Telefon Tavsiyesi Kapanabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S5 seni romla falan da olsa baya idare eder ama sen yinede yurtdışındaki tüm alternatiflerini ogrenmeye bak

Polymath

Polymath

Üye
S5 bunlarin arasindan.. Huawei p8 değilde mate 7 olabilir.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında aklımda iphone var ama ona şu an param yetmiyor.
Ve yazdığım seçeneklerden ayrı zorlarsam m8, g3 veya 930 getirtebilirim.
Ama m8'in alt kısmı bana çok büyük geliyor yani o sanal tuşlar, htc logosu ve hoparlör beraber.
Lg G3'ü beğendim aslında ama QHd ekran yüzünden hala kasıyormuş ve kutudan çıkıp kasan bir telefona o kadar para vermem.

Luck Star

Luck Star

Üye
Aslında aklımda iphone var ama ona şu an param yetmiyor.
Ve yazdığım seçeneklerden ayrı zorlarsam m8, g3 veya 930 getirtebilirim.
Ama m8'in alt kısmı bana çok büyük geliyor yani o sanal tuşlar, htc logosu ve hoparlör beraber.
Lg G3'ü beğendim aslında ama QHd ekran yüzünden hala kasıyormuş ve kutudan çıkıp kasan bir telefona o kadar para vermem.
Wp pek piyasası yok alacaksan 2.el al yarı fiyata. M8 al bence mümkünse.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
    Konu Sahibi
Wp pek piyasası yok alacaksan 2.el al yarı fiyata. M8 al bence mümkünse.
M8 mümkün evet. Aslında çok güzel telefon ve ayrıca kasmıyor. Tek beni sinir edebilecek yanı alt tarafındaki o kullanılmayan büyük alan o olmasa gözüm kapalı alırdım çünkü kamera hariç telefon on numara ve kamera benim için önemli değil.
Bir elime alıp o alt kısma bakmam lazım resimlerde çok kötü duruyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mini modellerde o boşluk pek sinir bozucu değil yalnız büyük ekranda naslfıt emin değilim S5 alma bence gidip note 4 al kafan rahat etsin :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
Boşluk dediğin yerde taş gibi hoparlör var dikkatini çekerim. M8 dururken s5 e para verme...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Hayır bildiğin boşluk m8 de öyle m9 da. Sanal tuş koymuş ekrana htc yazan yere koysaydı tuşları keşke m7 deki gibi daha hoş olurdu. Dediği gibi alt tarafta çok boşluk var

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Boşluk dediğin yerde taş gibi hoparlör var dikkatini çekerim. M8 dururken s5 e para verme...
Hayır bildiğin boşluk m8 de öyle m9 da. Sanal tuş koymuş ekrana htc yazan yere koysaydı tuşları keşke m7 deki gibi daha hoş olurdu. Dediği gibi alt tarafta çok boşluk var
Bundan bahsediyorum bende htc yazısının olduğu yerde boşluk var sadece htc yazıyor bir espirisi yok.

Luck Star

Luck Star

Üye
Hangi cihazın on kısmında hoparlör var hem de 2 tane? Azıcık insaflı olun 1 satır boşluktan ne olur. Önde hoparlörü olmayan telefonda da o kadar boşluk var htc yazısı kadar..

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
M7 de gayet güzeldi biz birşey dedik mi müşteri insaf etmez marka kendini düzeltir.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanıma bir zorluğu yok sadece görünüş açısından cihazın boyutunu büyütüyor. Zaten müşteriler şikayetçi olsa m8 de duzeltirdi ki m9 bile aynı şekil çıktı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Satışların düşmüş olması belkide bu design anlayışındır. Haberiniz yoksa hatırlatalım M9 modeline tepkilerden sonra htc designerını işten çıkardı.

byAndroid

byAndroid

Üye
M8 de değiştirdi zaten m7 de düzgündü.

Luck Star

Luck Star

Üye
Satışların düşmüş olması belkide bu design anlayışındır. Haberiniz yoksa hatırlatalım M9 modeline tepkilerden sonra htc designerını işten çıkardı.
Tasarım aynı olduğu halde ben seviyorum htc tarzini. Bir de sanal tuşların htc kısmında olması daha da zorlaştırıyor yani m7 deki olay da pek iyi değil bence. Ama hoparlör bu eksikliği tamamlıyor bence, telefon masadayek bile sanki kulaklıktan ses gelir gibi hissettiriyor :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarımı bencede güzelde o boşluk olmasa daha güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Demek ki yapamıyor diyelim orayı sildik. Ne kaldı ekranın alt kısmı ile hoparlör birleşti. Belki dışardan pek sıkıntı olmaz ama iç kısım birbirine girer :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi htc düşünsün :ehe
Şimdi htc düşünsün :ehe

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Forum yine kasıyor arkadaş bıktım 2 dk rahat giremiycez.. Ben yatıyorum iyi geceler. Mesajı atana kadar 10 kere baglanamadi hatası veriyor pff.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt