardan çocuk hikayelerine, hatta siyasi çekişmelere kadar malzeme olan kaplumbağa kendinden beklenmeyen bir harekete imza atıyor.
Ani bir refleksle güvercinlerden birisinin üzerine atlayan kaplumbağa, avını ağzıyla yakaladığı gibi sulara gömülüyor.
Avına sinsice yaklaşıp bir anda boğazlayıp yiyen piton yılanı kadar, çevik davranan su kaplumbağasının bu hareketi bize vahşi doğanın bilinmeyen bir yüzünü daha öğretiyor.
video için

aNL yorumu: Vahşi dünya , kim kaplumba gibi yavaş bir hayvanın bukadar hızlı hareket edecegini düşünebilirki.

• Beğen
Tepkiler: genmex

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
vay anasını sen su tosbagaya bakaleee kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı valla boyle bıse olacagı

dinccine

Üye
bu ne ya benimde kara kablumbağam var ya benide isırırsa

goliykorol

Üye
kaplumbaganın çene basıncı tonlarca agırlıktadır türü ne olursa olsun parmagınızı yaklarsa koparması an meselesidir birçok insan bunu bilmez

gσѕѕιρ gιяℓ

gσѕѕιρ gιяℓ

Üye
Evde Su Kaplumbağası besliyorum.Bu videoyu izledikten sonra salma kararı aldım sanki.Zaten son zamanlarda iyice hırçınlaştı.bnide yer valla :(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
evde derken bu akvaryumun ıcerısınde mı?

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Vay anasını sayın seyirciler artık gördüğüm yerde tekmeyi basarım gıcık oldum. :O

Bora

Bora

Üye
Paylaşım için teşekkürler.
Kendi su kamplumbağamdan korkmaya başladım:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
pis kaplumbağa :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Lup diye yuttu:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kaptı götürdü yahu :ehe
Yalnız kuş da hiç beklemiyordu kaplumbağadan böyle bir şey :ehe
Helal olsun tosbağaya :oke:

Konu belgesel bölümüne daha uygun :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kuş için çok kötü

SucX

SucX

Üye
Güvercin hayatta olsaydı o bile şaşırırdı.. :blink:
Bu kadar çevik kaplumbağayı ilk defa görüyorum :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kaplumbağaların jet sosyetesindenmiş :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ya kablumbağalar otobur hayvanalr değilmiydi.Ne zamandan beri güvercin avlıyorlar:ehe
Benim tavşanlardan da korkmaya başladım bugun ilk kez hapşırık gibi tuaf sesler geldi birisinin boğazından inşallah bir sakatlık çıkmaz :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Belki güvercin kaplumbağanın otunu yemiştir :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt