Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapattığım Program yine açılıyor nasıl açılmasını engelleyebilirim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boombasticlove
Üye
Konu Sahibi
Kapattığım Program yine açılıyor nasıl açılmasını engelleyebilirim ?
arkadaşlar Kapattığım Program yine açılıyor nasıl açılmasını engelleyebilirim ? ben kapatıyorum o açılıyor , ben kapatıyorum o açılıyor, ben kapatıyorum o açılıyor
ne yapmalıyım..
calypso16
Üye
ne kullanıyorsun Nokia 5310 Express yazıyor da
boombasticlove
Üye
Konu Sahibi
yeni aldığım telefonum. Samsung Galaxy y pro ... yardımcı olabilecekmisiniz aacaba..
calypso16
Üye
hangi program? bende android yeni aldım ve ne kadar kapatırsanız yine açılıyor
boombasticlove
Üye
Konu Sahibi
android telefonlarda uygulamalarda senkreseyon otomatik olan kısımları kaldırmalıyız ama nasıl..
android uygulama ayarlarını nasıl değiştirebiliyoruz.. varmı böyle bir program ?
maydinmaydin
Üye
kabullenmesi zor ama androidde bunu engelleyemezsin. sineye çekeceksin artık bu durumu )
babacık123
Üye
hayır arkadaşlar ekleyin hepinize yardımcı olayım [email protected] kim demiş sineye çekeceksin diye
Çözümünü burda yazarsan daha iyi olmaz mı? Gören kişiler veya sıkıntıyı yaşayan kişiler konuya bakınca çözümü görebilsinler.
Ben de şu anda öyle bir sorun yok.
Ama olursa diye bilmek isterim çözümü.
androidin stabil çalışması için bazı programların açık kalması gerekebilir.. örn whatsapp yüklüyse bu program sürekli bilgi alışverişi yaptığından kendiliğinden açılır kapatsanda açılır.. yada alarmın kuruluysa saat uygulaması kendiliğinden açılır zaten kendiliğinden açılanların çoğu sistem uygulamalarıdır diğer uygulamalar-oyunlr kapandımı bidaha açılmaz...
boombasticlove
Üye
Konu Sahibi
örneğin . sms timer programında aylık sms lerim var iken msj gönderiyordu . bitince smslerim yeni sms yapana kadar programın kapalı olmasını istiyorumki konturum gitmesin. işin kısası programı silersem yapmış olduğum zamanlı smslerde siliniyor.. geçici bir süre programı devre dışı bırakmalıyım..
sms timer programını kapatsam bile zamanı geldiğinde saatle birlikte calışıyor herhalde kendiliğinden açılıp yine sms atıyor utanmaz
bu durumu engellemeliyim.. senkrezesyonunu durdurmalıyım. kendini yenilememeli.. ne yapmalıyım bilmiyorum.
help arkadaşlar...
hotlock
Üye
android in kendi sistemi gererği bazı programları kapatsanızda açıyor. tekrar tekrar kapanmasında ısrar etmek sarjınızı erken bitirir. task killer le hepsini bi defa kapatın sora arkada kendlğnden ne çalışırsa çalışsın bi süre sora kendiliğinden kapanır.
Mobilator
Emekli Yönetici
ben telefonu elime aldım ya, elimden bırakacağımda tüm programları sonlandırıyorum, tamam işte. tabi tek oyun oynarken. arama yaparken felan gerek kalmıyor.