Öneri Kaplolu selfie cubuğu

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Kaplolu selfie cubuğu
Arkadaşlar s3 kullaniyorum selfie cubugu aldim ama calismadi kaplolu takiyorum jak girise hic bir tepki vermiyor telefon cekmiyorda yardim edin ne olabilir bunun sorunu s3 ile uyumsuzmu acaba ne yapmaliyim hic birsey olmuyor kulaklik girisine takiyorum
Kameraya giriyorum cekmiyor

Karavelaa

Üye
Arkadaşlar s3 kullaniyorum selfie cubugu aldim ama calismadi kaplolu takiyorum jak girise hic bir tepki vermiyor telefon cekmiyorda yardim edin ne olabilir bunun sorunu s3 ile uyumsuzmu acaba ne yapmaliyim hic birsey olmuyor kulaklik girisine takiyorum
Kameraya giriyorum cekmiyor
Aynen s3 ile uyumsuz olabilir.

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar kullanlar varmi yaa monopod markası samsung modelleri ile uyumlu yazuyor ama calismadi yaa
Arkadaslar selfie cubuğumu bozuk yoksa s3 ile uyumsuzmu acaba s3 kullanlardan varmi selfie cubuğu kullanan
arkadaşlar kullana varmı s3 tee

üstünde ıphone resmi var ama sitede samsung modelleri ile uyumlu yazıyorduu

arkada ayarlar var ama s3 te o ayar kısmı yokk
Yardım edin neden calismiyorrr

sahanemir

sahanemir

Üye
En güzeli blutut şaşma ondan.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bozuk değil de kamera ayarları,ile alakalı bir durum var ama net bilmiyorum bende Nokia var mesela denedim olmuyor blutoth kullanmak şart hem onda uzaklaştırma yakınlaştırma gibi ayarlar da var düz olanlar burada ellerde satılıyor 15 tl ye..

sting78

Üye
Kamera ayarlarindan ses dugmesi islevini zoom yerine foto cek olarak ayarlamayi denedinmi

abandonware

abandonware

Üye
Al eline çek napacan selfie çubuğunu :zong:

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Al eline çek napacan selfie çubuğunu :zong:
aldık artık kardeş ama güzel oluyor işte ama çalısmadı keske 10 tl daha verseydim bluthoot lu alsaydım idae etttim bozuk herhalde ıphonede de çalısmadı ıphone 4s onlarda tak çalışıyordu

Takipçi Satın Al

Üst Alt