Telefon Tavsiyesi Kapanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.

Ben bildiğimi söylüyorum fanlığın alemi yok.

Zamanında bende ace 1 kullandım sana demek istediğim 4gb ramli amiraller çıkarken bunu göz önünde bulundurman 2gb ram yetmez diye bir söylemde bulunmadım. Bazıları ne kadar konuyu başka taraflara çekemeye çalışsada.
Aslında bu Android'in veya Google'in çok büyük sorunu. Yıllardır şu ram sorununu bir düzeltemedi. İphone 6 bile 1gb ram ile çatır çatır çalışırken Android telefonların 3gb ram ile aynı hıza ve akıcılığa varamaması çok aciz bir durum.
2gb ramlı full Windows 8 yüklü tabletler sorunsuz çalışıyorken Android'in durumu gerçekten düşündürücü.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Luck Star

Luck Star

Üye
Aslında bu Android'in veya Google'in çok büyük sorunu. Yıllardır şu ram sorununu bir düzeltemedi. İphone 6 bile 1gb ram ile çatır çatır çalışırken Android telefonların 3gb ram ile aynı hıza ve akıcılığa varamaması çok aciz bir durum.
2gb ramlı fu ll Windows 8 yüklü tabletler sorunsuz çalışıyorken Android'in durumu gerçekten düşündürücü.

Bunu tartışsak konu uzar gider ama şu kesin; Androidde yapabildiğin bir çok şeyi diğerlerinde yapamazsın :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve wpfurkan
byAndroid

byAndroid

Üye
Bakalım android m ile ram kullanımı düzelecek falan diyorlar lolipop çıkmadan öncede aynı şeyi söylüyorlardı hala söylüyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve muhammettvurucu
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım android m ile ram kullanımı düzelecek falan diyorlar lolipop çıkmadan öncede aynı şeyi söylüyorlardı hala söylüyorlar :D
4.1 ile güya hiç bir android kasmayacaktı 4.4 ile 512ramlı telefonlar bile sorunsuz çalışacaktı falan filan 5.0'da dalvik'ten art'a geçiş ile herşey düzelecekti.

Neyse geri konuya gelirsek.
Sanal tuşlar istenildiğinde kapatılabilir mi? Ve bu xposed framework ile baya bir şey ayarlanabiliyormuş bunlar tam olarak ney ve sanal tuşları bunla değiştirebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Luck Star

Luck Star

Üye
4.1 ile güya hiç bir android kasmayacaktı 4.4 ile 512ramlı telefonlar bile sorunsuz çalışacaktı falan filan 5.0'da dalvik'ten art'a geçiş ile herşey düzelecekti.

Neyse geri konuya gelirsek.
Sanal tuşlar istenildiğinde kapatılabilir mi? Ve bu xposed framework ile baya bir şey ayarlanabiliyormuş bunlar tam olarak ney ve sanal tuşları bunla değiştirebilirmiyim?

Sanal tuş gizleme ayarını yapabilirsin diye tahmin ediyorum veya şu uygulamada gizle dersin ve nova launcher seçersin. tüm sistemde gizlenmiş olur. Alttan kaydırınca çıkar yukarı.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Sanal tuş gizleme ayarını yapabilirsin diye tahmin ediyorum veya şu uygulamada gizle dersin ve nova launcher seçersin. tüm sistemde gizlenmiş olur. Alttan kaydırınca çıkar yukarı.
Gittikçe alasım geliyor valla m8'i. Peki M8'i rootlama zor mu? Evo 3d vardı bende bir ara custom rom atmak için on takla attım yine de yapamadım. Sony arc S, galaxy ace ve s3 gibi telefonlar sorunsuz oldu ama htc'ler çok zor rootlanıp rom atılıyordu şimdi durum nasıl?

byAndroid

byAndroid

Üye
Htc nin hala o işleri zor

Luck Star

Luck Star

Üye
Gittikçe alasım geliyor valla m8'i. Peki M8'i rootlama zor mu? Evo 3d vardı bende bir ara custom rom atmak için on takla attım yine de yapamadım. Sony arc S, galaxy ace ve s3 gibi telefonlar sorunsuz oldu ama htc'ler çok zor rootlanıp rom atılıyordu şimdi durum nasıl?

Dostum Make it Rain butonuna basıyorsun hooop Rooted :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Peki custom rom yüklemek zor mu kolay mı? Root evo 3d'ede zordu ama yapabildim asıl yapamadığım custom rom yüklemekdi bilmem htcdev.com'a falan kayıt olacaksın tuhaf bir şeyler indirip s-off yapacaksın sonra bootassistenti belirli bir versiyonda olacak sonra arka kapağı açıp metal bir telle belirli bir yere temas edip aynı zamanda on tane düğmeye basacaksın falan.

Çok sinir bozucuydu ve o telle temas olayı beni tam anlamıyla manyak etti ve az kalsın 2000₺'lik telefonu çöplük edecektim.

Emre

Üye
oneplus almalısın cihaz uçuyor :yuru

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
M8'ize bakma imkanım oldu ve ne kadar güzel telefon olsada sanal tuşlar ve o boş siyah htc yazan alan telefonu mahvediyor.
Artık beni iş seneye kaldı. Umarım g4'ün fiyatı çabuk düşer veya yeni çıkacak nexus sağlam bir cihaz olur.

Bununla birlikte konu kapanabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt