Luck Star
Üye
Anlamadım?Dandroid?![]()
![]()
Anlamadım?Dandroid?![]()
![]()
Onu da düşündüm ama saf androidi pek beğenmiyorum hele android 5'in safını.Valla bak s5 al ya. Diyelim ki yazılımı beğenmedin rom desteği var istediğini yüklersin falan.
Evet bunun gerçekten farkına vardım. Yine Apple olacak bu gidişle.Sorunsuz android yok. Sorunsuz istiyorsan Apple alacaksın.
Varda çoğu alpha veya beta sürümü onlardan hariç bir de işte stock romlar var.S5 farklı romlar vardır bence başka markaların romlari falan. Hiç bakmadım xda ya gerçi ne var ne yok
Z3c ve desire eye in sorunu yokSorunsuz android yok. Sorunsuz istiyorsan Apple alacaksın.
Aslında z3c'e de baktım ama o bana biraz pahalıya gelir. Ayrıca internette ortalama 3 yıldız almış çünkü çok fazla kişide ekran kendiliğinden çatlıyormuş bir iki kişide olsa tamam derim ama amazon'da falan okunursa aşırı fazla kişide var bu olay.Z3c ve desire eye in sorunu yok
Z3c ve desire eye in sorunu yok
Dediğin gerçekten doğru ya.Androidde sorunsuz cihaz yok. Z3c de de lens sorunları ve garanti sorunu var...

Dediğin gerçekten doğru ya.
Resmen alacak telefon bulamıyorum hay allahım ya![]()
G4 şu anda bence en iyisi. S808 belki S810 kadar iyi değildir benchmarklarda ama onun yerine ısınma sorunu falan yok. M8 vs M9 videosuna baktım ve benchmarklar hariç M8 M9'uzu nerdeyse her alanda yendi.Eylül'de çıkacak her zamanki gibi. En azından ben öyle tahmin ediyorum. Android M ile birlikte gelir...
Alıpta içinin rahat edeceği cihaz yok gibi bir şey. G4 alsan plastik kasa + işlemci , M9 alsan ısınıyor , Sony alsan lens problemi ve kasa açıklığı , Samsung'a hiç girmiyorum ortaya karışık hepsi. Hayır hepsini geçtim bunların fiyatları da ucuz değil. Aralarında en ucuzu 2200 lira.